mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Láska a vzťahy - 

fyzická podoba partnerov

lak
lak | 17.4.2017 22:17
potom je rozdiel v ponimani "kvalitny".. pre mna "kvalitny" urcite neznamena vztah s "chorym.. kde se to dlouhá léta neprojevilo...." -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 17.4.2017 22:29
jasné, jasné...já jen, že si nemyslím, že pokud se partneři po 10 nebo 15 letech podobají, tak to "NĚCO" značí.... prostě blondýna si vybrala bloňďáka apod.
No a vidíš, já zrovna holohlavé nemusím....:D.....takže si vlastně taky vybírám podle sebe -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 22:31
hmmm, myslíš si , že to vždy poznáš? -ROLL-...ujišťuju tě, že nemusíš nic tušit...
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 22:40
O slovicku kvalita sa da vobec polemizovat donekonecna. Vezmi si napriklad degustatorov vin. Oni kvalitu rozoznaju uz len cuchom, ja rozoznam tak max. ruzove biele, cervene, kysle, polosladke,sladke ci perlive. Pre mna je to spanielska dedina, ale nestazujem sa, lebo vino k zivotu nepotrebujem. Alkoholik ho potrebuje, ale ten taktiez neriesi kvalitu, skor kvantitu, hlavne ze sa nim omami. A ten, kto si na vine naozaj pochuti, tak tomu veru zalezi co pije...ten si potrpi na kvalite ...a takto by sme to mohli riesit s cimkolvek, s jedlom, modou, autami atd...ale vies co je zaujimave,?...ze kazdy z nas si potrpi na niecom inom.
Tak je to aj o kvalitach vo vztahoch...kazdy bazirujeme na niecom inom vo vztahu,mame ine priority... takze priet sa tu o kvalite vztahu je naozaj smiesne.
Povedzme, ze mi dve si rozumieme preto, lebo sme ako napr. taky dvaja degustatori vin:)
lak
lak | 17.4.2017 22:43
poznam nestastne manzelstvo, kde muz robil herca niekolko mesiacov (pred svadbou), ale neboli spolu 24/7.. ale situaciu, ze niekto robi divadlo desatrocia a druhy to nevidi.. to je pre mna nepredstavitelne..
lak
lak | 17.4.2017 22:47
ano, kazdy to ponima inak, to je pravda.. ja si pod "kvalitny vztah" predstavujem taky, kde sa komforne citia DVAJA.. a nie taky, kde jeden "chory" hra nejake divadlo, a druhy desatrocia nic nevidi.. a je uplne jedno, ako "to vidia druhi", lebo "druhi" to neziju.. ale zas, do tohto som sa nechcela dostat, naozaj ma nebavi analyzovat cudzi bordel.. mne tu slo len o to, aby som vyjadrila svoj suhlas s tym, ze dlhy neznamena dobry.. :)

ano, my dve si potrpime :) musi to stat naozaj za to, inak to nepijeme -LOL-

:) -COFFEE-
neznámy
neznámy | 17.4.2017 22:48
A vies, ze ja poznam aj takych co sa podobali uz ked sa brali?:)...je pekne ked dvaja k sebe vyzorovo pasuju :)...radost pozerat.
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 23:02
Ono to, ze mi dve sa malokedy nezhodneme, nieje zase nahoda, pretoze to nase slnko, ego raka a venusa blizenka mozu za to, ze mame na veci casto rovnaky nazor.-FLOWER-
Ja som napriklad slovo vyhovovat si posunula na najvyssi piedestal.
Ak si dvaja okrem vzajomnej zamilovanosti este aj vyhovuju navzajom, tak to je pre mna kvalita. Je to nieco podobne ako to tvoje komfortne:)
neznámy
neznámy | 17.4.2017 23:03
Ano, máš pravdu, že takové dvojice jsou....:)
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 23:06
nerozumíme si, ale mne už nebaví tě o něčem přesvědčovat, ty to stejně nikdy nemůžeš pochopit, máš svoji pravdu, já o koze a ty meleš o voze...-BYE-
lak
lak | 17.4.2017 23:08
"Ono to, ze mi dve sa malokedy nezhodneme, nieje zase nahoda, pretoze to nase slnko, ego raka a venusa blizenka mozu za to, ze mame na veci casto rovnaky nazor.-FLOWER-"

-THUMBSUP- ty to vies vzdy tak pekne astrologicky vysvetlit :)
lak
lak | 17.4.2017 23:10
"meleme" o tvojom priklade, ale nevadi, aj tie pismenka evidentne vnimame rozne..
ale v jednom mas pravdu - nemozem to pochopit.. hlava mi to nepobere a nema vyznam sa v tom dalej patlat -BYE-
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 23:18
po mém příkladu je ti absolutní nic...., ty se starej o své vysněné životní fantasmagorie, o kterých pochybuju (a nejenom já) , že jsou vůbec reálné...
lak
lak | 17.4.2017 23:30
po mém příkladu je ti absolutní nic....,"

pozri, spomenula si ma, tak som sa ti vyjadrila, aj ked to ako vzdy malo "vyznam".. tvoj priklad tu pozna naozaj kazdy, takze tiez si mozes odpustit ho donekonecna omielat.. ale ked si s nim uz zacala..

"ty se starej o své vysněné životní fantasmagorie, o kterých pochybuju (a nejenom já) , že jsou vůbec reálné..."

o moj zivot sa staram a prave preto v tych fantasmagoriach - na rozdiel od niekoho ineho - nezijem..;) pochybuj aj so svojimi "kamosmi" (ci s kym to pochybujes :D) kludne aj dalej, ved teba sa moj zivot tyka najviac, vsak? -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 17.4.2017 23:41
zmínila jsem tě v této větě:

Pokud ovšem ty i Milamora mluvíte o kvalitních 50 letých vztazích, kde se dva šedovlasí důchodci sobě podobají, tak to ano, to uznávám, že na tom něco bude...

takže tato nevinná věta ti dává právo se o mne otírat a rozebírat můj život? Co si o sobě vůbec myslíš a co si to dovoluješ?!!!
Pokud vím, tato diskuze vůbec není o mně, já jen napsala svůj názor a tys honem přispěchala, aby sis do mne zase kopla, že?
Já tě důrazně žádám, abys na moje příspěvky nereagovala, a neřešila si tak přeze mne nějaké své komplexy. Možná by bylo nejlepší, kdyby ses opět vypařila a byl by tu znovu svatý klid, jako od doby, kdys odsud vypadla. Už se s tebou nemíním dál zahazovat, nestojíš mi za to.
lak
lak | 17.4.2017 23:49
si ako vzdy mimo -NOOO- "otiras" tu roky o vsetkych svoje fantasmagorie o nejakom "zvenci kvalitnim vztahu" a potom sa cudujes, ked ti niekto napise "halo, toto neni kvalita"? rozoberas to tu x rokov, tak co si to vobec dovolujes pisat o nejakom otierani, ked si zo svojho failu urobila verejnu vec a zo svojho byvaleho manzela "choreho" cloveka?!!!

za "MOJE" ROZOBRATIE o 21:57 sa ti ospravedlnujem.. aj za to, ze nejakym nedopatrenim som ho odoslala z tvojho nicku :D

"nooo, o tom by se dalo polemizovat.....já měla přes třicet let moc dobrého vztahu, každý nás považoval za nerozlučnou dvojici, ale můj ex byl svým způsobem "chorý a projevilo se to až po letech soužití.......nicméně se to snažil dlouho tajit a dařilo se mu to poměrně dobře, takže na našem vztahu se to dlouhá léta neprojevilo...."


napisala som dike nazor na jednu vetu a ty si honem bezala komentovat ma, to by si si nemohla odpustit..-WALL- pokial ma ty nespomenies, nemam dovod sa vyjadrovat k tvojim prispevkom, su mi volne, tak ako cela ty aj so svojim "kvalitnim 30letim zvenci vztahem".. ale ked niekoho spomenies, tak sa nediv, ze on tiez spomenie teba.. hovori sa tomu REakcia..

"Já tě důrazně žádám, abys na moje příspěvky nereagovala, a neřešila si tak přeze mne nějaké své komplexy."

toto ma byt zly vtip?? sak uz sa vrat z tej svojej planety trochu na zem, aspon, ked sa sem prihlasujes: ty si prva spomenula mna! ja o to nestojim, takze skludni hormon a citaj po sebe!

"Možná by bylo nejlepší, kdyby ses opět vypařila a byl by tu znovu svatý klid, jako od doby, kdys odsud vypadla."

a mozna by bylo jeste lepsi, keby si ty vypadla za svojim norskym kamosem.. to je tiez taky rypal ako ty -BYE-

"Už se s tebou nemíním dál zahazovat, nestojíš mi za to."

bohuzial, toto ty nedokazes.. vecne si ma beres do komentarov.. ako trafena -WALL-

takze pre buducnost: nespominaj ma a vyhneme sa podobnym nezmyslom

nikto na tvoje teatra neni zvedavy -BYE-
neznámy
neznámy » lak | 18.4.2017 00:08
ten můj text, který cituješ, patřil Diké, ne tobě, která jsi to zneužila opět ke svým plutonickým tanečkům..........ostatně ty jsi také chorá, ne? Proto se tebou nebudu zaobírat. Opakuji, že mi taková chudinka za to nestojí.
lak
lak | 18.4.2017 00:13
aky "TVOJ" text?? ved rozoberam ta predsa ja, nie? jezisi kriste, aspon si ujasni, ci ta rozoberam ja alebo sa rozoberas sama -CONFUSED-

ked uz spominas, co komu bolo adresovane: ta moja veta, po ktorej ma spominas, patrila dike, nie tebe.. ;) a o tom to cele je: takych ako ty uz z vlastnej iniciativy neadresujem a to iste ocakavam od teba.. nespominaj ma, nebudem ani ja teba.. nemam zaujem sa s tebou viac dohadovat, len tebe to akosi nedochadza.. to bude tou "schopnostou" vnimat realitu a "nezit" vo fantasmagorii

"ostatně ty jsi také chorá, ne?"

pravdaze som, ved ked to povie niekto, kto si za 30 rokov nevsimol ani to, s kym zije, tak to musi byt neodskriepitelny fakt :D
milan08
milan08 | 26.4.2017 06:58
ano vsimol som si aj u nas doma me sa vsetci podobali na seba.
neznámy
neznámy | 26.4.2017 10:50
Skôr sa začnú na seba podobať (vo väčšine prípadov) až po dlhšej dobe spolužitia, to sa mi zdá celkom prirodzené.
Stránka:
2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...