mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ľudská duša - 

Upír ve snu a co s ním?

neznámy
neznámy | 1.4.2015 18:25
mozno raz bude aj baseballova:D

jo, ked presvedcis samu seba, ze si pred nim v bezpeci tak aj upir hadam casom zmizne :)
neznámy
neznámy | 1.4.2015 18:32
jo, je uplna zbytocnost kupovat si lapac a potom si nieco vsugerovavat aby to zabralo, to by sa vobec nemuseli predavat lebo si tam mozeme rovnako zavesit mrtvu rybu a potom si vsugerovavat to iste, rovnaky proces, rovnaky vysledok

osobne som lapace nikdy nemala lebo sa mi vizualne nepacia

jediny predmet, ktorym by som sa nechala v snoch chranit je moja mysel, ale na ochranu cokolvek kupovat je dost divne
neznámy
neznámy | 1.4.2015 18:36
myslim si, ze niekedy sa treba chranit pred snami, nielen zlymi ale aj dobrymi, minimalne za predpokladu, ze snivas casto prilis podrobne sny, mam taku skusenost, ze cim viac si zo sna pamatam, tym som rano unavenejsia, je to vtedy ako keby si plnohodnotne prezila v sne den a teda si si vobec neoddychla lebo si bola akoby bdela a to je niekedy problem, takze kto sniva casto a prilis podrobne, tomu sa zide sny limitovat a nastavit si mysel aby neprepustala tolko podrobnosti
neznámy
neznámy | 1.4.2015 18:45
moznoze aj ja som upir vzhladom na to, ze som svoj sen celkom inac ponala
takyto::D
a to nie je velky usmev ale vycerene upirie zuby.:D
Toz kazdy riesi to svoje, ked sa s niekym hadas napriklad, a si na toho cloveka nahnevana, si v afekte zlosti schopna vidiet v sebe aj to zle?
To sa malokemu podari, vacsinou je zly ten oproti-LOL-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 18:48
inac, v upiriej risi som netradicna, lebo mam dlhsi jeden zub v strede, a tie dva postranne su kratsie, takze pokozku nahryznem iba s tym jednym zubom. hned vedia podla odtlackov, ze kto na kom v noci nasaval, podla mojho podpisu.
:D
neznámy
neznámy | 1.4.2015 19:06
Někteří mohou být energetickými upíry, takže si hlídat svůj výdej energie při takových. Také to může obtěžovat organismus jako astrální tělo. V realitě, když se někdo zastává jiných, tak nemusí být všichni za jedno a ten oponent vlastně "pije krev" svými názory. -YES-
Na toto je dobré nosit na těle něco z labradoritu - spektrolitu nebo mít alespoň kámen na nočním stolku. Nebo nějaký talisman na levé ruce z červeného korálu. Kámen Karneol, Malachit, Obsidián ( s tím opatrně).
neznámy
neznámy | 1.4.2015 19:13
Neviem, nejaký väčší výstup, kedy u mňa bolo cítiť síru, používajúc pritom slová, ktoré som nikdy predtým nevyslovila a ani ten najväčší grobián by sa za ne nemusel hanbiť :), som použila asi len raz v živote a vlastne už počas môjho nechutného slovného útoku voči tej osobe, sa niekde nado mnou vznášali obláčiky, v ktorých bolo objasnené, že to nie ona je tá zlá, len mi práve slúži ako hromozvod a ja si vlastne riešim niečo, čo sa jej ani netýka.
Tfuj....to je moja najdlhšia virtuálna veta, v ktorej sú určite zle vložené čiarky -ROLL-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 19:26
dobre teda
a akuze to mas krvnu skupinu.
ja som totizto labuznik.-PUH-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 19:38
No, cucni si z A1 plus. Či tá nevyhovuje? :)
neznámy
neznámy | 1.4.2015 22:48
Jen k tomu oponentovi .. oponent může v Tobě oslovit to, co nechceš slyšet a proč to nechceš slyšet, si můžeš vydedukovat dál a dál jen Ty sama. Když se před oponenty budeš neustále něčím ochraňovat, nic nového se o sobě nedozvíš a budeš stále přešlapovat na jednom místě. Mám oponenty ráda, protože i když se mi to v ten moment nemusí líbit, po nějakém čase "uzrání", bez emocí, se dají vystopovat určité podobnosti. Takže podle mne nám energii "nežerou" oponenti, ale ztrácíme ji díky svému odporu vůči nim
neznámy
neznámy | 1.4.2015 22:58
Myslím, že to záleží na každém člověku. Měla jsi někdy děsivé sny až tak, že ses probouzela několikrát za noc a ráno jsi vstávala, jako by Tě někdo zmlátil? Někdo zvolí kameny, jiný lapače snů apod. Je to lepší volba než prášky na spaní nebo antidepresiva, která způsobují bezesný spánek. Možná jsou i lapače snů mezistupněm pro pochopení, že důvěrou v sebe je už člověk chráněn docela.

V zásadě s Tebou souhlasím, odmítání snů je podobné jako odmítání oponentů .. viděno mýma očima ;) -FLOWER-
neznámy
neznámy | 2.4.2015 08:01
Jaj,přesně tak !! -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 2.4.2015 21:11
mnam, mozem si z tejto jedinecnej krvnej pochutky naliat aj do specialneho skleneho pohara na vysokej stopke?, a potesi ked si pri tejto prilezitosti oblecies tie pekne koktajlove trblietajuce saty v Nilovej zelenej co mas v skrini, mozeme si pre atmosferu zapalit tigra, horiaci tiger pod poulicnymi lampami posobi zaujimavo, a dodava tragicku atmosferu pozadia.
Takze pod poulicnymi lampami, v pralese, pa zatial -BYE-
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fb/a4/c5/fba4c5a708b0138213bef8bcb9f45359.jpg
neznámy
neznámy | 2.4.2015 21:22
hm, nie, lepsie budu tie saty v odtieni jarnej zelene, Nilova zelena je chladna, trochu zltej treba, no zohriatie, vzhladom na moje cirkulacne problemy, takze toto bude the best choice slash(per) event.-HEART-
neznámy
neznámy | 2.4.2015 21:37
Kľudne mi aj pusti žilou, asi by sa mi to aj páčilo, môžeš sa v mojej krvi aj okúpať...navyše by som mala pocit, že robím niečo užitočné pre priateľku :)
A celý život som túžila obliecť si krásne koktajlové trblietajúce sa šaty...takže sa mi aj sen splní a pralesné pouličné lampy im dodajú dostatočný lesk a noblesu :)
Ale páliť tigra nebudem! Vlastne neviem, čo to je.... -NOOO-
neznámy
neznámy | 2.4.2015 21:47
no, vedela som ze s asociaciou implicitne znamenajucou tyranie zvierat nemam sancu, aj ked to bolo myslene obrazne-ROLL- mne sa zase kupanie v krvi nepaci, mam rada minimalizmus , no niekedy kontrasty su fakt zaujimave.
Hej, aj vlasy si mozes vypnut, hrdlo by malo byt dostatocne obnazene.
Kludne si ich mozes aj natupirovat, aj to zvyrazni dramatickost celej sceny.:)
neznámy
neznámy | 2.4.2015 21:56
Budeš spokojná, mám dlhý a štíhly krk, bude sa Ti pohodlne zakusávať a s vlasmi zájdem vopred ku kaderníčke, nech to má šmrnc :)
Saffiyah
Saffiyah | 2.4.2015 22:05
Myslíš lapač snů jako vstupní brána pro ty příšery? Nebo je prostě zhmotní? Skvělý nápad :)
neznámy
neznámy | 2.4.2015 22:05
no, este tomu chyba dramatizacia z pozicie obete, Ty musis byt plna rozporuplnych emocii, nenavisti, ziadostivosti, zlosti, lasky, ocarenia, nehy, a atd. Proste rozburene more emocii. Suhlasis?
neznámy
neznámy » Saffiyah | 2.4.2015 22:23
i tak še dá :p....koniec koncov, energia nikdy nezanika, len sa meni a to by platilo aj na tie zachytene priserky -PUH- viem si to predstavit ako pekny namet na poviedku
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...