mesiac
Piatok, 3.5.2024
Meniny má Galina

Cesty tela i ducha - 

Prostitútky prísnym okom astrológa

neznámy
neznámy | 17.1.2012 17:57
dobrý materiál -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 17.1.2012 18:08
..zaujímavá téma. O to zaujímavejšia pre mňa, keďže mám konšteláciu Venuša kvadratúra Saturn a Venuša kvadratúra Jupiter. Kde Venuša sídli v 8. dome. Čo sa týka prostitúcie, tak ja som zásadne proti nej a mám k nej odpor. A od mníšky mám tiež dosť ďaleko. Nemám tiež žiadnu traumu z detstva, ani z nevydareného vzťahu. No a nie som ani emocionálne chladná vo vzťahu.
Takže iba o Venuši a Saturne to asi nebude. Možnože by to mohlo mať súvis aj s 12. domom...keďže prostitúcia je trestná...
neznámy
neznámy | 17.1.2012 18:20
:)
neznámy
neznámy | 17.1.2012 18:55
no a hodil by sa sem vtip, ktory ani nie je vtipom, ale mozno niekedy aj smutnou vypovedou a preto nedam smajla za nim: Aky je rozdiel medzi vlastnou zenou a prostitutkou? skoro ziadny. Vlastna zena ma vsak iba jedneho zakaznika.(obycajne)
neznámy
neznámy | 17.1.2012 19:08
lenze Venusa kvadrat Saturn nie je len o prostitucii...treba ho chapat viac do hlbky. napriklad ako lasku (venusa) k istote (saturn) a ze ci zena tu istotu najde v peniazoch, alebo v pevnom, stabilnom partnerovi, ci v asketickom sposobe zivota, kde nie su ziadne citove turbulencie, tak to je uz na nej a na celkovom horoskope ako ho rozvinie...
neznámy
neznámy | 17.1.2012 19:22
..ďakujem za vysvetlenie. Čo môžem momentálne potvrdiť je, že som tú istotu našla v pevnom stabilnom partnerovi. Pekný večer prajem.
neznámy
neznámy | 17.1.2012 19:24
alebo na tom, ze clovek pochopi, ze istoty su imaginarnym snom(ktory sa obcas zvykne prepadnut pod nohami) a cez tieto sa prenesie niekam inde. A zvonka to moze vyzerat, ze taky clovek nasiel naplnenie v peniazoch, vo vztahu, v asketizme, a pritom to tak vobec nemusi byt.
Ona
Ona | 17.1.2012 21:38
............... :)
................. ako zaujimavo sa meni zo dna na den nazov a nadpis tejto diskusnej temy .....
:) ... :) ........ :)
neznámy
neznámy | 17.1.2012 23:23
Zaujímavé informácie z výskumov, neviem, prečo si to vymazala.
Osobne si nemyslím, že človek má vyššiu hodnotu, keď má peniaze, skôr by som povedala, že ak si zarába takto, tak jeho spoločenská hodnota a tým aj sebahodnotenie klesá. Ja keď som externe študovala, a to bolo vlastne nedávno, som si musela odpustiť veľa vecí, a to v zdravotníctve nezarábame zas tak najmenej. A hoci som v tom čase nemohla ísť s kamoškami ani na kávu alebo baviť sa von, takéto pohnútky mi nenapadli. Ale nemala som pocit, že za to, že si to práve nemôžem dovoliť, že by som mala nižšiu hodnotu, vedela som, že keď skončím školu, tak sa situácia zmení.
S peniazmi hodnota človeka nestúpa, ani neklesá, iba ak tomu človek verí.
Tým som ale nechcela povedať, že zatracujem prácu prostitútok, len sa snažím pochopiť pohnútky. A možno to naozaj nezávisí od astrológie, ale od životných skúseností a okolia. Čítala som knihu Koňak pre Amáliu, z obdobia socializmu, a tam bola hlavnou postavou prostitútka, ktorá sa stala tým, čím je preto, lebo ňou ľudia opovrhovali kvôli etnickej príslušnosti. Autorka knihy veľmi súcitne vykreslila jej postavu aj to, ako predsudky maria šancu na normálnyy život v tomto prípade rómskeho etnika. Ale to bola kniha zo socíku.
To ma ani nestraš, že blokovanie citov má za následok rakovinu. Lebo ja to robím pravidelne, že dlho dlho nič a tak raz za pol roka v zlosti poviem aj to, čo nechcem. A keď som cvičila hyperventilačné dýchanie, tak som dostala kŕč práve do krku a okolo úst, čo vraj signalizuje disharmóniu medzi emóciami a hlavou.

A tie bodky som nemyslela až tak vážne, snažila som sa ich v istom čase nepoužívať, lebo mi vtedy išli na nervy, ale nie tak, že by som sa z toho zrútila:)
neznámy
neznámy | 17.1.2012 23:34
no ved prave, ty s tymi emociami problem vobec nemas, lebo povies narovinu co si myslis:Dmusela som dat tuto zubanu sem, lebo iba ona vystihuje to co som teraz povedala
neznámy
neznámy | 18.1.2012 00:35
Aha vidíš, keď si tam dala tú zubaňu, tak ma čosi napadlo:)
Lekárov som sa vôbec nezastávala kvôli tomu, že by som patrila do ich radov. V zdr. robím iné, ale priamo od lekárov viem, že uričte nemajú dovolnku 35 dní, ako tu niekto písal, ale iba 25 dní a 5 dní dodatkovej. A tiež som videla ich výplatné pásky, keď boli tie štrajky a neboli zrovnateľné s tým, čo sa verejne uvádzalo.
neznámy
neznámy | 18.1.2012 08:32
Ešte som našla takéto video, v ktorom je krásne ukázané, ako sa dajú zarobiť peniaze oveľa jednoduchším spôsobom a hlavne bez rizík.
Celkom som pobavila na ňom, ako aj na iných špásoch Zdenka Izera-LOL-

http://www.youtube.com/watch?v=et_rSMvogtI
neznámy
neznámy | 18.1.2012 08:59
Saturn nie je tak celkom o citovom chlade. on symbolizuje zraniteľnosť, obnaženosť, alebo strach vo vzťahu k danej planéte pokiaľ ide o city. vtedy si človek vytvára odstup, pevnú obranu, prípadne masku. Saturn súvisí práve s určitou citlivosťou. ak by predstavoval citový chlad, nepôsobil by v horoskope žiadne bolesti. strach spôsobuje zábrany a zábrany spôsobujú nedostatok. a taktiež smola, sklamanie a nezdar v akejkoľvek oblasti vytvára pocit menejcennosti a vo vzťahoch aj strach znovu vytvárať partnerské zväzky
neznámy
neznámy | 18.1.2012 13:10
.. Chápem a k tomu by som pridala ešte váhavosť, strach zo straty vzťahu, zo straty hmotnej, aj manželstvo z istoty a podvedomé obavy z nezamestnanosti a chudoby.
neznámy
neznámy | 18.1.2012 17:45
Uplne ze z duse si mi prehovoril...takto nejako vnimam ja tie moje saturnovske aspekty, ci uz kvadrat na venusu, ale aj na mesiac....inak velmi vystizne su opisane aj tie vztahove horoskopy, vratane toho saturnovskeho samozrejme...akoze laska na distnac...ci take, ze spomedzi vsetkych moznych napadnikov, sa saturnska osoba zalubi prave do toho jedneho problemoveho :D ...akoze, az mi to smiesne prislo, no sedi to jak rit na serbel....chcelo by to nejake ucinne rady, ako ten strach prekonat.
Strach z chudoby, ci nedostatku ja na sebe nejak nepozorujem, citovy chlad uz vobec nie, prave naopak, akurat je vsetko pekne bezpecne ukryte. :)
neznámy
neznámy | 19.1.2012 19:58
len teraz som si vsimla to video, co si sem dala, som sa musela schuti zasmiat na nom-BOW-
neznámy
neznámy | 19.1.2012 20:10
No minule som počula vtip, tuším práve od Zdenka Izera asi v takomto znení:

Prídu americkí vedci na Slovensko, aby urobili rozhovor s bačom, ktorý vraj dokáže cestovať v čase. Pri rozhovore sa ho opýtajú, či by im to ukázal, no a on na to, že len keď mu dajú fľašu pálenky. Keď vypije, postaví sa, zatacká a hovorí: "A som zase tam, kde som bol včera."

Ak cestovanie v čase vyzerá takto, tak to dokážem ľavou zadnou a myslím, že so mnou aj polovica slovenskej populácie, ak nie viac-LOL-
Ona
Ona | 19.1.2012 20:54
......... ja len ze : PRECO si vybral Cech Zdenek Izera na tento vtip prave Slovensko a slovenskeho bacu? ..............
neznámy
neznámy » Ona | 19.1.2012 21:01
:) dobrý postreh. Preto som napísala, že tuším, že to bol Zdenek Izer, lebo za poslednú dobu som tých vtipov vypočula na youtube dosť veľa, takže som sa mohla aj zmýliť. Ale od neho boli myslím tie bačovské.
A prečo by napr. mohol: Lebo iba Slováci sa tak jedinečne dokážu po fľaši pálenej vrátiť o deň späť-PUH-
Správna odpoveď?
neznámy
neznámy » Ona | 19.1.2012 21:11
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...