mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Oznamy a akcie - 

Spln

Magnician
Magnician
Magnician » Magnician | 3.6.2023 02:56
nedeľa ráno v znamení strelca
nikav
nikav » Magnician | 3.6.2023 08:37
Spln na nás pôsobí deň pred, aj po svojom presnom dátume. Keďže expanzívny Strelec i rýchly Blíženec sú znamenia pohyblivé, bude spln Mesiaca vyvolávať u ľudí väčší chaos, ale aj nervozitu s pocitom straty pevnej pôdy pod nohami. Následne pocítia senzibilnejší jedinci, že ich niečo ženie k tomu, aby prepínali svoje sily, lebo nestihnú svoj vlak života.

V práci i doma nepoučujte a nepodceňujte tých, ktorí vám budú protirečiť. Pozor si dajte na výbuchy nekontrolovaných energií! V každom prípade treba zachovať chladnú hlavu a nepodliehať slepo ideálom. Zamyslite sa, či ste boli počas uplynulého mesiaca povrchní voči povinnostiam i ľuďom, na ktorých vám záleží. Vedeli ste ich vypočuť a prípadne aj zaujať korektné stanovisko? Spomaľte a buďte k sebe i ostatným úprimnejší.

Poučení z minulosti môžete hľadať útechu v duchovnej literatúre, pokojnej práci na záhrade, prípadne prechádzkou v prírode. Nazbierajte si liečivé bylinky, ďalej od ciest, pozorujte krásu už skoro letnej prírody a usmievajte sa na svet.

Tak ako vždy počas splnových dní je dobre držať pôst, alebo aspoň striedmejšie jesť.
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...