mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Cesty tela i ducha - 

S. LAZAREV - Šťastný Nový rok!

nikav
neznámy
nikav
nikav | 4.3.2015 14:11
Teší ma, že si si to prečítala celé.:)
neznámy
neznámy » nikav | 4.3.2015 16:50
Pamatuji si na obrovské slogany o míru a přátelství v časech tzv. studené války a potom, když tady ten mír nastal, Rusko si s ním neví rady. Asi byli zaskočeni, jakoby přicházeli koncem harašení zbraněmi o jakousi nadřazenost, velikášství, které je drželo v mezinárodní pozornosti. Umí Rusové vůbec žít ve stavu míru, aniž by někoho ohrožovali? To je ale můj vnější pohled, v Rusku nežiji ani jsem tam nikdy nebyla .. Lazarevovi přeji jeho optimismus, se kterým pronesl přání do nového roku, ale změnit charakter národa ? -CONFUSED- .. no nevím ..
nikav
nikav | 4.3.2015 17:13
To bola len upútavka. :) Jemu neide len o Rusko, ide mu o ľudstvo.

https://www.youtube.com/watch?v=aV9eN_FFtE4
neznámy
neznámy » nikav | 4.3.2015 20:30
roprava o vyzdraveni charakteru, ako aj o tom ze laska je nasou podstatou, akurat ma zaujala myslienka v suvislosti s charakterom, ktoru som nasla v jednej knihe: slova mozu viest k zmene kvalit (charakteru), zatial co vizia ma skutocnu hodnotu, lebo vo videni je transformacia esencie. Ak je nasa schopnost nacuvat slovam dostatocne jemna, stava sa nasim videnim a vtedy moze zasiahnut nase srdce.
z toho mi vyplyva, ze iba cisty charakter nestaci sam o sebe. Clovek moze byt uplne cisty, no aj napriek moralnej cistote, askeze a odopieraniu si moze byt vnutorne neziasiahnuty, pretoze to ake je jeho srdce je primarnejsie, to mi s karmou akosi nesedi. Ak je obetovanie iba prikazanim bez zasiahnutia srdca, znamena to teda, ze je samoucelne. To co hovori o citani knih je zaujimave:) -WINKIE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...