mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Láska a vzťahy - 

Radšej super kariéra ako rodinný život.

neznámy
neznámy | 16.7.2013 15:20
:) ahoj, mas krasny obrazek -FLOWER- ani si nikdy predtim treba necestovala nebo nemela touhu obohacovat se vlivy jineho prostredi? :)
neznámy
neznámy | 16.7.2013 15:28
..díky..to zas áno.. a raz pred mnohými rokmi, keď som pracovala v zahraničí som dostala práve takú otázku, či by som si tam vedela predstaviť rodinný život. Vtedy som povedala, že hej, ale iba keby som bola naozaj zaľúbená. No už som bola zasnúbená a tak som sa pekne vrátila na Sk. Doma je predsa len doma. :)
neznámy
neznámy | 16.7.2013 16:21
-FLOWER--FLOWER--FLOWER-
neznámy
neznámy | 17.7.2013 22:37
Žijeme v duálnem světě a vždy máme možnost volby kterou cestou jít. Důležité je, když už se rozhodneš, tak jdi svou cestou bez výčitek a sebeobvinování. Co se tyka tématu lásky, zeptej se svého srdce, to ti odpoví pravdu.
neznámy
neznámy | 18.7.2013 19:35
Na všetko sa dá pozerať z rôznych uhlov pohľadu. Keď ty to cítiš tak, že si karieristka, tak ňou si. Keď sa iba Tvoj partnar bojí zmeny, tak nie si.
Keď sa naskytne pracovná ponuka na niekoľko rokov, tak bez mihnutia oka odide. - Bez mihnutia oka to určite nie je, lebo to tu preberas, takže nad tým uvažuješ a pravdepodobne preberas rôzne možnosti. Život je zmena a je o kompromisoch a prispôsobovaní sa. Zmeny sú pre veľa ľudí nepríjemné a nechcú pripustiť žiadnu. Bojujú proti zmenám, ale nikto sa im nevyhne. Keď si to uvedomíte ako rodina - nájdete aj odpoveď a otázku - čo je príležitosť a čo kariérizmus.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...