mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Cesty tela i ducha - 

Prostitútky prísnym okom astrológa

neznámy
neznámy | 17.4.2012 15:19
hurá !!!! som 200tý!

ano, len to tu roztoč, vlnka má rada diskusie o sexe -PUH--PUH-
neznámy
neznámy | 17.4.2012 20:34
:D:D No, neviem ti, clovece, v tomto pripade je lepsie skor "zit" ako pisat :D
neznámy
neznámy | 18.4.2012 02:10
3) astrologové nemají přísného oka
2) prostitutky jsou ženy jako každé jiné;
kadeřnice, sestřičky...

1) zvýrazněný dům služeb, vztahování se, sebeodříkání : 6., 7. a 12. dům
důrazná Venuše nebo retrográdní Saturn může povzbudit unáhlenost,
nezodpovědnost a promiskuitní jednání...
Ona
Ona | 18.4.2012 05:59
Suhlasim s tebou - ja som sa na 5-tej strane tohoto vlakna vyjadrila podobne :

- Myslim ze by bolo vhodne zmenit nazov diskusie na :
"Prostitutky skumavym okom astrologa" - to slovne spojenie: - ... "prisnym okom astrologa" znie, ako keby sme niekoho chceli pokarhat a ako keby sme sa chceli nad niekym vyvysovat - co podla mna nie je spravne.
Ona
Ona | 18.4.2012 05:59
Suhlasim s tebou - ja som sa na 5-tej strane tohoto vlakna vyjadrila podobne :

- Myslim ze by bolo vhodne zmenit nazov diskusie na :
"Prostitutky skumavym okom astrologa" - to slovne spojenie: - ... "prisnym okom astrologa" znie, ako keby sme niekoho chceli pokarhat a ako keby sme sa chceli nad niekym vyvysovat - co podla mna nie je spravne.
neznámy
neznámy | 19.4.2012 13:15
ako prísne oko astrológa si predstav Mr. Beana, Vlastu Buriana, alebo bradatého fúzatého Zdeňka Svěráka ako vyťahujú jedno obočie nebezpečne smerom nahor. tak také nejaké oko som mal na mysli
neznámy
neznámy | 29.8.2012 21:29
neznámy
neznámy | 17.4.2014 16:50
mám data norodenia 3 zien ktore boli prostitutky bud z donutenia alebo dobrovolne ,každá vychádza na cestu života z ineho rodinného prostredia jedna bez otca ,druha velmi slabý otec tretia z harmonicej rodiny...
ak máš teda záuujem poskytnem ti ich s tym že samozrejme v diskretnosti :)
neznámy
neznámy | 29.3.2018 21:49
Troška oživím tému :D

Ešte niekto rozoberá astrológiu podľa dátumov ľahkých žienok? Mám pár dátumom z od báb z https://www.afrodity.sk
neznámy
neznámy | 29.3.2018 21:56
Zaujímavá analýza aj keď by si zaslúžila širší záber.
neznámy
neznámy | 31.3.2018 10:49
kterou analýzu máte na mysli?
neznámy
neznámy | 2.4.2018 13:04
Nedá mi ale táto teória mi príde absurdná. Dala by sa možno uplatniť na viac promiskuitné ženy či mužov ale určite nie na klasicky ponímané prostitútky. V ich prípade ide skôr núdzu a určite nie o nejaké oddelenie lásky od sexu či nebodaj o radosť z neho.
Pracovníci porno priemyslu by ale mohli byť o trocha vhodnejším objektom. Nemyslím, že niekoľkohodinové natáčania im prinášajú pôžitok ale za povšimnutie určite stojí ich obdivuhodná schopnosť prekonávať tabu.
V každom prípade chcem len podotknúť že títo ľudia majú rovnako potrebné povolanie ako napr. kuchári či murári. Prostitúcia tu bola aj bude. Myslím, že spoločnosť sa zbytočne na nich pozerá cez prsty vzhľadom nato, že na túto dráhu by sa dali všetci len každý má inú hranicu finančného ohodnotenia.
neznámy
neznámy | 2.4.2018 14:18
:) Hmm. To som nevedela, ze zrovna toto je potrebne povolanie a k tomu ho este aj prirovnavat k povolaniu kuchara :) a nie som si ista, ze na tuto drahu by sa dali ozaj vsetci.. -LOL-
joulutahti
joulutahti | 2.4.2018 14:31
vela veci je o peniazoch a financnom ohodnoteni, ale tato teda nie -LOL- urcite by sa na tuto drahu nedali vsetci , uz len ti megabohati...no neviem si billa gatesa predstavit kolko by mu museli ponuknut aby do toho isie...

prostitucia nie je povolanie ako take...ja by som to zaradila skor medzi zabavu atd za ktoru su ludia ochotni platit, preto zije...ale nie je to bazalna potreba pre to aby ludia zili..podobne mi to pride s roznymi sportovcami, hercami, spevakmi atd...
neznámy
neznámy | 2.4.2018 20:05
Citujem:"Myslím, že spoločnosť sa zbytočne na nich pozerá cez prsty vzhľadom nato, že na túto dráhu by sa dali všetci len každý má inú hranicu finančného ohodnotenia."

Možno všetkých ľudí posudzuješ podľa seba - ale nie všetkci sú rovnakí. Ja by som sa na takúto dráhu nedala za žiadne finančné ohodnotenie. Hovorí sa nikdy nehovor nikdy, ale ak by ma k tomu niečo donútilo, muselo by to byť niečo tak závažné ako hrozba smrti môjho dieťaťa a podobne. Nie každý je zameraný hmotne a potrebuje značkové veci a drahé autá a rozne iné hlúposti a niekto si na tieto veci dokáže vyrobiť aj svojou vlastnou prácou, hlavou, alebo rukami.

Ďalší tvoj citát: " V ich prípade ide skôr núdzu a určite nie o nejaké oddelenie lásky od sexu či nebodaj o radosť z neho."

Neviem čo je to podľa teba, ak je človek v núdzi, ale momentálne je na trhu toľko pracovných príležitostí, že nikto, kto nechce byť, v núdzi tak nie je.( Samozrejme ak je zdravý.) Núdza bola v 95 alebo 98 keď tu bola obrovská nezamestnanosť, nikde človeka nezamestnali a ak, tak mohol očakávať akurát minimálnu mzdu, keď sa nikto nedostal k úveru za rozumný úrok a niečo také ako hypotéka za 1% jednoducho neexistovalo. Poznala som ľudí v núdzi, ale práve títo ľudia to vyriešili najcharakternejšie ako mohli, napríklad skromnejším životom. Mám pocit, že to oddelenie lásky od sexu je v tejto dobe tak bežné, že to už ľudia prakticky ani nevnímajú - a netýka sa to len prostitúcie.

"V každom prípade chcem len podotknúť že títo ľudia majú rovnako potrebné povolanie ako napr. kuchári či murári."

Murára potrebujem, aby mi postavil dom, kuchára potrebujem aby mi navaril, potrebujem aj robotníka z automobilky, aby mi vyrobil auto, potrebujem aj kaderníčku, pekára, poľnohospodára, lekára.... atď, len stále neviem načo by mi tak bola prostitútka. -CONFUSED- Žeby tak pre manžela-ROLL-? A pre mňa snáď nejaký prostitút? -ROFL-
neznámy
neznámy | 2.4.2018 20:52
Sú medzi nami chorí a postihnutí ľudia, ľudia so špecifickými potrebami. V tých prípadoch je prostitúcia osožná.

Inak, samozrejme, nie je to remeslo pre každého. Veľa zla, ktoré plodí dalšie zlo.
neznámy
neznámy | 2.4.2018 22:41
Nuž ak sex berieme ako potrebu tela, tak samozrejme prostitúcia tieto potreby dokáže uspokojiť. Ale aj tak si myslím, že aj chorý, postihnutý človek má nádej, že nájde človeka, s ktorým bude chcieť zdieľať svoj život. A každému človeku, ktorý po niekom túži, zo srdca prajem, aby mu osud niekoho takého priviedol do cesty. Nie je všetko len o uspokojení potrieb a pudov.
A pozor, ja nikoho neodsudzujem, mám kamarátku, ktorá keď bola mladšia sa dala zlákať vidinou ľahko zarobených peňazí v zahranič. Teraz momentálne je z toho už vonku, ale nikdy nebude mať deti. A nedá sa povedať, že by po nich netúžila.
marcie
marcie | 3.4.2018 07:52
Neodsudzujem ich, ale myslím, že musia byť príšerne otupení k potrebám svojho tela a najmä duše ...
Magnician
Magnician » marcie | 3.4.2018 15:27
-YES-áno
neznámy
neznámy » marcie | 3.4.2018 18:20
Je to ich voľba, rešpektujem to, v podstate nikomu neubližujú, len sebe...
Stránka:
< 9 10 11 12 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...