mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Láska a vzťahy - 

moje problémy v spoločnosti potrebujem pomôcť

neznámy
neznámy
neznámy | 19.11.2016 13:10
nemáš někdy taký blbý pocit?
neznámy
neznámy | 21.11.2016 20:51
Ahoj, kusok ma to rozhodilo ale verím že v tom je aj pravda, ono v podvedomí som si toho vedomí aj sám nemusel mi to ani hovoriť.. že to čo tu riešim je fakt no.. "problem". V našej rodine je taketo správanie "citove" (neviem či to tak je) považované nie zas moc dobru vlastnosť som chalan mam byt tvrdý.. makať rukami.. proste ako to bolo kedysi.. aby som ti odpovedal maš vo väčšine asi pravdu, kusok ma to chytilo teda.. ano vrelo to vomne ale nie nejak extra.. viem že v takýchto situaciach treba zachovať chladnu hlavu a nenehať sa ovplivnovať emociami pretože sa prestanem kontrolovať... načo sa s nim hadať treba sa na to pozriet z toho hladiska že ma prevdepodobne pravdu.. čo asi aj tak trochu ma kedže sa ma to kusok dotklo, no da sa to povedať aj lepšie a nie tak že druheho človeka urazí alebo zneucti tim že napíše že sa na mne smeje a tak.. toto mna vie celkom vytočit treba brať ohlady na to ako sa city a nie sa mu hned vysmiať pretože môj problem pre neho je smiešny.. ok je ale ja to berem no povedať sa to da aj slušne a z uctov k druhemu nie proste ty si nič.. tss odpad.. na tebe sa smejem.. však sme ludia .. nejak takto mi to beha v hlave asi ked to čítam v konečnom dôsledku to vo mne vrie... ono je pekné takto písať ked sa jedna o mna, ja viem tiež napríklad to že keby sa jedna o druheho a neviem sa do neho v cítiť tak by som možno zaregoval podobne ale potom by ma to zase hnevalo že som mu možno ubližil.. pišem asi ako baba ale no nejak takto to je.. myslím že v tomto maš celkom pravdu no s tou sebauctou neviem doteraz som nad sebauctou vôbec nepremýšlal, takže bud neviem poriadne chápať sam seba ked si neviem uvedomiť toto alebo neviem no.. asi niesom zrovna mudry ked sa topím v tíchto problemoch ostatní ludia nad tým mavnu rukou a idu dalej :(
neznámy
neznámy | 21.11.2016 21:12
Podle mého názoru nepíšeš jako baba. Když vezmu v úvahu že je ti 20 let tak tato Tvá reakce má dobrou "hloubku" . Ten tvůj "problém" jde v pohodě doladit.
Ale to jakým způsobem si se vyjádřil není třeba mnoho lidí schopno ani ve 30 ....50 letech....do smrti.

Pokud bys vychytal během krátkého času všechno najednou, pak by tě to mohlo potom i nudit. To už je potom asi lepší včas umřít. Pokud chceš "vyprázdnit" agresivní emoce, tak si třeba kup boxovací pytel a nebo choť na nádraží vykládat za peníze vagony. Nebo nacvičuj i se zpěvem Othela a škrť u toho hadici os vysavače.

Tak ať se daří.:)
neznámy
neznámy | 21.11.2016 21:35
:-)
U pár vecí sa zastavím.
Problém je to, čo cítiš ako problém, či malý, alebo veľký je to ako to cítiš, nie ako to vidia iní, čo sa hrajú na tvrdých chlapov.
Možno ti pomôže k sebaúcte vedomie, že tí čo ťa zhadzujú, smejú sa ti a podobe, sú pravdepodobne na tom o dosť horšie ako ty a takto si pumpujú vlastné sebavedomie.
Možno keby si si toto uvedomil, skôr by si pocítil ľútosť ako túžbu dať im po papuli.
Pre mňa si úplne v pohode chalan, v podstate ťa vnímam ako napísal zveroelipsa.
Buď sám sebou, nemysli si, že tí druhí sú hodnotnejší ako ty. Nie sú. Všetci sme na tom dosť podobne, iba sa rôzne prejavujeme. Niektorí dosť nepríjemne, ale keď si budeš vedomý vlastnej hodnoty, nebude sa ťa to týkať. :)
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...