mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ľudská duša - 

NEVERA

milan08
milan08 | 25.10.2013 14:49
spominam si,bolo to pred cca30rokmi,ked som viezol podnapiteho svadobnika,ktory mi tvrdil,ze hoci vela zien mal ale sve manzelke neverny nebol.v tej dobe som to nechapal,pokial sa mi o par rokov tiez neprihodilo.aj ked to moj vztah k manzelke utuzilo,uz by som to nikdy neurobil,tie pocity vycitky to nestalo za to,stale ma prenasledovali.
neznámy
neznámy » milan08 | 26.10.2013 01:46
ano viem asi ako ti bolo, no niekto sa vyspi aj so zenatym a tvari sa svato ze sa to nestalo ze......vieme o com hovorime
neznámy
neznámy | 26.10.2013 10:58
Môj otec bol mame neverný už keď spolu chodili, vtedy si to pred ňou ale na kolenách oplakal a tak mu odpustila. Po svadbe a primárne, keď sa stal podnikateľom a obchodní partneri ho začali učiť "životu v luxuse" sa nebrzdil a mal desiatky mileniek, poslednú, dlhodobejšiu si našiel svoju sekretárku, keď bola mama v 2. mesiaci tehotenstva so mnou a je s ňou doteraz, avšak aj ju podvádzal a podvádza, takže je to taký nikdy nekončiaci kruh. :) Mama si našla priateľa až 8 rokov dozadu, i to sa musela strašne opíjať spočiatku, pretože sa za seba tak hanbila, že je v manželstve a hľadá bočné cesty, ale už jej chýbalo akékoľvek pohladenie, či neha z mužskej strany.
Otec Kozorožec, zvýraznené znamenie Kozorožca, prevaha zemského živlu, zvýraznený 10. dom a ASC Ryby. Venuša vo Vodnárovi v 12.dome v opozícii na Urán.
milan08
milan08 | 27.10.2013 11:42
clovek by mal prezit zivot iba stym kto mu je sudeny a nemusi to byt jeden clovek.to viem od mojho anjela strazneho.ak strieda partnerky partnerov iba pre potesenie tela je vec nedobra a skaza pre ludstvo to by si mal kazdy uvedomit aky vpliv to ma na ludi,akymi energiami sa zahlcujeme,prenasame,sirime medzi partnerami.
neznámy
neznámy » milan08 | 27.10.2013 12:05
Hodně lidí navazuje známosti skoro s kýmkoli, jenom aby nebyli sami. A potom mají vztah a hledají ještě něco lepšího.
neznámy
neznámy | 27.10.2013 12:43
takže za to môže aj prevaha zemského živlu? Pýtam sa len zo zaujímavosti, veľa o astrológii neviem.
neznámy
neznámy | 27.10.2013 13:17
ja si skôr myslím aj z vlastnej skúsenosti, že u neverníkov je to prevaha vzdušného
neznámy
neznámy | 27.10.2013 13:32
To neni prijemna predstava.Pripravit se o samotu.Cim dele jsem sam,tim vice si nedokazu predstavit ,ze budu s nekym.

Mam totiz asi uz celkovou predstavu o mem celkovem zivotnim prostoru vcetne kuchyne ,jidla......nabytku,vyzdoby,atmosfery...aaatd...atd..


najednou bych v tom mem svete byl s nekym a zacal mi do toho mluvit.....-ROLL-


Me zarizeni je velice prijemne a vkusne .Navstevy se u mne citi dobre.
Relaxacni hudba,svicky,aromalampicky....velka solna lampa,kameny spoustu dreva...:)
neznámy
neznámy | 27.10.2013 13:48
Žeby to spôsobovala prevaha zemského živlu to netvrdím, práve že si myslím, že ten by mal spôsobovať opak. Apropo, mama, sestra a čiastočne i ja, máme jeho prevahu tiež a neveru nenávidíme a neboli by sme jej schopné (mamine konanie som odôvodnila a tak ešte dodávam, že ju otec musel podvádzať a ako ženu ponižovať 19 rokov, aby k tomuto rozhodnutiu dospela).
Zemský živel podľa mňa môže byť koketný, ale keď je už vo vzťahu, mal by byť verný.
S tým vzdušným živlom by to dávalo logiku, vzduch sa všeobecne najneradšej viaže ,je najviac rozlietaný a i z môjho okolia som si to dosť všimla a nemôžem teda nesúhlasiť. :)

Vyššie uvedeným som vlastne zhrnula hlavné dominanty otcovho horoskopu, ktorý však paradoxne, jediný vzduch v horoskope má práve cez tú svoju Venušu vo Vodnárovi. :) Poznám ešte jeden prípad neverného Kozorožca a to vlastne cez môjho chlapca maminu, ktorá pred jeho otcom (tiež Býkom) utajovala 3-ročný "úlet" s kolegom a vlastne, keď sa na to prišlo, nevedela ani povedať, že prečo to robila, vravela len, že ju to nejakým štýlom "bavilo". Nezistila som presný čas jej narodenia, avšak z takého letmého pohľadu mi hneď nadskočilo "prevaha znamenia Vodnára". Takže vlastne, úplne opačný a zároveň na vlas podobný prípad ako u nás doma a u môjho otca. :)
neznámy
neznámy | 27.10.2013 13:59
Je příjemné si vytvořit vlastní prostor v sobě i okolo sebe. Člověku je v něm dobře a hájí si ho. Pak už je otázka, jestli je vůbec schopný do něho někoho vpustit. Odkud já to znám ..... -ROFL-
neznámy
neznámy | 27.10.2013 14:03
Kor kdyz uz treba si do prostoru nekoho vpusti a nez se ten prostor "vrati" tak radsi bloumam v lese.
neznámy
neznámy | 27.10.2013 14:13
Často bloumání po lese nestačí, prostor má někdy velkou setrvačnost a vrací se pomalu a až po změnách. Ten prostor už bude vždycky trochu jiný, všechno prochází vývojem.
neznámy
neznámy | 27.10.2013 14:19
Na vsechno je myslim casu dost,protoze cas je vzdalenost (pohyb).
Bez pohybu a vzdalenosti by nefungoval zadny meric casu.
neznámy
neznámy | 27.10.2013 16:42
Tak ono to závisí určite od viacerých aspektov a k tomu by možno vedel povedať dobrý astrológ, ktorý by sa na ten celý jeho horoskop pozrel...no určite sa to nedá súdiť len podľa prevahy niektorého živlu, len ako som písala, ja mám skúsenosť s tým, že tí neverníci mali v prevahe ten vzdušný. Ja Tvoju mami úplne chápem....ono ten Tvoj otec bude podľa všetkého beznádejný prípad....ale to môže súvisieť napríklad aj s karmickým zaťažením a minulými životmi, to by možno dosť veľa vysvetľovalo...asi by som skôr išla týmto smerom
neznámy
neznámy | 27.10.2013 18:28
mas pravdu
to si ty?
neznámy
neznámy | 27.10.2013 20:48
myslel som si, že s tým má niečo aj ohnivý živel, ale ako píšeš nižšie tak je tam asi viac vplyvov/aspektov. Ďakujem zža vysvetlenie.
neznámy
neznámy | 28.10.2013 03:27
Nevidim na pismena-ROFL- Ano to som ja......
neznámy
neznámy | 28.2.2018 09:02
Nie je nevera ,ako nevera...Po spoznaní jedného chlapa už viem ako to berie neverník / a to mám Venušu v panne / zmenil môj pohľad na vec :) On podvádza každého, :) Ukázal mi , že nevera je jeho životný štýl ... A dôvod ? Veľa a rôzne ... Vraj ho aktuálna priateľka už nepriťahuje - pribrala... , dobrodružstvo, zmena, finančná až existenčná situácia / vtedy sa staršie bohate oňho postarajú /... berie čo mu život prinesie , má to rozložené na viacej frontoch naraz :) tým , že som ho spoznala , viem ako myslí, tak viem , že vernosť pre neho nič neznamená ... Preňho je nevera taká prirodzená ako pre mňa sa najesť :) Tak on to nevníma už ako niečo zlé ....preto nechápe ani vinu..

Mnohým ktorým prišiel do života zanechal srdce prázdne, hovorím tu o stovkách :/
A jeho ospravedlnenie ? Som slobodný , môžem si robiť čo chcem :)

tak čo pre jedného znamená niečo neodpustiteľne , katastrofálne a hrozné ...je pre niekoho normál :)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...