mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ľudská duša - 

preco sa zaujimate o skryte sily a formy existencie???

neznámy
neznámy | 13.7.2011 18:45
no kedze som tu len par mesiacov mna ako prvy zaucil pan DANIKEN SO SPOMIENKAMI NA BUDUCNOST NO TO SOM MALA AS13,POTOM BRETISLAV KAFKA ZAKLADY MODERNEJ PARAPSYCHOLOGIE TO BOLO ESTE SOCIALIZMU.
no a intuiciu som mala vyvinutu uz od detsva a od 16 trpim depersonalizaciou tak som sa hrabala vo vsetkom preco,naco,zaco, o astrologiu asi pred 15 rokmi ale aktivne as3roky ostatne veci ako parapasychologia,magia,satanizmus,fatima,lurdy,vatikanske tajomstva,nasa,atd priebezne stale teraz sa hrabem v zistiovani ci sedna je nibiru a ak je kedy by mohla byt viditelna okom vraj koncom roka zmeny ocakavam ale na poli duchovnom a viem ze sa otbvaraju brany ,slnko smeruje do galaktickeho stredu a to je fakt som zvedava na vplyv tohoto javu na zem. jana.
Ona
Ona | 20.7.2011 21:39
Keď som mala tak asi 12 rokov našla som doma knižku "Sny, karty a horoskopy" - a odvtedy bola moja. Kde som mohla, všade som hľadala pramene, články a literatúru, ale za socializmu sa takáto literatúra ani nedala nájsť - iba pár vecí ktoré boli uverejnené v rokoch 67-68-69 potom už bola normalizácia a takúto literatúru vydavateľstvá nevydávali. Až v roku 1990 som natrafila na knihu od Wolfganga Reinicke:-"Astrológia"- s podtitulom "Zostavte si horoskop samostatne, jednoducho, presne" - tak som si ju kúpila, a na Vianoce som takú istú dostala ako darček od brata - takže zrazu som ich mala dve naraz a rovnaké. Teraz mám jednu odloženú - tá je menej ošúchaná a druhú mám stále poruke - tá je už dosť zdevastovaná :-).
Kúpila som si potom ešte ďalšie knihy, ktorých je od 90-teho na trhu dostatok a dosť ma zaujala aj numerológia.

Takže - takýto je môj začiatok - a prečo? to hádam ani neviem povedať - hádam pre tú tajomnosť a možnosť takto odhaliť človeka - jeho povahu, čo môže očakávať, a dobrý astrológ vie odhaliť aj budúcnosť - a toto všetko je strašne zaujímavé - nie?
neznámy
neznámy » Ona | 20.7.2011 21:52
DOBRY VECER PRAJEM pravdu pisete aj ja mam 49 rokov a k takymto veciam neboli moznosti symbolicke dnes som sa prihlasila na kurz numerologie.
astrologiu sa ucim 3 roky ale ide mi to pomaly Vy ste tu jedina tak pobliz zasli by ste aj na kavu keby som vas pozvala. s pozdravom jana skodova.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...