mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Oznamy a akcie - 

Zodioscope.com - Zverokruh v AJ

neznámy
neznámy | 2.5.2012 13:07
Ahojte,
s radosťou vám oznamujem, že sa nám práve podarilo spustiť anglickú verziu zverokruhu na adrese: http://www.zodioscope.com/

Táto vznikla ako reakcia na mnohé vaše podnety o tom, že by ste radi naše horoskopy ukázali i vašim neslovenským / nečeským priateľom, známym, či kolegom.

Veríme, že naše spracovanie horoskopov má čo ponúknuť i návštevníkom z územia mimo Česko-Slovenska :) a stojí pred nami neľahká úloha popularizácie tejto novej stránky. Určite viete, že reklamnú kampaň si dovoliť nemôžeme, preto štart bude asi veľmi pomalý - a tu by som rád poprosil práve o vašu pomoc.

Každý z nás určite má viacero anglicky hovoriacich známych (či už vzdialenú rodinu, kolegov, spolupracovníkov, alebo priateľov). Ak máte radi zverokruh, dajte im o novej stránke vedieť, či už e-mailom, zdieľaním na Facebooku, alebo inej sociálnej sieti. Takáto pomoc má pre nás cenu zlata. Informácia o naozaj zaujímavej stránke sa totiž v dnešnej dobe sociálnych sietí šíri pomerne rýchlo - treba ju však v dostatočnej miere "vypustiť" ;)

A pre tých čo sú zbehlejši v angličtine ešte jedna prosba - ak na www.zodioscope.com uvidíte akúkoľvek chybičku, alebo niečo čo vám nesedí, dajte mi vedieť, nech to dotiahneme k dokonalosti :)
Ona
Ona | 2.5.2012 17:38
Blahozelam k spusteniu anglickej verzie. Velmi to Zverokruhu prajem.
Bola som sa tam pozriet, ale tato anglicka verzia vobec neakceptovala moj nick. Chcela by som sa spytat ci sa to neda nejako prepojit, alebo si tam musim urobit uplne novu registraciu a pod inym nickom, ak tam nechcem byt len "zvonka"?
neznámy
neznámy » Ona | 2.5.2012 17:54
Ahoj, ano treba sa znova zaregistrovat, je to nezavisly system. Zvonka to velmi nevidiet, ale "vo vnutri" je to trochu odlisne od zverokruhu, a tiez to bezi na uplne inom serveri nez zverokruh.

Taktiez je potrebne aby profily boli vyplnene v anglictine - a preto som tam zverokruhovske konta vobec neprenasal.
neznámy
neznámy | 2.5.2012 18:04
Pekna prace-THUMBSUP- Tak preju hodne stesti a aby se to brzy rozjelo ve velkem. Budu se snazit to sirit dal, jak to jen pujde-BYE-
neznámy
neznámy | 2.5.2012 20:03
vaau velky potlesk -THUMBSUP- chvala velika

i kdyz mezi aj weby je astro.com pro me bezkonkurencni
neznámy
neznámy | 2.5.2012 22:03
Nuz na astro.com urcite nemame (ani nemozeme, o astro.com sa stara tim 8 ludi na ful ltime, my sme na zverokruh dvaja vo volnom case popri inom full time jobe :)) ale urcite ponukame a vzdy sa budeme snazit ponuknut aj nieco unikatne, ine ako oni :)
neznámy
neznámy | 3.5.2012 12:02
A aby som nezabudol, ak vám AJ nerobí problém, poteší a pomôže nám aj ak sa zaregistrujte a napíšete niečo do fóra, nech nie je celkom prázdne :)
neznámy
neznámy | 3.5.2012 15:17
keď si spomenul, že na astro.com určite nemáte, tak som ho hneď šiel mrknúť a preštudovať a musím povedať, že mi ma vôbec nezaujal okrem pár článkov od Roberta Handa. to je asi jediný človek čo im na tú stránku píše originálne texty. zbytok ide do kvantity a kvalita je o ničom.

hlavne si neprogramuj myšlienkami na čo NEmáte. ja to robím naopak. a vôbec by som sa nebál takej konkurencii ako je astro.com. sú omnoho lepšie stránky a ani tých by som sa nebál. máte perfektný základ, len si treba viac veriť. všetko sa vyvíja. aj astro stránky
neznámy
neznámy | 3.5.2012 19:47
astro.com opravdu nemuzes ocenit jednim omrkem :D

objevil jsi uz extended chart selection?!? to nema obdoby na zadnem jinem webu, vubec.. interactive horoscopes taky ne, personal daily horoscope tusim taky ne..

understanding astrology je dobry zacatek pro zacatecniky, a mapping the psyche jsou dve uzasne zajimave komplet knizky online, a abych nezapomnela na moon watching series! je genialni

a co teprve astro-databank, je nekde nejaka vetsi?

a moje oblibene astro komixy zodiactopia :D

a tak bych mohla pokracovat.. na tech strankach jsem opravdu denne a nemuzu ani zdaleka rict ze bych mela vsechno prectene a vzdy tam najdu nejakou inspiraci..

ale omlouvam se, ze delam reklamu asi na nevhodnem miste-SHAME-

kazdopadne plati co jsem napsala uz drive, velmi chvalim aj expanzi! a jsem zvedava co nabidnete originalniho-COOL-
neznámy
neznámy | 3.5.2012 20:14
ja sa som sa na to pozeral len zo svojho uhlu pohľadu. pre mňa majú hodnotu také astrologické informácie, ktoré môžem použiť univerzálne a hlavne také, ktoré mi objasnia určitú problematiku k samému koreňu veci. jednoducho a jednoznačne. lenže také informácie sa nerady zverejňujú na weboch. tie sa radšej predávajú v knihách. v astrológii vnímam chápanie jej základov ako hlavný faktor toho čo určuje úroveň väčšiny astrológov - ich schopnosť vykladať horoskopy. v dnešnej komerčnej dobe je veľký problém nájsť kvalitné a hodnotné informácie z astrológie. takže keď som sa na tej stránke orientoval na podstatu astrológie, to čo som tam našiel, to sa dá ľahko prekonať kvalitou informácií
neznámy
neznámy | 3.5.2012 20:24
nevim na co ses orientoval pri svem hledani, musim uznat ze usporadani je tam trochu chaoticke a neprehledne, ale jestli sis rozkliknul par clanku pro zacatecniky tak bych se nedivila, jen bych to nenazvala objektivnim hodnocenim celeho webu, ktery ma opravdu tezce nadprumernou uroven..

nechci tvrdit ze jsem nejaky odbornik, to opravdu nejsem, ale nejaky patek se o astro zajimam, a jen tak nejaky blabol me neuspokoji..

a coz takhle hodit sem odkaz na nejake z tveho uhlu pohledu velkeho znalce kvalitni informace?
neznámy
neznámy | 29.5.2012 16:50
Ahojte,
ešte raz vás chcem čo najmilšie poprosiť o pomoc s propagáciou našej anglickej stránky

http://www.zodioscope.com/

Keby ste priamo poslali link vašim zahraničným kamošom, spravili by ste nám neskutočnú službu. Avšak ak nikoho nechcete "otravovať", zdieľajte link aspoň na Facebooku alebo kliknite na tlačítko "like" pod textom článku na tom webe.

Máte jedinečnú šancu odvďačiť sa nám za to, čo všetko tu zdarma využívate ;)

Ďakujeme!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...