mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ezoterika a záhady - 

Prekliatie

neznámy
neznámy | 31.1.2014 19:48
Myslite ze existuju ludia ktory su cely zivot prekliaty?
Saffiyah
Saffiyah | 31.1.2014 21:49
Nejen lidé, celé rody! Ústřední myšlenka mnoha literárních děl.
neznámy
neznámy | 31.1.2014 22:55
Nemusime chodit daleko.
Napřiklad Pat a Mat.
neznámy
neznámy | 1.2.2014 00:47
-LOL--LOL--LOL- Ivan, prestan už -LOL--LOL- Kam na to chodíš ?? :D-LOL--LOL--ROLL--COFFEE-
neznámy
neznámy | 1.2.2014 10:44
neviem ,ci cely zivot,ale nejake roky urcite:)
neznámy
neznámy | 1.2.2014 11:03
Ja by som to nenazvala prekliatim, ale karmou, prípadne rodinnou karmou, kt. sa taha niekoľko generácií. Všeobecne neverim na nič take ako urieknutie, skôr verím na niečo, čo si človek ťahá so sebou z minulých životov, karma ako dlh, kt. musí byť splatený. Taktiež neverím na nahodu. Všetko v našich životoch sa deje pre niečo. Ľudí a situácie, s akými sa v živote stretávame sa nedejú náhodou, ale dejú sa pre niečo. Vždy však máme slobodnú vôľu, podľa kt. sa rozhodujeme.
neznámy
neznámy | 1.2.2014 11:05
urcite:)
neznámy
neznámy | 1.2.2014 11:57
Moiho lidí ani netuší ,že nějakou kletbu mají, souvisí to s minulými životy. Na druhou stranu , ne všichni mají kletbu. Proč se ptáš? K tomu aby někdo někoho proklel nemusí ten proklety nic zlého udělat. Většinou jsou kledby ze závisti, at již kvůli lásce, nebo majetku.
neznámy
neznámy | 1.2.2014 12:09
Já byl v prvním životě stonožka a ignorovala jsem rohožky.

Proto mne asi všude proklínaj uklízečky.

Ale jedinné čím můžu každé uklízečce pomoci je přece vytváření nepořádku !!!
Kdyby byl každý čistotný a uklízel po sobě tak jsou uklízečky na pracáku.
neznámy
neznámy | 1.2.2014 21:44
ja dosť dobre nerozumiem, tzv. rodinnej karme ktorá sa ťahá niekoľko generácii, ak nejaká karma je,/ niekto to možno nazve prekliatím/prečo to zasahuje celý rod a na niekoľko generácii?
neznámy
neznámy | 1.2.2014 22:05
No povedzme, že niekedy v inom storočí nejaký predok niekoho brutálne zavraždil al. spravil niečo iné svojím spôsobom veľmi zlé, a tým poškvrnil nielen svoje meno, ale aj meno svojej rodiny. Ono sa to potom tá karma ťahá spolu s rodinou a prenáša sa na potomkov asi dve-tri generácie, lebo ten dlh po predkoch musí byť splatený ich potomkami. V takej rodine sa často vyskytujú nejaké nešťastia, choroby, nešťastné zväzky al. sú tam zložité osudy jej členov a celkovo tí ľudia sú zväčša nejakým spôsobom nešťastní al. majú smolu v živote. Neviem o tom viac informácií, len čo som niekedy o tom čítala niekde. Ja som sa osobne o to moc nezaujímala, lebo moja rodina je našťastie v poriadku a nevyskytuje sa u nás nič také ako takáto karma. Iste, môže to niekto nazývať aj prekliatím, ja to beriem ako rodinnú karmu.
neznámy
neznámy | 1.2.2014 22:30
potom mi to pripadá ako bludný kruh, v ktorom rodina trpí následky svojho predka
nikav
nikav | 1.2.2014 22:56
MUDr. Teodor Rosinský z Nitry očisťoval rodové prekliatia, ktoré bývali vyslovené aj
na určitý počet pokolení, príp. aj na pohlavie - mužskú alebo ženskú líniu. Naša rodina mala tiež tú smolu.
milan08
milan08 | 2.2.2014 08:35
treba si davat pozor na myslienky ,slova ,co v zlosti vyslovime.byvali sused v zlosti vyslovil na adresu veduceho silne slova a do 2dni sa splnilo,zonrel.
neznámy
neznámy » nikav | 2.2.2014 10:27
Ale to uz je niečo ako čierna magia, ked niekto niekoho vedome preklaje, nie?Istí ľudia su schopní niekomu takto škodiť, ale to sa potom vracia tiež späť 2 až 3-nasobne tym ľuďom, kt. si to prekliatie želali. No to uz je niečo iné ako ta karma,co som spomínala.
nikav
nikav | 2.2.2014 18:20
Neviem, či tí voľakedajší preklínači si robili nejaké ochranné rituály, veď oni sa mágiou živili a preklínalo sa už aj v časoch starého Egypta, keď si kliatbami
zabezpečivali hrobky v pyramídach. V r. 2002 bola v rozhlas.relácii Cesty odvysielané rozhovory s MUDr.Rosinským /bývalý primár psychiatr.oddelenia/ pod názvom Anjeli a diabli/dobro a zlo/ a konkrétne na tému urieknutí a prekliatí zas Sila myšlienky.
On hovorí, že keby sme mali na niekoho myslieť zle, je lepšie radšej nemyslieť vôbec.
Ak ťa to zaujíma len teoreticky, v jeho knižke Človek, bytie, umenie /ja som ju našla
v knižnici/ sa veľa dozvieš o pôsobení pozitívnej a negat. energie. Viem, že vydal aj brožúrku pre psychotronikov a vedie školu liečiteľov, je v tomto obore špička.
neznámy
neznámy » nikav | 2.2.2014 20:23
Hey, viem o tom, že mali by sme sa všetci vyhýbať akýmkoľvek zlým myšlienkam a tiež negatívnym prejavom smerom k iným ľuďom, lebo jednak ich to môže ovplyvniť a tiež nám sa to vracia. Ale toto prekliatie to už je silná káva a tí ľudia, čo to praktizujú nevedia do čoho sa púšťajú, s čiernou mágiou sa zahrávať to už nie je sranda. Súhlasím s Tebou, čítala som o tom niekedy, že tí ľudia, kt. na niekoho uložia kliatbu sami seba chránia nejakým spôsobom, aby sa im to nevrátilo a vráti sa to tým, kt. si danú kliatbu na niekoho želali a to sa tiež potom môže vracať aj na potomkoch. Ale s týmito vecami sa ja radšej nechcieť viac zaoberať, od čiernej mágie ruky preč -NOOO- . Ale ďakujem za podnet.
neznámy
neznámy | 3.2.2014 10:11
aku ochranu pred takymito vecami doporucujes?
ved to sa stava denne, ze si ludia zavidia, hm?
to potom ako sa pred tym mozem chranit?
neznámy
neznámy | 3.2.2014 11:53
Neželaj druhým to, čo nechceš, aby sa stalo Tebe... :) to sa týka aj myšlienok voči iným, závisť, nenávisť, hnev, zlosť, agresia a všetky negatívne prejavy sa vracajú spät možno nie zrovna v takej podobe, ale určite sa to vracia (napr. v podobe choroby) k tomu človeku, kt. ich vyslal smerom k iným ľuďom. Pozor na to !
neznámy
neznámy | 3.2.2014 17:25
Myslím, že sú ľudia, ktorí majú ťažkú karmu a ak so sebou nechcú nič robiť, nenapredujú duchovne :)a majú to potom ešte ťažšie...-YES-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...