mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Ezoterika a záhady - 

O čom sa nehovorí

gummibear
gummibear » gummibear | 24.11.2023 20:56
Existujú len dve možnosti:

1. ten Saturn s Neptúnom sú len mimoriadne zaujímavá náhoda
2. nie je to náhoda

Čo je pravdepodobnejšie? Ak je to náhoda, tak je to veľmi čudná náhoda. Ak to náhoda nie je, tak je to tiež veľmi čudné.

Ešte raz sa na to pozrime (miesto narodenia namiesto "Turany n. Ondavou" - najbližšie "Svidník"):

Profekcie k dňu nehody: https://i.postimg.cc/Sxpqh9ng/profekcie.jpg - Saturn 21°53’ Strelca

Tranzity k dňu (a času) nehody: https://i.postimg.cc/hjwW3QFb/tranzity.jpg - Neptún 21°53’ Strelca

Aký dojem z toho ide? Tá presnosť je zarážajúca. 21°53’ - zhoda na stupeň a minútu presne. Keby to bola náhoda, asi by sme skôr videli tie planéty na nie úplne rovnakom stupni a minúte. 21°53’ u oboch planét v rovnakom znamení (Strelec) vyzerá vyslovene neprirodzene a to aj vzhľadom k tomu, že je tam Saturn - planéta veľkého zla a karmy, čo k tejto udalosti dáva zmysel.
Magnician
Magnician » gummibear | 25.11.2023 19:31
ano
Ailin
Ailin » gummibear | 26.11.2023 08:54
V článku autor ale posunul Marikino narodenie na 6 hod 33 minút, nerátal že sa narodila presne o 12.00. Ten Saturn sa potom trošku o jednu stotinu posunie. Co ale nemení na skutočnosti skoro nič
gummibear
gummibear » gummibear | 26.11.2023 21:07
Je jednoznačne jasné, že táto zhoda so Saturnom a Neptúnom nie je náhoda.

Otázka teraz znie: Kto má toto na svedomí? Musí to byť niekto, kto vie o našich životoch a vie naše životy aj ovplyvňovať.

Ľudstvo je tu už nejaký čas - storočia, tisícročia, a čo vieme o druhom svete? Existuje vôbec druhý svet? Ak sú tieto veci so Saturnom znamenia (už vieme, že sú), ako to, že ľudstvo stále nemá oficiálne informácie o druhom svete?

Alebo sa nám druhá strana rozhodla ukázať len teraz?
Ailin
Ailin » gummibear | 1.12.2023 09:53
Nejako nechápem týmto otázkam. Veď astrológia skúma ako hviezdy, tranzity a aspekty, v určitom zmysle odrážajú, popisujú a aj predpovedajú určité udalosti v našom živote. Myslím, že je to skôr o prebiehajúcich cykloch vo vesmíre, o tom ako v ňom všetko ide v harmónii. Ale my, ako ľudstvo sme v poznávaní týchto zákonitostí ešte len úplne na začiatku. Každý by si mal na seba vziať len toľko, koľko unesie, respektíve je mu vesmírom alebo osudom dané, toľko, koľko unesie. Všetko nás smeruje k vývoju, k zdokonaľovaniu samých seba. V podstate ani neviem, kto by nám mal dávať oficiálne informácie o druhom svete. Skorumpovaní politici, alebo skorumpovaní novinári, či skorumpovaní vedci? Už sme tu mali dobu, keď jedinú oficiálnu pravdu hlásala o druhom svete cirkev, ktorá si všetko prispôsobila len svojej túžbe po moci a po ovládnutí ľudských duší. Chceme takéto niečo, túto dobu temna, stredoveku zažiť znovu? Človek, ktorý hľadá, si informácie nájde.
gummibear
gummibear » Ailin | 2.12.2023 00:04
Ešte aj Google vyhľadávač a výsledky vyhľadávania v ňom sú skorumpované.

Pravda nevyhovuje mocným tohto sveta. Už dávno sme ju mohli poznať.

Kde hľadať pravdu, keď médiá sú celé skorumpované?
simetra
simetra » Ailin | 2.12.2023 06:35
Citujem Vás "V podstate ani neviem, kto by nám mal dávať oficiálne informácie o druhom svete."


Nikto, len Vy sama, u seba. Ak odpoveď nemáte, ešte nie je správna chvíľa. Ale príde :)
simetra
simetra » gummibear | 2.12.2023 06:38
A ako toto všetko viete, keď, ako píšete, nepoznáte pravdu?
gummibear
gummibear » simetra | 2.12.2023 14:58
Vlastnými pozorovacími schopnosťami som sa dopracovala k poznaniu, že veda a vlády tohto sveta nám klamú.

Napr. vo veciach ako sú mimozmyslové vnímanie. Robila som si testy so Zenerovymi kartami po dobu asi troch mesiacov a došla som k presvedčeniu, že na 99,9 percent mimozmyslové vnímanie existuje. Dnes som si urobila ďalší test a vyzerá to tak, že na 100 percent to existuje. Lenže keď si dám do Google otázku "does esp work?" ("funguje mimozmyslové vnímanie?"), vylezie mi ako prvá odpoveď sebavedome toto (preklad z angličtiny):

"Vedecká komunita odmieta ESP kvôli absencii dôkazovej základne, nedostatku teórie, ktorá by ESP vysvetľovala, a nedostatku pozitívnych experimentálnych výsledkov; považuje ESP za pseudovedu. Vedecký konsenzus nepovažuje mimozmyslové vnímanie za vedecký fenomén."

Na vlastnej koži sa presviedčam, že to funguje, a Google vypľúva takéto odpovede.

Tiež sa odmieta astrológia, aj keď o nej existujú desaťtisíce, státisíce kníh... Ako keby na tých veciach vôbec nič nebolo.

Tam, kde sa klamať dá, tam sa klamať bude.

Ale napr. temná hmota a temná energia, ktoré nevidíme, a ktorých existencia vlastne tiež nie je dokázaná, zdá sa, akoby vedeckej komunite nevadila. Lebo na otázku "does dark matter exist?" (existuje temná hmota?), Google vyhodí ako prvú takúto odpoveď (preložené z angličtiny):

"Temná hmota tvorí asi 27 %. Zvyšok – všetko na Zemi, všetko, čo bolo kedy pozorované všetkými našimi prístrojmi, všetka normálna hmota – tvorí menej ako 5 % vesmíru. Keď sa nad tým zamyslím, možno by sa to vôbec nemalo nazývať „normálnou“ hmotou, keďže je to taký malý zlomok vesmíru."

Existenciu temnej hmoty by sme mohli poprieť rovnako ako astrológiu alebo ESP, rozdiel je však v tom, že ľudia, čo majú schopnosti mimozmyslového vnímania alebo vedomosti o astrológii, môžu byť pre mocnosti tohto sveta "nebezpeční", zatiaľ čo s temnou hmotou zatiaľ toho asi nikto veľa nenarobí.
simetra
simetra » gummibear | 2.12.2023 19:41
A čo robíte inak v živote, ako ostatní, ktorí tieto spiknutia neprekukli?
gummibear
gummibear » simetra | 2.12.2023 20:32
Stačí mať oči a uši otvorené, nebyť skeptický ku všetkému a pravda si nájde cestu správnym smerom.

Dnes je veľa možností získavať informácie, kto má záujem sa k nim ľahko dostane a môže si utvárať vlastný názor, a eventuálne sa aj dostať k pravde.

Témy ako astrológia, mimozmyslové vnímanie sa spochybňujú, pretože sa dajú ľahko spochybniť. Bez informácií k nim a nejakých praktických skúseností nemôžeme vedieť, či naozaj fungujú. Toto nie sú témy, o ktorých sa učí v škole. Keď o týchto veciach nič nevieme, ako môžeme vedieť, či sú pravdivé... Ale ľudia sú leniví sa niečo učiť, takže vlády tohto sveta s nimi môžu ľahko manipulovať... A vládam to vyhovuje, držať ľudí hlúpych...
gummibear
gummibear » gummibear | 2.12.2023 20:44
Keby dnes v televíznych novinách oznámili, že vedci prišli na to, že astrológia naozaj funguje, aký dopad by to malo na naše životy, na náš pohľad na svet a fungovanie tohto sveta? Veľmi pravdepodobne by sa oveľa viac ľudí na Zemi (celosvetovo) začalo zaujímať o astrológiu. Zároveň by vznikla panika, lebo astrológia má všelijaké tienisté stránky - negatívne aspekty v horoskope, predvídanie smrti a pod. Zároveň by sa mohlo stať nebezpečným už len prezradenie nášho dátumu narodenia - ak by sa odrazu viac ľudí začalo zaujímať o astrológiu, báli by sme sa, čo by mohlo spôsobiť len vyzradenie takejto informácie.
Ailin
Ailin » gummibear | 2.12.2023 21:28
To, že sa astrológia neučí v škole a nie je to uznávaná vedecká disciplína,napríklad mňa vôbec netrápi. Všetko je tak, ako má byť. Nikomu nie je zakázané študovať ani čítať knihy, ani vyjadriť svoj názor,
a myslím, že tých pravých si to pritiahne.
gummibear
gummibear » Ailin | 2.12.2023 21:39
Astrológia funguje, a nie je uznaná vedecky. V tom je ten problém, že sa klame. Keby sme ako svet žili v pravde, boli sme úspešnejší. Klamstvo nás k úspechu nedovedie. Potom vzniknú všelijaké bezpečnostné diery kvôli tomu a svet pôjde do hája.
simetra
simetra » gummibear | 3.12.2023 07:19
To je odpoveď na nevyslovenú/nenapísanú otázku "ako sa dopátrať pravdy" povedzme...

Ja som sa pýtala, ako už teraz, keď ste sa dopátrali pravdy, ako sa správate, čo robíte inak ako ostatní, ktorí sa k tomuto poznaniu nedopracovali?
gummibear
gummibear » simetra | 3.12.2023 13:28
To, že sa klame, je pochopiteľné, lebo prezradenie pravdy by malo za následok veľké zmeny v spoločnosti. Vládam momentálne vyhovuje takýto stav, keď ľudia nevedia pravdu. Na to, aby sa odhalila pravda, by témy ako mimozmyslové vnímanie alebo astrológia museli byť ľahšie dokázateľné. Ale keďže sú to z veľkej časti neviditeľné javy, a človek má problém uveriť niečomu, čo nemá možnosť vidieť, tak nám pravda uniká. Až veda pokročí, možno sa všetci dozvieme pravdu.

Platí, že kto má moc, má pravdu. Kto má peniaze, má pravdu. Pravdu určujú autority. V našom svete sú autoritou peniaze. Ľudia veria autoritám. Autority majú peniaze. Za peniaze si môžeme kúpiť autoritu a pravdu.
gummibear
gummibear » gummibear | 3.12.2023 21:37
Môžeme urobiť jasný záver, a to, že (niektoré) udalosti v našich životoch sú vopred naplánované. Niekto alebo niečo dokáže ovplyvňovať dianie v našom živote. Niečo musí existovať poza túto pozemskú sféru.

My ale asi o tom nemáme vedieť, lebo potom by sme sa báli, čo všetko nás môže postihnúť. Preto ľudstvo nemá informácie o druhom svete.

Tento svet, ako je nevysvetliteľný, je sám o sebe indíciou, že niečo poza náš pozemský svet môže existovať. Je tu toho toľko nevysvetliteľného už len tu na Zemi...
marcie
marcie » gummibear | 4.12.2023 08:41
nič sa nedeje náhodou :D
gummibear
gummibear » gummibear | 12.12.2023 23:38
Približné množstvo času, v ktorom sa pretínajú profekcie s tranzitmi (počas jedného roka):

Slnko, Merkúr, Venuša - každá okolo 5-6 hodín ročne
Mars - vyšlo mi 7 a pol hodiny za rok
Jupiter - vyšlo mi po 4 rokoch raz na 3 hodiny
Saturn - raz za 2 roky na 5 hodín
Urán, Neptún, Pluto - bude to podobné ako pri Jupitere a Saturne, pár hodín raz za pár rokov

Stále to vychádza nie viac ako jeden deň za rok, t.j. pravdepodobnosť jedna ku tristošesťdesiatpäť dní.

Z tohto mrazí. Ten Saturn s Neptúnom určite nie je náhoda.
gummibear
gummibear » gummibear | 13.12.2023 08:35
Pri tranzitnom Uráne, Neptúne a Plute, keď idú planéty aj retrográdne, tak to stále vychádza nanajvýš jeden až dvakrát za rok najviac pri každej z týchto planét v kombinácii s profekčnými planétami, teda spolu maximálne okolo 20 hodín pri každej tranzitnej planéte (Urán, Neptún alebo Pluto) za rok.

Pri takejto miere nepravdepodobnosti je jednoznačné, že nehoda Mariky Gombitovej bola pripravená z druhého sveta.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...