mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Cesty tela i ducha - 

opakujúce sa prostredie

neznámy
neznámy | 7.2.2014 13:43
Ahojte :)
Už sa mi to stalo mnoho krát, že som mala odlišné sny s odlišnými ľudmi, ale prostredie sa nemenilo. Na kopci bol taký menší penzion alebo hotel postavený z dreva. Proste take priateľké. A za tým sa nachadzali krásne hory. Bola som tam s priateľmi a hovorila som im že aké to je krásne a spominala som im aj dáke jazero ktr. sa nachadzal pod horami. Vedela som kde som. Všetko som poznala. Bola som veľmi štastná :) Viem, že to miesto resp. prostredie nebolo na slovensku ale za hranicami smerom na sever. Tiež si pamätám, že ked som v sne cestovala tak už pred hranicami som videla ten penzion ktr. bol postaveny vysoko na kopci. Aby sme tam došli sme musela šlapat. Bolo veľmi teplo. Stretávala som sa tam so známymi.
O pár mesiacov nato sa mi snívalo tiež toto ale tie hory boli zasnežene. Bola už vlastne zima. Bola som tam s kamaratkou ktorú som objimala od radosti a hovorila som jej ze teraz to jazero bude urcite zamrznute aby sme sa išli korculovat. Tieto sny si pamatám najviac pretože boli najintenzivnejšie, ale viem že sa mi viackrat snivalo v tom prostredí. v realnom živote som tam nebola. tak nechápem ako to mozem tak poznat.
Cakam na Vase názory. Dakujem :)
neznámy
neznámy | 9.2.2014 11:22
Ahoj. Podľa mňa Ti ten sen naznačuje nejakú víziu do budúcnosti, prípadne je to miesto z minulých životov, kde si niekedy žila a bola tam šťastná. Keďže je to prostredie pre Teba známe, vyvoláva v Tebe intímny pocit, že ho dôverne poznáš a cítiš sa v ňom dobre a stretávaš tam známych ľudí, ten sen Ti naznačuje, kde by si mohla byť šťastná, obklopená svojimi priateľmi. Keďže sú tie sny také intenzívne a opakujú sa, Tvoje podvedomie Ti ukazuje, že je to pre Teba veľmi dôležité. Skús si to zaanalyzovať aj z reálnej stránky, porozmýšľaj nad tým po čom v živote túžiš a ako by si chcela žiť. Ťažko sa to takto analyzuje, keďže Ťa vôbec nepoznám a neviem aké máš v živote plány a sny a ako by si chcela žiť. Ja by som však na Tvojom mieste sa vybrala na nejaký výlet do hôr, nikdy nevieš, čo Ťa tam stretne :)...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...