mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Ročná vibrácia čísla 8

neznámy
neznámy | 2.6.2013 09:40
8-ka tu tuším ešte nebola, aj keď v iných diskusiách spomínate tento rok ako úžasný.:) Napadlo ma, či mal niekto s touto ročnou vibráciou aj zlú skúsenosť. Samozrejme aj tie dobré skusenosti ma potešia, keďže mi onedlho začne.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 2.6.2013 10:42
osmička jako roční vibrace, je především číslo karmické - zákon akce a reakce, sklízení všeho, co jsme od jedničkového roku do sedmičkového zaseli.

Ve většině případů klientů nebo lidé kolem mě, měli osmičku úspěšnou - v tomto roce se jim vyřešili finanční problémy, často přišli i větší peníze, než očekávali (i z naprosto neočekávaných či nepředvídatelných stran), v práci byli velmi úspěšní - získali zajímavé projekty, byli povýšeni a pod.
Nicméně znám ze svého nejbližšího okolí i případ ženy, které se sice v osmičce vyřešili její vleklé finanční problémy, ale ve vztazích dostala pořádný "nářez" - a to jednak ve vzathu partnerském a jednak od svých dětí.
V zásadě jde o to, že témata, která celé roky neřešila -nebo neřešila dostatečně (vztahy) jí teď se vší syrovostí ukázaly výsledek tohoto (ne)počínání...

Dle mého je osmičkový rok velkou výzvou - člověk musí umět s nabytými penězmi či mocí obezřetně zacházet a udržovat ROVNOVÁHU úplně ve všem. Rovnováha je klíčovým slovem osmičkového roku. Jakékoliv porušení se okamžitě ukáže a zákon akce a reakce funguje v tomto roce neodkladně. Vše, co je v tomto roce "špatně", nám chce ukázat, kde máme největší slabiny svého života a na čem máme začít urychleně pracovat.
neznámy
neznámy | 2.6.2013 10:58
Ano, je to rok rovnovahy a spravoslivosti, co clovek zasial, to zozne, tak, snazila som sa.
Ja nejak financne problemy nemam, po peniazoch netuzim, nemam pocit nerovnovahy, skor ja sa snazim davat, pomahat. Nie ze by som sa chcela mat horsie, pokial nieco pride, budem hladat sposob ako to vyvazit, budem mat skor potrebu dat a pomoct inde, ako to vyuzit pre seba. Ak by som v tomto obdobi chcela viac pre seba, prislo by mi to ako velka nerovnovaha, v tomto smere mi zivot posledne roky doprial az privela. V praci sa tiez citim byt uspesna.
Deti nemam, partnera tiez nie, k vztahom priatelskym pristupujem s pokorou, su vacsinou dlhorocne, povedala by som stabilne a pevne, slobodne, ludi nevyuzivam a nezneuzivam, ale je fakt, ze mam pocit, ze mozno od priatelov tiez dostavam, beriem, dost.
Tak som zvedava o com bude u mna ta osmicka. O rovnovahu sa urcite snazit budem. Dost premyslam o tom, ako viac davat a pomahat. Dakujem za prispevok.-HEART-
neznámy
neznámy | 2.6.2013 19:14
Plne súhlasím,v tom roku som predala dom,peniaze som investovala do rodičovského a rozpad vsťahu,ten bol na prelome sedmičky-osmičky
neznámy
neznámy | 2.6.2013 19:32
Presne tak, tento rok prežívam ročnú vibráciu 8 a dáva mi zabrať ....
neznámy
neznámy | 2.6.2013 20:51
Christina99, mozem sa spytat v akom zmysle Ti dava zabrat, v akych oblastiach zivota? Mne konci teraz 7 a az na konci si uvedomujem ako duchovne, altruisticky a prosocialne ma viedla.. Co sa tyka vztahov, tak mi vyhovovalo akurat stretavat sa s ludmi, kde boli tie vztahy v rovnovahe a prospesne na oboch stranach, hlavne po tej dusevnej stranke, v zmysle vnutornych hodnot. Par vztahov, kde som mala pocit, ze ma ti ludia casovo a energeticky akoby trochu vysavaju, nemyslim, ze to robili nejak vedome, tam som sa musela zacat stretavat menej. A celkovo ma nejak zvlast nebavilo pocas 7 stretavat, spoznavat novych ludi, co je u mna velmi divne, lebo som dost spolocenska, ale ta 7 akoby ma nutila byt viac so sebou a rozmyslat o zivote, druhych, o veciach co maju skutocny zmysel, hodnotu.. Lebo ked je clovek v spolocnosti, tak mu je super a taketo veci neriesi a o tom asi sedmicka rok velmi nie je.:) To som sa len tak rozpisala, mozno to niekomu nieco da.:)
neznámy
neznámy | 2.7.2013 10:12
Já mám také 8. Přišla jsem na ni až nedávno. Dává mi zabrat v rodinných vztazích, hlavně s matkou.
neznámy
neznámy | 8.11.2013 13:41
Ja sa už tiež neviem dočkať, kedy sa moja 8-čka skončí. I keď musím potvrdiť, že som sa nevedela dočkať, kedy vôbec začne, čo prinieslo koniec 7-čky (fakt super rok -CRY-:)) - vtedy mi to prišlo celé ako čistenie karmy v tomto živote - a asi čistenie karmy za viac životov, lebo niektoré dni boli naozaj ako skúšky za všetko. A asi ako sme v nich obstáli, to teraz v 8-čke žneme. A ďakujem celému vesmíru za to, že 7-čka mojim životom prepláva "iba" raz za 9 rokov. Čo potom tí nešťastníci, čo majú 7-čku ako 9-ročný cyklus?! A osobne poznám aj takých, čo ich tento cyklus v živote čaká napr. 2-krát. Viac o karmických trojuholníkoch na tejto stránke:
http://numerologie.najdise.cz/karmicke-trojuhelniky-devitiletych-vibracnich-cyklu

Takže, ako sme zasiali, v 8-čke žneme - niektorí sú na výslní a my ostatní si čistíme karmu. :)
Gitus
Gitus | 8.11.2013 14:01
fiha...tak som si to preratala a mna az v 33 caka prva,devina.ale potom dve sedmicky-BIGEYE--FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 9.11.2013 15:41
A možno si sa rozhodla múdrejšie, ako ja, keď si si vyberala čo budeš riešiť v tomto živote a skúšky prídu po kvapkách v deväťročnom období. Ja som si to zrejme vybrala tak, aby to prišlo rýchlo a všetko naraz - a potom v intervale po 9 rokoch opäť - a preto to bola taká veľká sprcha:) a asi ešte aj bude-CONFUSED-. Ty si to možno pri tom postupnom prikvapkávaní ani tak neuvedomíš a zvládneš to oveľa ľahšie.
neznámy
neznámy » Gitus | 10.11.2013 11:39
Gitus jestli tě mohu uklidnit:D, tak nejsi v tom sama.Já jsem v poslední 9 ted´ORV 4 (taky síla) a pak mám do konce života jen 7....... ale myslím, pokud půjdeme a najdeme tu správnou "cestu", že bychom to mohly dát.....:)
neznámy
neznámy | 11.11.2013 14:57
Nevím jestli zlou, ale osmičku jsem vnímala velmi karmicky. Co znám lidi (o kterých vím, že byli v 8) tak vždycky to byl náročný rok, hlavně z pracovního hlediska. Osobně si nepamatuju rok, kdy bych víc makala než tento. Taky jsem potkala hodně lidí, o kterých si myslím, že jsme byli karmicky spjatí. Nějak jsem vnímala, že se musím zasadit o vydobytí své pozice mezi lidmi i na úkor toho, že mě "zatratí" (to mi posílil ještě aspekt Pluto v sextilu na nativní Slunce), zpočátku mě neměli moc rádi, protože jsem ehm jaksi "netradičně chovající se osoba" :D ale kdo mě pak poznal, většinou změnil názor a nakonec já jsem si ustála to kým jsem a lidi mě brali a dokonce mě měli rádi.
Gitus
Gitus | 25.5.2015 16:28
nekonci naahodou niekto osmicku?ako to prebiehalo??
Putes
Putes » Gitus | 25.5.2015 17:17
Před třemi roky jsem jsem úspěšně absolvovala dokonce dublovanou osmičku a moc ráda na tu úžasnou dobu vzpomínám. Něco takového mě nikdy v životě nepotkalo-BOW-. Byla to doba nabitá akcemi, setkáními, láskou, tancem, divadlem, prostě absolutně vším, co mi celý předchozí život scházelo. Tolik srazů a setkání jsem nikdy v životě nezažila. Začalo to úplně netradičně, že jsem se nechala zasvětit do šambalky a pak už to byl rozjetý vlak k nezastavení. Vlastně jsem byla ráda, když to všechno skončilo, bylo to nádherné, i náročné.-YES--FLOWER-
Gitus
Gitus » Putes | 25.5.2015 19:56
-BYE-fiha-PUH-tak to znie zaujimavo a priiijemne..presnie nieco take by som potrebovala...citit ze zijem...lebo tato siedma vibracia ma nutila vela premyslat..-WINKIE--FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.5.2015 23:38
Mohla by si opisat tu nestastnu sedmicku?Co za skusenosti Ti priniesla?
Aj ja mam 9-cny cyklus sedmicky,plus celozivotnu sedmicku a asi som zvyknuta si vse vybojovat,ist si za svojim cielom,hej su tam obcas dramaticke udalosti,ale kto ich nema?
Vse zavisi od nasho vnimania,citenia a mozno o par rokov sa budeme na sedmicku pozerat ako jedno z najpoucnejsich rokov zivota.

Osmicka rok-hlavne hned po narodeninach-umrtie otca,mojho kocura,podpalenie kuchyne-tyzden po stahovani sa do noveho domu.
Myslela som si,ze ma Univerzum skusa,kolko SILY este v sebe mam-obcas je karta XI-Sila a Karta VIII-Rovnovaha zobrazena opacne-teda SIla VIII a Rovnovaha,Spravodlivost XI,,a ja som vpodstate obe energie kart vnimala naraz.
Poznam ludi,ktori maju do cinenia so Zakonom,(väzenie)s policajtmi,danovymi uradmi,ludia,ktori boli chori sa uzdravili alebo opacne ochoreli.
Jedni sa stali sefmi vo firme,ci nasli zlato,stali sa bohati,ini ostali bez prace,boli uplne na dne,aby vstali ako Fenix z pomyslneho dna
Ja som sa v osmicke vydavala a moj manzel ted po rokoch sa rozvadza/teda na moj podnet/
Je to skuska,ako aj obstojime,ked vidime nespravodlive,krive zaobchadzanie s inymi a ci mame kuraz reagovat.-FLOWER-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...