mesiac
Štvrtok, 9.5.2024
Meniny má Roland

Láska a vzťahy - 

Váš názor na spolužitie muža a ženy

neznámy
neznámy | 22.6.2010 01:01
mozno nie tak, ako by som sa max mohol mat. po pravde mi ani nieje jasne o com je rec a tak sa pytam. niekde v tom sa mozno najdem :-D a potom usudim, ze ano mam sa rad a je to dobre. alebo, ze sa nemam rad. a to prave suvisi s bodom jedna. spoznat sam seba. takze sa spoznavam ci sa mam rad dostatocne -LOL-
neznámy
neznámy | 22.6.2010 01:01
mozno nie tak, ako by som sa max mohol mat. po pravde mi ani nieje jasne o com je rec a tak sa pytam. niekde v tom sa mozno najdem :-D a potom usudim, ze ano mam sa rad a je to dobre. alebo, ze sa nemam rad. a to prave suvisi s bodom jedna. spoznat sam seba. takze sa spoznavam ci sa mam rad dostatocne -LOL-
neznámy
neznámy | 22.6.2010 09:41
Staci ak si sa nad tym zacal aspon zamyslat a to je uz dobre. :)-YES- Myslienka je zaklad vsetkeho.
neznámy
neznámy | 22.6.2010 10:11
"Miluj svojho blížneho ako seba samého." To je tuším druhé prikázanie z desatora.Keď to obrátim, ak som schopná mať rada iných, mám rada aj sama seba. Je to schopnosť mať rád. Všetko nielen ľudí. S tým súvisí aj schopnosť byť šťastný a tešiť sa.;)
neznámy
neznámy | 22.6.2010 10:33
Vidím, že už mám vo vedomostiach o náboženstve značné rezervy. Nie je to z desatora. Starý zákon sa láskou nejako nezaoberal. Takže je to prikázanie z nového zákona.:)
vevuska
vevuska | 5.7.2010 23:33
Ja som bola vždy radšej medzi mužmi ako medzi ženami... už na základke som si to všimla, že muži sú otvorenejší a ženy zase skôr klebetné a uštipačné a dokážu kohokoľvek zhodiť pred publikom a tvária sa, že oni nič. Viac som si rozumela s mužmi a preto asi mám aj problém si nájsť lásku, pretože som skôr priateľská, kamarátska. Ale k veci : Vzťah medzi mužom a ženou je aj karmicky ovplyvnený... môj prípad ... vraj, ale je to aj o vzájomnej úcte, empatií, tolerancií a otvorenosti, podpora toho druhého a pod.
neznámy
neznámy » vevuska | 24.8.2010 20:34
Karmicky ovplyvnený....už viackrát som počula o stretnutiach z minulých životov...Ako však zistiť, či je to naozaj tak?
Ináč, ja som bola asi v minulom živote mužom svojej kamarátky, pretože sa mi stáva, že mám pocit, akoby sme už prežili spolu jeden dlhý život...;)
Ale to je len môj laický názor....
neznámy
neznámy » vevuska | 25.8.2010 22:26
skus si precvicit tie protivne zenske vlastnosti ako ustipacnost a klebetnost a zistis aj druhu stranku veci, zelam prijemny zazitok-PUH-
neznámy
neznámy | 25.8.2010 23:18
No zbohom! Precvičovať si uštiopačnosť a klebetnosť a vďaka tomu sa cítiť viac žensky, tak to radšej nie. Tak isto by som nemala chuť precvičovať si typicky zlé mužské vlastnosti. Ja som sa tiež vyjadrila ako Vevuška, že mám radšej mužský kolektív a nemá to nič spoločné z nedostatkom ženskosti. Mne sa práve naopak zdá, že ženy-feministky trpia nedostatkom ženskosti. Ak je žena ženou, musí sa dobre cítiť v mužskej spoločnosti, pretože sa navzájom dopĺňame a priťahujeme ako protipóly a môžeme sa navzájom obohacovať. Neviem si predstaviť nič horšie ako planétu, na ktorej by žili len ľudia jedného pohlavia a je jedno, či by to boli muži, alebo ženy. Nikdy som nemala strach byť skutočnou ženou a myslím, že ani Veveška nie. Iba niekedy človek na toho pravého čaká dlhšie, pretože dobrého je málo.:D-FLOWER- A Vevuška sa dočká, prajem jej to zo srdca. ;)
neznámy
neznámy | 25.8.2010 23:23
Malý veľký omyl. nevšimla som si, že píšem cez synov profil. Takže ten Tomik som bola ja. -LOL-
neznámy
neznámy | 26.8.2010 12:24
zle si ma pochopila Zuzana prepac ak som sa ta niecim dotkla, myslim, ze to nebolo myslene tak, ako pochopene...
neznámy
neznámy | 26.8.2010 16:58
Prepáč Vanda.-FLOWER- Asi je to aj moja optika tie zlé ženské vlastnosti. Obhajujem mužov, pretože mám to šťastie, že v živote nestretávam takých , ktorí reprezentujú tú horšiu mužskú stránku. Ale uštipačné, pokrytecké ženy, ktoré nemajú iné životné záujmy ako domáce práce a vo voľnom čase ohováranie a klebetenie s "priateľkami", tak takých som naozaj poznala dosť.
Tu na Zverokruhu poznávam iné ženy. Slobodne mysliace, bystré stvorenia zasluhujúce si úctu. Takže asi ja sama musím prísť na to, prečo sa v živote nepotkýnam o mužov - chrapúňov, ale o nepríjemné a hlúpe ženy sem tam zavadím. Mea culpa. -ROLL-
neznámy
neznámy | 26.8.2010 22:53
viem co myslis, ja som zazila vsak situacie z kazdeho rozka troska, stretla som aj muzov, ktorych spravanie prinajmensom postradalo dostatok taktu aved vraj aj ludska dusa ma zensku aj muzsku stranku...len sa mi zdalo, ze byt zenou nie az take zle
neznámy
neznámy | 27.8.2010 09:10
vanda, zuzka, musím sa pridať. takmer vždy som existovala medzi mužmi. mala som vždy šťastie na také, ktoré opisuje zuzka. až neskôr na materskej som našla veľa super mamín, s ktorými fungujem doteraz. momentálne zase pracujem so samými mužmi. je tam aj zopár žien a zázrak - všetky sú super. asi som na tej materskej niečo v sebe v tomto ohľade vyriešila, tak už tie uštipačné nepotrebujem stretávať. veď žiadne stretnutie nie je náhodné.... do života si priťahujeme toho, koho potrebujeme. :)
neznámy
neznámy | 28.8.2010 18:33
byť ženou je úžasné:), stačí mať v srdci lásku a okolie sa zmení_;D
neznámy
neznámy | 1.9.2010 12:57
na mysel
neznámy
neznámy | 3.9.2010 19:12
Veľmi zaujímavé názory na lásku a vztahy má psychoterapeut Vladimír Savčenko, možno pre niekoho budu inšpiratívne-SHINY-:
http://www.youtube.com/watch?v=N_kpXigdj7Y
neznámy
neznámy | 25.10.2010 19:09
Je to asi v tom, že ženy sú z Venuše a muži z Marsu.
Neviem, ja nemám šťastie v láske, asi to, že čakám od muža objatie a to aby stál pri mne je asi veľa na každého....
neznámy
neznámy | 25.10.2010 20:33
Pekna kniha to je. Muz ta nemusi vkuse objimat, aby dokazal, ze ta ma velmi rad...
neznámy
neznámy | 29.10.2010 18:04
Moja kamarátka raz povedala:
"našu lásku sme zabili spoločne...kvietok LASKA, ktorý sme obaja dostali, som ja prepolievala a on nechal vyschnúť...
Stránka:
1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...