mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Oznamy a akcie - 

Astro kurzy

neznámy
neznámy | 6.8.2014 09:51
už dávnejšie som upustil od hromadných kurzov, keďže je trošku problém zohnať dostatok ľudí na jeden termín. v inzeráte som to už prepísal, ale ešte to hádžem aj sem pre istotu, že už dlhšiu dobu fungujem tak, že kurz spravím aj individuálne pre jednu osobu. jediná podmienka je, že treba zohnať priestor, za ktorý netreba platiť. pre jednu osobu by bežný nájom bol totiž drahší ako kurz. viac informácii je v inzeráte napravo

Jozef Komoň
neznámy
neznámy | 9.8.2014 09:50
ešte by som chcel spomenúť, že veľkú časť teórie kurzu som zverejnil tuto na zverokruhu už dávno. aj tú som odvtedy mierne vylepšil, ale je tam myslím dosť veľký základ k pochopeniu základných univerzálnych síl, ktoré sa dajú jasne vidieť v každej duchovnej filozofii a naturálnej medicíne len inak zašifrované a nazvané.

je možné preskočiť tento základ, alebo ho len veľmi z rýchlika prebehnúť a potom by sa kurz mohol zamerať na hlbšie analyzovanie horoskopov a preditkívne techniky. predstavy o tom čo je základ astrológie sa môžu líšiť. ak by to niekoho zaujímalo, tu je moje spracovanie:

je tu jedna malá chybička v detailoch terminológie, ktorú som objavil a to že kruh symbolizuje ducha, nie dušu. duša je polkruh:

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/system-znameni-a-domov-co-vsetko-skryva-ich-vnutor/

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/system-znameni-a-domov-2/

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/polarity-dvanastich-principov-1-cast/

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/polarity-dvanastich-principov-2-cast/


...vždy to bude súvisieť s presadením a zviditeľnením našej osobnosti. - k tejto vete z nasledujúceho článku je potrebné dodať, že hlavne štartuje nové veci potrebné pre náš ďalší rozvoj:

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/rozdiel-medzi-ja-ascendent-a-ja-slnko/

potom by som ešte k základom doporučil aj rudiho článok:

http://www.zverokruh.sk/astrologicke-clanky/odraz-slnka-a-luny-v-horoskope/
neznámy
neznámy | 9.8.2014 10:43
v snahe pochopiť astrológiu do šírky som prišiel na jednu zaujímavú vec, že čím väčší objem poznania chceme získať, tým viac musíme ísť opačným smerom - nie do priestoru a kvantity, ale hlbšie do stredu a do kvality. na veci v astrológii, ktoré sa nám zdajú často náročné na pochopenie, pri ktorých máme pocit že potrebujeme vedieť veľa iných vecí, nám často stačí vedieť práve podstatu a princíp jednej veci. dobrú astrologickú literatúru som väčšinou spoznal hneď po prvých čítaných riadkoch a to podľa trefnosti a jednoduchosti. pri mojej snahe pochopiť šírku som zistil, že čím viac chcem vedieť, tým viac musím ísť do základov. tak nejak to funguje aj vo vede. čím ďalej sa chcú vedci dostať do vesmíru či už cestovaním, alebo pochopením a objavovaním fyzického makrokozmu, tým viac musia poznať mikrokozmos a zloženie fyzickej hmoty. čím menšie častice hmoty objavia, tým ďalej sa dostanú za hranice poznania vo vesmíre a schopnosti niekam fyzicky doletieť.

"99%" astrologickej literatúry je zameraná hlavne komerčne a podstata, ktorú potrebujeme vedieť je tiež veľmi výdatne zriedená obkecávaním. články, ktoré som zverejnil sú postavené na určitých naučených základoch, ale mnoho postrehov a súvislostí som časom objavil a je možné, že mnoho vecí nie je ani nikde v literatúre. práve preto to nie je plagiátorstvo/kopírovanie a môže to byť zverejnené pod mojim menom. v podstate žiaden nový článok v astrológii nie je originál, ale minimálne upgrade starých poznatkov

osobne si myslím, že existuje veľa ľudí, ktorí sa dlhodobo a pravidelne zamýšľajú nad princípmi v každodennom živote, alebo majú jasnovidecké schopnosti a vedia o mnohých iných a dôležitých poznatkoch v astrológii, len to nikde nie je zverejnené, pretože ich cesta poznávania bola jednoduchšia ako cesta publikovania svojich poznatkov

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...