mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ezoterika a záhady - 

Indigove deti

neznámy
neznámy | 1.2.2011 09:55
Vie mi niekto o tejto aure povedať niečo bližšie? Čítal som toho viac o tejto téme ale informácie sa odlišujú :( . A ako sa dá zistiť aura inak ako Kirlianovou fotografiou?
neznámy
neznámy | 1.2.2011 11:27
To je o tom istom, len v indigovom, čo v téme krištáľové deti.
Zakladáš tú istú tému. :)
neznámy
neznámy | 1.2.2011 19:51
Ja som sa narodil ako indigové dieťa, v puberte som sa stal kryštálovým a v tridsiatke som sa premenil na platinového muža. Viem svojim vnutorným zrakom zhodnotiť tvoj stav, hodina práce stojí 1.000 Eur s DPH. Trvá to 5x hodinové sedenie.

V starobe sa plánujem premeniť na diamantového deda.
neznámy
neznámy | 1.2.2011 23:17
:) :) :) :)
neznámy
neznámy | 1.2.2011 23:19
kokos to je tak dobry plan :) teba veru potomkovia nedaju len tak do starobinca :) :)
neznámy
neznámy | 2.2.2011 13:31
Kirlianova metóda sa Ti zdá nespoľahlivá? Aura sa dá vidieť voľným okom...avšak, nie je to také jednoduché, ako sa zdá...musíš byť v stave absolútneho kľudu, mal by si mať zharmonizované všetky čakry, zameriavať sa na pohľad do tretieho oka a hoooodne trpezlivosti, nevzdávať sa. Na začiatku sa zameraj na končeky prstov, tam prúdi najsilnejšie, ale mne sa osvedčilo aj miesto medzi palcom a ukazovákom. Nemal by si byť proti svetlu, ale ani v tme. Ako pozadie pozorovania odporúčajú buď biele alebo čierne pozadie, mne vyhovuje tmavé, skúšaj, je to individuálne.....Asi najdôležitejšie......nechci to na silu, nie každý deň sú "vianoce"...a na myšlienku ...kde je to? úplne zabudni.....nehľadaj ako stopovací pes (prepáčte, ale tento výraz sa na to úplne hodí)....
No a indigová základná farba patrí týmto indigovým deťom...preto základná, lebo aura má viac vrstiev...
Ale indigo deti a dospelí nie je len o farbe aury.....sú proste iní ;)

Ak by niekoho zaujímala aura a jej farby tu je link :

http://www.jasnovidka.estranky.sk/clanky/aura_-cakry-a-energia/farby-v-aure


...týmto zároveň srdečne zdravím Taniu
neznámy
neznámy | 2.2.2011 15:22
Ďakujem :) Nikdy som sa nezaujímal o takéto témy ale jedna starenka ma oslovila s úsmevom že mam zvláštnu auru a kamaráti potom rozbehli tému aura a ja som len počúval, potom som si čítal príbuzne články ale akosi každý ma svoj vlastný pohľad na tuto tému.
neznámy
neznámy | 2.2.2011 15:24
Premna zamna sa premeň aj na kameň. srandista :P
neznámy
neznámy | 2.2.2011 21:50
A vieš mi napísať v čom sú informácie nejak markantne odlišné?
neznámy
neznámy | 4.2.2011 21:42
neznámy
neznámy | 8.2.2011 00:36
Tam píšu, že odpovede prinesú Plejádania, na spriaznených serveroch tvrdia, že už su takmer tu, tak trpezlivo vyčkávam...chanelling neskušam. lebo nikdy nevieš, skade aky anciaš vylezie....dik za link
neznámy
neznámy | 8.2.2011 20:00
kecas...;o)
neznámy
neznámy | 9.2.2011 23:27
Tiež som si už dávnejšie robila test na indigové deti, pôvodne som ho chcela robiť môjmu synovi, ale nevedela som odpovedať na niektoré otázky, tak som ho urobila sebe, hoci som nemala poňatia, o čo u indigových detí beží.

V mojom výsledku bolo napísané: "S najväčšou pravdepodobnosťou sa môžete zaradiť medzi indigové deti a indigových dospelých..." ??? Následne som si prečítala, za koho sa považujú indigové a krištáľové deti...

A budem úprimná...podľa mňa ide o ezoterický blud...ak majú indigové deti zmeniť svet, samu seba z nich vylučujem minimálne tým, že som presvedčená o tom, že na vytváraní sveta má každý človek individuálnu zásluhu...

Netreba uveriť všetkému, lebo človek najrýchlejšie uverí svojej výnimočnosti...-SADLEY-Preto netreba zabúdať, že sme v prvom rade ľudia, či už indigoví alebo neindigoví. Netreba sa viazať na vlastnosti, ktoré nám boli udelené nejakým testom. Takáto AUTOSUGESCIA môže byť škodlivá. Myslím si, že máme byť k sebe aj k iným úprimní a nie oblbovať citlivé mozgy vlastnosťami, ktorých súhrn uložil niekto pod heslo INDIGO.

Keď nájdeme kompromis medzi potrebou prestíže (vyššej potreby nájsť a udržať vlastnú spoločenskú vážnosť) a potrebou zostať sebou vo svojej prirodzenosti (nájsť to, čo chceme my a nie naše okolie) - ak nájdeme pre tieto potreby znamienko rovná sa ....budeme diamantoví, a nemusíme byť ani dedovia ani indigové deti!
neznámy
neznámy | 10.2.2011 10:01
Úplne sa stotožńujem. :)-THUMBSUP-
A teraz ti závidím. Aj ja by som chcela vedieť takto jasne a presne vypovedať, čo chcem. Dobre, že si späť, Atena-Amália.
Moja svokra sa tiež volá Amália a je to zlaté stvorenie. :)
neznámy
neznámy | 10.2.2011 10:20
Pokiaľ je to pre Teba blud, ja Ti to nemôžem a ani nechcem vyvracať, ale niektoré vety by som rada dala trošku na správnu mieru....
Veta, že indigové deti majú zmeniť svet je vytrhnutá z kontextu, v prvom rade otvárajú iným ľuďom oči a srdcia, ostatné je na ľuďoch samých...
To, že Ti vyšiel test tak, ako vyšiel, ešte stále nič neznamená a neznamená to ani aura sama o sebe...Test alebo aura je len článok reťaze či malá časť obrazu....To je ako keby som napísala, že astrológia má len 12 znamení...Navyše ten test bol postavený na všetky vekové kategórie, čo nie je správne...
A prečo ten názov? Lebo tieto deti boli v minulosti liečené na napr. hyperaktivitu.., porovnám...Ty by si sa dala liečiť na chorobu, ktorú vlastne nemáš? Ja nie....
Problémom celej tejto veci je to, že sa na to každý díva povrchne....A to najdôležitejšie je v jadre....

Inak hodne oceňujem, že nie si hrubá vo vyjadreniach, si vzorom, že sa to dá aj inak....ľudsky ;)
neznámy
neznámy | 10.2.2011 19:46
Fakt je, že až do takej miery, aby som skúmala,či bol správne postavený test, som otázku indigových detí neriešila.
V minulosti sa veľa vecí neriešilo správne, ale dnes sa už aj v medicíne a v psychológii vytvorili nové riešenia, hoci holistický prístup zostáva v medicíne aj vzhľadom na podmienky naďalej vzdialeným cieľom.
Odhalilo sa však množstvo iných ochorení...Napr. Johanka z Arku bola vyhlásená za svätú, zatiaľ čo medici tvrdia, že trpela na petit mal - t. j. zvláštnym typom malých epileptických záchvatov, pri ktorých počuť zvuky alebo hlasy. Primárna epilesia však ani dnes nemá zadefinovanú príčinu, iba sa predpokladá, že by ňou mohlo byť mierne poškodenie mozgu následkom asfyxie alebo inej komplikácie v rámci gravidity, peri alebo postnatálneho obdobia.
Prečo to hovorím. Sama som mala problém s hyperaktivitou a následne aj nepozornosťou. Učiteľka k nám dokonca chodila domov, vysvetliť mojej mamine, v čom sa mi treba povenovať, lebo som zase robila niečo iné a nedávala som pozor... Keby ma bola moja mamina zaradila medzi indigové deti, ešte aj dnes by som sa nachádzala v "desiatej dimenzii premýšľania", senzitívne by som sa naďalej zmietala pod vplyvom okolia, v ktorom ma všetko vyrušovalo, všetko na mňa prisilno doliehalo.
Tento vlastný defekt by som dnes nazvala disproporciou vo vývine a emocionálnou určitou labilitou, ktorú treba riešiť a nie chápať ako zvláštnosť.
Som vďačná svojej mame, že mi vysvetlila a naučila ma zaradiť sa medzi iných a naučila ma rešpektovať aj niektoré pravidlá, s ktorými sa nestotožňujem. V živote ma to posilnilo, hoci predtým som to chápala ako ujmu na zdraví.

Samozrejme, že ľudia, ktorí otvorene komentujú nezmyselnosť niektorých pravidiel, sa budú tým, ktorí im podliehajú, javiť zvláštni alebo iní. A samozrejme, že tú inakosť aj po emocionálnej stránke pocítia silnejšie - ide len o spätnú (vzťahovú, sociálnu) väzbu...
A to, že autoritou má byť iba ten človek, ktorého ako autoritu sami uznáme, je vecou času. Niekto to vie už ako dieťa, niekto k tomu dospeje ako dospelý, niekto nikdy. Tu podľa mňa ide skôr o osobnostnú zrelosť, názorovú vyrovnanosť, alebo inak, ustálenosť.

Jednoducho povedané, zdá sa mi, že tie vlastnosti, ktoré sú prideľované indigovým deťom, sú dnes výraznejšie len preto, že demokratizácia dnešnej spoločnosti im umožňuje prejavovať sa.
neznámy
neznámy | 10.2.2011 20:47
Odhalilo sa však množstvo iných ochorení...Napr. Johanka z Arku bola vyhlásená za svätú, zatiaľ čo medici tvrdia, že trpela na petit mal - t. j. zvláštnym typom malých epileptických záchvatov, pri ktorých počuť zvuky alebo hlasy

Toto pokladám za druhý extrém, keď pragmatická veda všetko vysvetľuje vlastnými prostriedkami.
Je možné, že Johanka z Arcu trpela záchvatmi petit mal.
Ale ako sa dá vysvetliť, že zachránila Francúzko spod nadvlády a prevahy Angličanov, že išli za ňou s plnou dôverou drsní chlapi,celé vojsko, ktoré dala opäť dokopy? Priviedla ku korunovácii kráľa Karola VII., tá chudobná, negramotná dedinčanka.
To sa epilepsiou určite vysvetliť nedá.
Cirkev ju najprv upálila ako čarodejnicu na hranici, až po 600 rokoch ju tá istá cirkev vyhlásila za svätú.
Aj toto čosi vypovedá o autorite tejto inštitúcie. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 10.2.2011 21:32
Áno, to je pravda, je to druhý extrém, práve preto som napísala, že ani medicína nepozná presnú príčinu epileptických záchvatov. Nikto nemôže zaručiť, že epilesia sa vyskytuje práve u ľudí, ktorí dokážu nejakým spôsobom presahovať realitu. Takto som napr. o tom uvažovala, keďže nijaká príčina nebola zistená.

Čo sa týka Johanky, tiež ma veľmi zaujala ako osobnosť, patrí jej môj obdiv (zrejme sme sa zle pochopili), chcela som len na jej príklade poukázať na to, že na istú skutočnosť sa môžeme pozrieť rôzne. Inak, tiež sa mi nepáči ako s ňou cirkev naložila. Lenže cirkev tak nenaložila len s ňou, ale s viacerými veľkými osobnosťami, ako bol napr. Ticho de Braha a ďalší...ktorí mohli oslabiť jej mocenské pozície a odmietli jej napr. dlhodobo propagovanú geocentrickú predstavu sveta.

Niekedy naozaj dosť uvažujem o tom, či cirkev ako inštitúcia, ktorá chcela slúžiť Bohu, pod vplyvom vlastnej moci nestratila hlavu a nestala sa presným opakom vlastného hlásania. Žiaľ, kňazi sa často chápu ako vyvolení, a teda ako niečo viac (čo možno prisúdiť pýche), autá, ktorými sa vozia rozhodne nie sú z tých najlacnejších, hoci deti v rôznych kútoch zeme umierajú hladom. A tak je aj mne ťažko uveriť, že sa cirkev snaží pomôcť bez vlastného prospechu, bez osobných záujmov.
No stále chcem veriť, že medzi duchovnými osobami sú aj viacej odhodlaní jednotlivci, čo do tejto inštitúcie vstúpili s úprimnou snahou pomáhať. Otázne je, či je človek morálne až tak vysoko, že sa dokáže nepodrobiť vplyvu okolia. Nechcem súdiť cirkev, hoci nie vždy je v súlade s tým, čo káže, lebo nechcem robiť to isté, čo jej stúpenci. Oni odsudzovali a súdili, ja nebudem.
Myslím si, že zmeniť zlé na dobré môžeme len vtedy, ak ľuďom dáme šancu a dôveru.
neznámy
neznámy | 22.8.2011 18:38
dobry.indigove deti, diamantove deti, to su deti ktore vnimaju a maju rozvinute vnimanie duchovnych sfer viac ako ostatne deti .vsetky deti od narodenia vedia o anjeloch archanjeloch a ostotnom duchovnom svete.o vela viac ako dospele,vidia a komunikuju s nimi, az do 7 roka zivota, aj vedecky dokazane,ze frekvencie mozgu deti je ina, ako dospelych, potom dospele deti ucia co mozu ,co nemozu, co sa sme atd.vsetky deti vedia to, vidia auru ,vidia este bibinku skvor u rodicov, ako rodic sam,indigove deti vedia rospoznat,ale aj vyliecit ovela skvor ako ostatne deti,
aura sa da videt aj zrakom staci trochu treningu, najlepsie ked zacnete pozedat 3d obrazky,aby ste vedeli vninat obraz inak ako obvykle.nailepsie na puke ked je trochu sero.dobre pomaha ked pred tym vzdy ruky umyjete ususite a potom posuchate o seba,nehovorim ze to pojde hned, ale vsetci mame v sebe tie vlastnost trba iba sa rozpamatat, vela uspechov
este tak v skratke ,vela vela nazorov sa rozchadza,to je jasne .kazdy clovek ma svoj nazor na tu istu situaciu, na tu istu vec, ja len svoj, deti vsetky nie len indigove atd adt,ucia videt lasku, chapete lasku, oni ked padnu tak resia situaciu hned placu daju najavo ,ze to boli,na druhy den neresia co bolo ziju dalej,ziju naplno ten den, my zabudame na to,povetcina, avlacime zo sebou tony krivdy a nezdarov z minulosti, a k cemu je to dobre mama sa hneva na dceru babka nerozprava s vnukom, syn odsudzuje otca a dookola ,a k cemu to je. k cemu, k nicemu v hrabanii v minulosti zabudame zit pritomnost. a tie deti ako aj vsetky deti ucia nas zbavit sa tej zatazi pod kazdou vetou treba videt aj skryty sirsi vyznam. vyznam,l
prepacte ze som tak rozvinula tu temu:)
neznámy
neznámy | 17.3.2012 20:43
... podla toho čo píšeš, budeš skôr spiatočník ako diamantový... Ani indigoví ľudia neprahnú po majetku a peniazoch (1000,- E ???), nieto ešte diamantoví...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...