mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Láska a vzťahy - 

Radšej super kariéra ako rodinný život.

neznámy
neznámy | 17.4.2013 13:32
Je to normalne aby bola kariera na prvom mieste aj pred rodinnym zivotom? Ze je clovek schopny opustit vsetkych ktorich ma rad ked sa jedna o karieru. Je to potom laska alebo len pretvarka a udrziavanie si niekoho pri sebe aby clovek nebol sam ale ked sa naskytne pracovna ponuka aj na niekolko rokov tak bez mihnutia oka clovek odide.
neznámy
neznámy | 17.4.2013 13:39
Su ludia, co maju karieru ako osud. Ked sa spravidla v minulom zivote obetovali rodine. Taky clovek ked pride takato vyzva naozaj vsetko opusta, priatelku, rodinu, deti. Takemu cloveku potom vyhovuje, ze niekoho akoze ma, blbe, ak ten druhy ma ale o partnerstve trochu inu predstavu. Niektori kozorozci muzi su tieto typy. Poskytnu priatelke, rodine tymto doslova financny luxus.
neznámy
neznámy | 17.4.2013 14:35
V dnešní době se posunuje hranice věku, kdy se lidi berou a to kvůli studiu a finančnímu zajištění - tedy kariéře a práci všeobecně. Kdysi práce byla jaksi samozřejmostí, takže se brali lidé mladí, neváhali založit rodiny, protože o práci se nemuseli bát. Dnes je to na prvním místě - mít práci a stabilní, mít růst a perspektivu do budoucna, protože se v lidech uhnízdil strach, že budou řivořit na hranici nouze, také že nebudou moci uspokojit své potřeby, natož svých rodinných příslušníků a také
seberealizace, chtít něco dokázat - ta je většinou u mužů. Pokud je člověk takto nastavený, spálí za sebou mosty, pokud tam není silná vazba rodinná jako děti apod. Někdo odejde, aby udělal něco pro rodinu, ale někdo navždy, aby se seberealizoval a uspokojil jen vlastní potřeby.
neznámy
neznámy | 17.4.2013 15:26
Niekomu rodina a rodinny zivot nic nehovori/mozno tu hra ulohu detstvo/, nevidi v nej naplnenie, zmysel svojho zitia. Takito ludia by zakladat rodinu ani nemali - ublizia tym.
Ona
Ona | 17.4.2013 19:33
Bez prace dokaze zabezpecit svoju rodinu, alebo co i len zalozit si svoju rodinu a neprist o byt a nestat sa bezdomovcom a zobrakom len clovek, ktory zdedil velky majetok po predkoch, a nikto iny .... :)
neznámy
neznámy » Ona | 17.4.2013 19:39
-YES- Svatá pravda-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 17.4.2013 19:56
Tak to už v živote chodí....
neznámy
neznámy | 17.4.2013 20:42
nuž, trochu málo info, aby som si urobila obraz. je to len tvoj názor. skús na to mrknúť z druhej strany. ten človek urobil, po čom túžil. vieš koľko poznám ľudí, ktorí konajú tak ako chcú druhí/ spoločnosť/kultúra. čo je na tom, že netúži po rodine? je to jeho vec predsa. nie všetci musia mať rodinu len preto, že tak "boh" káže...;)
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:09
myslim ze ak sa nenajde uplna rovnovaha tak clovek bude vzdy vychyleny teda stradajuci. svet je od historie plny vojen co je dosledok prevahy muzskeho elementu nad zenskym. teda nerovnovaha. ak sa najde rovnovaha muza a zeny v spolocnosti, bude iny svet ale to musia najprv skoncit nabozenstva, ktore tuto nerovnovahu medzi muzom a zenom priamo stvorili ci podporuju ju.

zmysel nie je v niecom rodine ci kariere ale v rovnovahe, nic nemoze byt najdolezitejsie. rodina, kariera, duchovno ci kamarati to vsetko ma byt v rovnovaha a nemoze byt nieco dolezitejsie ako ostatne, tieto zlozky spolu tvoria ten zidealizovany celok. ak ale niekto trebars si zidealizuje rodinu ci karieru, tak mu to zivot zbura napokon a to nie je zle, tak zivot uci, len my sme uzavrety a preto sa nezamyslime aj ked to mame rovno pred nosom. sme moc naprogramovany historiou.
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:14
Ja nepisem o muzoch ale o sebe....... ;)
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:20
-LOL-
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:24
Určitě je to úplně normální, hlavně pro muže. Ale to co popisuješ mi přijde extrémní, kdyby oba chtěli, tak by to šlo nějak vyřešit, třeba se spolu odstěhovat. Mně osobně se líbí, když muž není vyloženě rodinný typ, ale má práci, ve které se realizuje, pokud mu nejde jen o kariéru, ale o to, aby opravdu něco udělal. A žena to může mít zrovna tak....
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:27
Asi si nepochopila co som napisala. Pisem ze mi je jedno koho mam pri sebe a ked sa mi naskytne nejaka ponuka tak idem a je jedno na ako dlho. A keby ze mam rodinu tak ju nemozem vsade tahat so sebou -LOL- nie? A dalsia vec je ta ze ja rodinu ( deti ) nechcem. -ROFL-
neznámy
neznámy | 17.4.2013 21:44
a pytas sa ci je to laska ci pretvarka? a co si myslis? ved to vies -YES--YES-

my sme jeden celok, mame kolektivnu mysel-kolektivne ego a problem cloveka je preto problemom ludstva.

ono laska do dvoch troch rokoch vyprcha a to co ostane akoze ten cit, to je len psychicke puto kvoli samote+par ostatnych veci. len ludstvo cele je pomylene v tomto, pritom je to take jednoduche, trebars to znie sialene a nepripustne ale to si moze overit uplne kazdy ak sa prenikne hlbsie do mysle, do podvedomych motivov. mozno staci len uprimnost a nemat strach. takmer vzdy ide kolom dokola napokon o mna len - je to potom laska? -WALL-
neznámy
neznámy | 17.4.2013 22:24
A proč tě zajímá, co si o tom kdo myslí? Když nechceš rodinu a děti, tak snad není problém....
neznámy
neznámy | 17.4.2013 22:27
nie neni problem :D
neznámy
neznámy | 17.4.2013 22:41
tak tento panacik mi niekoho pripomina-ROFL-, konkretne andrejku. Aj tie nazory, aj reakcie, panabeka.
neznámy
neznámy | 17.4.2013 22:59
aha, já když jsem si svojim chováním jistá a nemám s ním žádný problém, tak se obvykle na názor ostatních neptám. Ale jak vidím, každý to tak nemá a já sem zase o něco moudřejší-YAWNEE-
neznámy
neznámy | 17.4.2013 23:06
A pytam sa snad len ja tu na niekoho nazor? Tu sa kazdy nieco pyta niekoho. A chce radu -BYE- Takze o nic mudrejsia nie si.
neznámy
neznámy | 18.4.2013 05:58
Tak potom je vsetko v poriadku a normalne.:D Hlavne aby bol clovek fer sam voci sebe a voci druhym. Je to Tvoj zivot, Tvoje priority, Ty mas zit svoj zivot tak, aby Ta tesil a naplnal. Len u muzov je tato cesta trochu beznejsia.. neprichadzaju o prilezitosti ako nosit deti, rodit, venovat svoju cast zivota dojceniu, staraniu sa o domacnost.. :)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...