mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Príroda a zmysly - 

Čo o tom astrológia - prichádza čas na prírodnú liečbu?

neznámy
neznámy | 21.2.2015 17:17
Podľa LUMÍRA ONDŘEJA HANUŠA sa liečebné a psychotropné účinky dajú ľahko oddeliť.
Čecha preslávil objav, ktorým sa začína globálny záujem o liečivé účinky obávanej rastliny. „Politici by nemali odopierať pacientom úžasný liek, ako je konope,“ hovorí docent LUMÍR ONDŘEJ HANUŠ z Hebrejskej univerzity v Jeruzaleme.

Čítajte viac: http://tech.sme.sk/c/6796064/cesky-vedec-marihuana-by-mohla-liecit-aj-rakovinu.html#ixzz3SOe0HASc

Máte skúsenosti s liečbou?Ja len tie najlepšie:-)
Ako a ak,kedy sa v poznatkoch astrológie vidí nástup/návrat/ k prírodnému spôsobu života.
neznámy
neznámy | 21.2.2015 20:25
ak to berieme vo velkych cykloch, tak v tom ma mozno prsty prechod kralovskej hviezdy Regulusa z Leva do zemskej Panny....
ale ak to berieme v mensich cykloch, tak to moze suvisiet s prechodom Pluta do kozorozca....osa rak/kozorozec je osa casu.... prechodom pluta do kozorozca sa aktivuje (prichadza k uvedomeniu opacneho principu) vzdy aj protilahle znamenie...cize v tom pripade Raka...a rak je aj o navrate k pociatku, k prirode....
prave dnes som sa bavil o tomto na jednom stretku:)
neznámy
neznámy | 24.2.2015 08:50
Verím,že sa tak bude diať,veď Regulus osvetľuje naše myslenie.Dostala som tento mail:

Ako sa vyrába pacient v súkromných poliklinikách !!!!!

„podľa štúdie F. Grigoliho Public Expenditure in the Slovak, 2012),“ vyrábame pacientov, aby iní zarobili.

“Pacienta bolí hrdlo. Ak ide s týmto banálnym problémom ku svojmu, dnes ešte nezávislému všeobecnému lekárovi, ten ho vyšetrí, lieči a v 99,9 % prípadoch je takáto liečba dostatočná. Šetria sa zdroje a pacient zostáva zdravý.

Ak ide s týmto problémom už dnes do centra (súkromné integrované, medicínske), ktorého majiteľ sa primárne sústreďuje na tvorbu zisku, kde je všeobecný lekár iba ako zamestnanec centra, tak ten ho s týmto banálnym problémom má možnosť distribuovať napríklad na rtg vyšetrenie, ORL, neurológovi, ortopédovi, rehabilitačnému, urobí sa mu MR, kardiológovi ktorý mu urobí ECHO a ergometriu, gastroenterológovi na GFS a fibroskopiu. Každý odborník si ho pozve na kontrolu á 3 mesiace.Jedno vyšetrenie u odborného lekára - cca.400€ od poisťovne pre súkromnú spoločnosť.

A takto vzniká na Slovensku chronický pacient a strácajú sa zdroje v neefektivite. Namiesto 2 eur na kapitáciu u všeobecného lekára sa minú neefektívne stovky eur na špecializované vyšetrenia.

Len pacienti môžu bojovať a odmietať tento systém, ale nesmú podliehať strachu z neexistujúcej choroby, ktorú sú pre svoje zisky schopní lekári neustále vyrábať . Neustále pribúdajú od pfarma-stolov nové diagnózy, potreby očkovať, povinné vyšetrenie. Nedajme sa mýliť - nejde o zdravie-ide o biznis.Systém je prehnitý a zmeniť ho dokáže iba mysliaci pacient,ktorý odmietne strkať svoje peniaze do cudzích vreciek.

koho zaujíma viac,tak stránky: MUDr.Ivan Rusnák www.akvamarín

MUDr.Jan Hnízdil blog.Jan Hnízdil

MUDr.Vladimír Vogeltanz etikoterapie

MUDr.Upledger KS-terapia

a kto hľadá,nájde viac u uja googla.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...