mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Oznamy a akcie - 

Stretnutie priateľov astrológie

neznámy
neznámy | 23.7.2011 00:19
to co si dovolujes ja som sem prisla v mieri a s pokorou a neurazaj ma prosim.
to porovnanie s andreou no to si si dovolil hodne. jana skodova.
neznámy
neznámy | 23.7.2011 00:34
mám pocit, že by sme mali začať jógou, alebo etikou a nevrhať sa hneď na astrológiu. toľko ega a ešte sa ani nič nedeje. mne je jasné o čom je prax a o čom teória, hlavne čo sa týka vnútorného rozvoja osobnosti. a o to tu presne ide. a o to isté ide aj v astrológii. my si nevieme vážiť život, hovoríme o zlate, a keď príde na lámanie chleba, tak ani toho chleba nie je. namiesto toho, aby sme si tu vymieňali niečo pozitívne, vymieňame si zatiaľ hocičo iné

kniha, ktorú čítam je napísaná na základe 30 ročnej praxe a výskumu astrologického inštitútu API. knihy od Roberta Handa sú knihy, ktoré dokážu človeka fascinovať s akou trefnosťou dokázal Hand vystihnúť obyčajné samostatné postavenia planét.

treba rozvíjať aj inuíciu, ale informácie sú základ pre normálneho smrteľníka, ktorého zaujíma astrológia. keď sa niekto učí čítať, najprv musí ovládať písmenka. až tak sa môže rozbehnúť a zlepšovať v čítaní.

vymazaná A sa tu rozprestierala na fórach len preto, že na sa ňu reagovalo

takže ja nikoho a nič nesilím, iba ponúkam čo mám. ak to niekoho zaujíma, som k dispozícii, ak nie, zostane to len pre mňa.

P.S. skutočnosť je taká, že väčšina ľudí si know-how necháva pre seba
neznámy
neznámy | 23.7.2011 00:36
:) aj ja bývam takáto prchká niekdy, tak to poznám, keď človek niečo zo srdca a zanietene rieši a iný ho v momente zotrie, tiež ma to dokáže zarmútiť - len mám pocit, že Astronell to schytal neprávom - lebo podľa mňa bol iba vecný, nič viac a nič menej, povedal svoj názor, lebo sa touto témou zaoberá už dlho a nereagoval tak horlivo, ako tí, čo sa práve nadchli týmto stretnutím. Ono to vôbec asi nebude o tom, že sa niekto správa alebo nespráva ako vymazaná A., ale o vzájomnom pochopení a rešpekte, ktorého máte obaja evidentne viac, ako ona :)
Hoci sa nemám chuť zaoberať "kráľovnou vied", celkom rada by som vás všetkých vypočula, škoda by bolo márniť čas zbytočnými hádkami a Sokrates25 je určite veľkým plus, čo sa tejto témy týka, možno by ma to inšpirovalo, vypočuť Vás všetkých, hoci radšej zostanem zorničkou viery-nádeje a lásky:)
neznámy
neznámy | 23.7.2011 00:42
ja som myslela ked som so zuzkou zakladala tento fajl ze sa sem prosto prihlasia ti co vedia anglicky a budu citat nemohla som vediet ze sem vlezie niekto koho ego mi trcalo z pocitaca a andrea som rozhodne neni ja mam radsej pred kazdym respekt a len cisty zaujem poznat tych co im ide o astro.jana.

ps. tak pred kazdym uz teda nie pred nim uz nie to by som klamala

ahoj.
sokrates dnes som si objednala 4 tranzity od handa v slovencine a cakam na 5 bude v auguste a to stretko bude aj ked zacneme jogou a etikou
neznámy
neznámy | 23.7.2011 10:38
Nie sme bez chýb, nikto. Nechajme to tak, každý človek má právo na svoju nedokonalosť.
Mali sme tu niekoho, kto sa nedal ani tolerovať, ani chápať. Buďme radi, že je na dovolenke v pekle a nekazme si to tu.
Aby sa nám ten niekto sem nevrátil. Lebo zase budeme musieť riešiť naozajstný problém. -SAD-
neznámy
neznámy | 23.7.2011 16:53
mila zuzi prave pocuvam jedneho cloveka ,ktory hovori prave o tomto ze kazdy sme nejaky a nemame sa posudzovat lebo nas to brzdi musime si uvedomit co je vo vnutri nas a zmenit myslenie vtedy sa pohneme do predu inak nie. ze svetelne bytosti presne vedia komu sa mozu ukazat s spojit sa s nim veril klasicky v peklo a prosil boha aby ho nezobral do pekla a vtedy sa mu nieco stalo, mal nehodu ocitol sa klinicky mrtvy a prechadzal cez tunel a tam mu bolo povedane ze sa ma vratit na zem lebo tu ma este pracu a odvety je presvedceny ze peklo nie je ze keby sme sa vsetci zamysleli a nakukli do svohjo vnutra a zmenli, tak by sme si vytvorili raj na zemi.odvtedy ma tento clovek dar spajat sa so svetelnymi bytostami a napajat sa na vyssie energie najprv sa zlakol ,plakal lebo tomu nerozumel teraz pomaha druhym.zaujimave.
dokaze povedat vela o minulych zivotoch.
:)-HEART-
neznámy
neznámy | 23.7.2011 17:56
Zuzka,,,ten "problém" tu budete riešiť dookola,,,lebo problém sa nevola(l) Andrea,,,ona bola len prostriedok, cez ktorý sa niečo chcelo zviditeľniť.
neznámy
neznámy | 23.7.2011 18:39
Co sa mna tyka ja som za akekolvek stretko s knihami i bez knih. So sokratesom sa na tom dohovarame uz dlhsie, ale kedze obaja sme mali rusne obdobie a minimalne moje este pokracuje tak to zatial nevyslo. Co sa tyka debaty ci knihy alebo ako vlastne dalej, myslim ze to je uplne nepodstatne. Dolezite je stretnut sa a vidiet ci sa zucastnia ludia, ktory maju co podat a maju ochotu, schopnosti a moznosti sa ucit dalej. A ak nie tak aspon taky co by sa raz za cas stretli a pokecali pri pivku :-) Ja trebars v mojom okoli nepoznam nikoho co by sa astrologiou zaoberal. A mimo tohto a este jedneho anglickeho fora, nemam ani ziaden priestor si na temu astrologia pokecat. Ani slovo. Nepotrebujem vysoky edukacny standard, moj astrologicky zaujem Slovensko tak alebo onak nespasi, tak jak v zasade nicij. Takze mne by stacilo si obcas s niekym pokecat co aspon vie o com. :-) A to mimochodom moze byt velmi prinosne :-)

PS: Nabuduce ked budete daco organizovat tak na mna telefonicky, a idealne tak tyzden predom, lebo kedze nemam vobec cas na zverokruh chodim minimalne ..
Ona
Ona | 23.7.2011 22:31
To stretnutie je celkom dobrý nápad, ak bude dohodnutý termín a miesto a ak budem môcť, tak sa veľmi rada zúčastním. Už sa teším na Vás.
neznámy
neznámy | 23.7.2011 23:00
tiež som za... nejaké stretko by bolo fajn. aj som sa vyjadril, že rád prídem. ale to už neplatí. možno moja temná stránka -BIGEYE- , netuším. ale úplne som zmenil na to názor. vôbec nemám záujem keď sa tu intriguje. sa tu už necítim príjemne a pritom som tu zotrval nejaký ten rôčik. (andrea ktorú som letmo zaregistroval, tak o nej to nieje). je to skoda
neznámy
neznámy | 23.7.2011 23:19
no ja by som s aj s radostou dosla, ale dosjt nemozem, a intriguje sa vsade, ak na to clovek posktytuje priestor...Andrejke urodzenej Zofii z rodenych krviprisaznikov a cudzopasnikov ci osocitelov nech je dobre tam, kde je..
neznámy
neznámy | 24.7.2011 19:09
pridávam sa k Tvojmu názoru Marekzc. Ja som sa znovu zaregistrovala len preto,aby som mohla reagovať.Každý má svoj level,to je pravda,ja si nekonečne vážim všetkých ktorí sú vyššie...vďaka nim sa učím teórii,pretavujem ju do svojich prežitkov,skúseností a nakoniec do praxe v poradenstve.Kto musí o svojej pokore a príchode v mieri iných presviedčať,ten sa potrebuje ešte veľa učiť.

K Janke:ak Ťa túžba po vedomostiach neopustí,prídeš na to čo mal Astronell na mysli a už Ťa potom ani nenapadne viesť takýto dialóg....prepáč,ale zatial si na mňa zapôsobila ako jarmočná teta,ale prajem Ti aby si sa nevzdala ani po takejto kritike-práve ona je skúškou na cestách medzi nebom a zemou...Tí najlepší a najmúdrejší na nej riskovali svoju kariéru a mnohí aj svoj život.Všetko najlepšie Tebe a všetkým na fóre.
neznámy
neznámy | 24.7.2011 22:35
takto sa raz vedieť vyjadrovať.... ja len buď rúbem do živého alebo nechcem nič nikomu povedať a som za debila -SHAME- idem si to lepšie analyzovať v čom je to čaro
neznámy
neznámy | 25.7.2011 01:04
dobry neskory vecer mila hanahana povedala som si ze nebudem reagovat na vas prispevok jednak o vas nic neviem, ludia co sa sem prihlasia anonymne a zablokuju profil alebo tam vlastne ani nic o sebe nenapisu a su pod nickom to o niecom svedci. a preto predsa mi neda neodpovedat.
kto sem ide s otvorenym srdcom a bez toho ze nema co skryvat si ten profil proste vypise lebo to je seriozne voci ostatnym , takze pisem vlaste anonymovi. vy ste vytrhli vety z kontextu alebo jednoducho necitali celu diskusiu ktora mala sluzit vetam jednoduchym.
/ano viem anglicky a mam seriozny zaujem a som ten a ten. tak to malo vyzerat na tom sme sa so zuzanou a sokratesom dohodli./
no zialbohu ludia sem napisali vselico len zaujmu o astrologiu bolo akosi pomalo.
ja nemozem za to ze ste to nepochopili sama od seba,ze preco som sem prisla ,tak som to napisala, kolko som ja na vyske intelektualne to si netrufam o sebe hovorit ale nebude to az take zle ako ste ma tu vykreslili.
o tom prezivani prezila som vela viac zleho ako dobreho ale nie som zatrpknuta ani nahnevana jednoducho som to prijala s tym ze asi universum a nas vesmir mi to tak dali a je na mne si z toho nieco vziat.ako astrologovi zaciatocnikovi sa mi tu veci vyjasnili a potvrdili.
co sa tyka jarmocnej tety tak my mame jarmok kazdy september ako kralovske mesto a tety na jarmoku su tie najpozitivnejsie zeny netrapia sa beru zivot ako sa hovori sedliackym rozumom ale zase su neskutocne sikovne ved uz len malovanie na sklo, vyrobky z hliny,skla cipkovanie ukazky prac nasich starych materi su uzasne a vela sa moje a deti vsetkych navstevnikokov naucia. milujem tychto jarmocnikov je v nich prirodzenost, srdce na dlani a vzdy dobra nalada.vdaka ,,bohu,,za nich.tak ano som jarmocna zena.uz sa tesim na krasny september.
a posledna vec co vas trapi Astronell je profesional , ktory este pred svojim prispevkom mi na emali jasne ukazal aky je clovek. jeho prispevok sem ńa diskusiu bol vyborny a samozrejme ze vsetko som pochopila pre vas spokojny spanok.
vas prispevok povazujem za nekorektny lebo vasej pozornosti uslo to podstatne .
s pozdravom jana skodova.
a ak vas trapi system mojho pisania zasadne pisem malymi pismenami a gramatikou sa moc netrapim ved nas ucitel bol predsa anton bernolak.
neznámy
neznámy | 25.7.2011 09:57
tak všeobecne k tejto diskusii:

žijeme v dobe, ktorá sa nazýva kalijuga (doba temnoty). je vrchol kalijugy (najbližších 30 rokov) a ľudia sa začínajú výraznejšie rozdeľovať na dve skupiny. hovorí sa im deti svetla a deti tmy. a ako ich rozoznáme? deti svetla hovoria o svetle a deti tmy o temnote

slovo má najväčšiu silu vo vesmíre
Ona
Ona | 25.7.2011 12:50
O "Kalijuge" neviem nič - takže ďakujem za informáciu.

O slove - úplne s Tebou súhlasím - slovo má veľkú silu - je to počiatok všetkých činov a predchádza mu myšlienka.

Aj v Biblii sa predsa píše že - "... Na počiatku bolo slovo ..."

Takže dobre si premyslime čo povieme lebo napríklad aj slovenské porekadlo hovorí že "vypustené slovo ani párom volov nedotiahnes naspäť" ....

:-)
neznámy
neznámy » Ona | 25.7.2011 13:53
Veľmi pekne povedaná a životom preverená pravda :)
Ale keď už - hádam nech sa slová radšej bezcieľne kotúľajú po svete a svojou prázdnotou nás vytŕhajú zo zbytočnosti, akoby mali niekomu ubližovať:)
Veď napokon, kto zaručí, že práve jeho slovo je "pravda". A zase, každé slovo je súčasťou pravdy, preto je hodné života, nakoľko sme doň začlenení vlastným žitím. Preto by slovo hlavne nemalo hanobiť život, ani vlastný ani iný.
neznámy
neznámy | 25.7.2011 14:02
Ahoj :),
toto označenie doby sa mi zdá dosť všeobecné, aj keď možno zovšeobecňuje podstatu.
Predsa však je to iba jedna teória. A podľa môjho názoru trochu prísna a oponujúca skutočnému životu. Prísnosť síce niekedy nie na škodu, ale v oblasti temných slov a činov často zamedzuje dôveru v zlepšenie a nádej na zmenu. A život nie je čierno-biely, ani ľudia v ňom nie sú iba dobrí a zlí, ani sa nikto nekryštalizuje do čistého jasu a šedosti. V každom z nás existujú omrvinky nedostaku svetla, láskavosti, súcitu proste toho, čo nazývame zlým. Toto uvedomenie vlastnej chybovosti je podľa mňa prvým krokom k náprave. Bez neho budeme šliapať do prázdna. Aj túžba hovoriť iba dobré a krásne vzniká z "posúdenia" alebo "odsúdenia" čohosi ako nedobrého. A je súdenie dobre? Sme tak veľkí, aby sme si to mohli dovoliť?
Všetci máme rovnakú možnosť premeny a svojim životom aj slovom môžeme potom rozjasňovať tmu alebo zatemniť svetlo.
neznámy
neznámy | 25.7.2011 14:41
Neviem, mne sa zdá pravdivé aj to čo si napísala ty Aténka, aj to čo napísal sokrates.
Záleží na tom z akého uhla sa na to človek pozerá.
Pretože všetci máme rovnakú možnosť premeny, aj uvedomenie si vlastnej chybovosti je prvým krokom k náprave.
To, čo je asi najdôležitejšie je to, že sa tak človek rozhodol. Že si uvedomuje svoju úbohosť a chcce urobiť prvý krok k premene. Aj keď urobíme prvý krok dopredu, často nasledujú dva dozadu a tak dookola s vypätím všetkých síl.
Ale hlavná je tá túžba a odhodlanie, nie to že zlyhávame.
Lenže je dosť takých ktorí majú celkom iné túžby a už vôbec nemajú záujem hľadať nejakú cestu k pozitívnym hodnotám. A to je možno tá kalijuga.
Ja si myslím, že my, čo chodíme na túto stránku, chodíme sem práve preto, lebo hľadáme cestu. Niekedy sa nám darí inokedy ani nie.
A momentálne tu zavládlo akési babylonské pomätenie jazykov. A to teraz píšem úplne všeobecne, nie ako reakciu na teba, alebo na sokrata.
neznámy
neznámy | 25.7.2011 14:50
Ahoj,
kalijuga sa počíta na dlhé tisícročia. o jugách učia východné duchovné kultúry. nie vždy bolo na Zemi toľko násilia ako v kalijuge, ale to sa rovnako ťažko materiálne dokazuje ako vyvracia. naše historické znalosti sú len predstavy na základe toho čo sa voľakedy popísalo. aj dnes sa všeličo popíše. poznanie histórie je skreslené a limitované. nakoniec dá sa vychádzať z anglického slova history - his story - jeho príbeh :-) vývoj je kolobeh, nič nie je večné a všetko (aj ekonomika) sa vyvíja v menších aj väčších cykloch hore-dole. tak ako vesmír - všetko sa okolo niečoho točí. od atomárnych až po galaktické dimenzie.

nehovoril som o tom, že svet je čiernobiely. písal som menej, pretože niekedy môže byť každé slovo podnetom na horlivú diskusiu a dalo by sa donekonečna rozvetvovať. dnešná spoločnosť je orientovaná na kvantitu. vymýšľa milióny zákonov, predpisov a nariadení, že normálny človek to nemôže všetko ovládať. musí sa opýtať, alebo zaplatiť si právnika. jeden zákon podopiera druhý, aby bolo v tom jasno a aj tak ľudská myseľ sabotuje a zmanipuluje čo sa dá. v pôvodnom kresťanstve bolo stanovených 10 jednoduchých prikázaní - a kto ich doteraz pochopil?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...