mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Cesty tela i ducha - 

AC

neznámy
neznámy | 28.12.2013 16:05
Pokúšala som viac krát astrálne vycestovať ale nevyšlo mi to. Po asi 20 minút snaženia som cítila akoby svoju astrálnu ruku. Snažila som sa ju zdvihnúť ale zdvíhala som svoju fyzickú ruku. Potom som sa snažila z tela akoby vykrútiť no nešlo to. Neviem sa dostať von zo svojho fyzického tela. Mala som aj pocit akoby som sa prepadávala do postele a tiež mi prišlo nevoľno ale nedokázala som to. Neviete mi poradiť ako by som mohla konečne oddeliť astrálne telo od fyzického?
neznámy
neznámy | 28.12.2013 17:18
Najdôležitejšie je sa nezľaknúť, pretože stačí len malá pochyba a duch sa v okamžiku vracia do tela naspäť. Tiež však treba usúdiť, či si na AC skutočne pripravená, keďže to skutočne neznamená len "poletovanie si po izbe".. Ja by som ešte počkala, aj keď ťa zvedavosť môže k tomu lákať. -FLOWER-
A neboj, nevravím ti to len ako nejaká moralistka -LOL- ale vďaka dlhoročnej Spánkovej paralýze mám s tým tiež svoje "skúsenosti". A väčšinou veľmi nepekné.

Pošlem ti stránku, kde sa poprípade môžeš o tom dozvedieť viac ;) + nejaké príbehy a tak. :)
milan08
milan08 | 19.1.2014 04:01
tiez doporucujem,byt velmi opatrna,najlepsie zacinat s niekym kto ma stym uz skusenosti.nechcem strasit ale poznam pripady,ked im po experimentovani s tymto zacalo strasit v makovici.....
neznámy
neznámy | 19.1.2014 11:55
Doporučuju začínat pod vedením nebo si alespoň přečíst něco od Monroa.
Já absolvovala kurz v Praze loni:
http://www.lott.cz/seminare.html

Tam Tě naučí,jak cestovat bezpečně.
neznámy
neznámy | 19.1.2014 11:57
Spánková paralýza...s tím jsem se setkala loni poprvé právě na kurzu OOBE,co paní vyprávěla,z toho šel teda fakt mráz po zádech...-NOOO-
A Tys to zvládla nebo problém přetrvává?
neznámy
neznámy | 19.1.2014 12:45
Pokud se nepodivas treba na Mars a nebo Venusi a nebo po svete ,pak to asi nema smysl..
neznámy
neznámy | 24.1.2014 15:54
Povedala by som to tak, že síce to pretrváva, ale že som to zvládla. :)
Už zväčša viem, čo treba robiť a ako zareagovať, aby som čo najrýchlejšie precitla, ale tak jasné, nikdy to nebude príjemné. Už to bude ten 5.rok, čo to mávam, niekedy sa zadarí len raz za mesiaca, inokedy zase niekoľkokrát do týždňa aj za noc (ako teraz).
Na statočnú sa hrať nebudem, prvé razy, čo to u mňa začínalo, mi museli dať lieky na upokojenie a odmietala som ísť spať. Ak vám pani opisovala, aké javy-halucinácie to môžu sprevádzať, asi ma budeš chápať.
vevuska
vevuska | 24.1.2014 17:05
Všeobecne to neskúšaj bez dozoru skúseného človeka. Môže sa ti stať, že navždy ostaneš mimo tela. Fyzicky to znamená, že ostaneš v kóme. Je to veľmi nebezpečné.
vevuska
vevuska | 24.1.2014 17:13
Ako dlho ti tento stav pretrváva? 5 rokov? To je dosť veľa. Celé odpútanie sa duše od tela je nebezpečné bez dozoru skúseného človeka a môžu nastať nepríjemné stavy. To nehovorím o kóme. Môj kamarát Peter Šimkovič ti môže rozprávať prečo je plná psychiatria. :) U niektorých ľudí to príde automaticky a niektorí musia trénovať. No, vždy si treba pred cestou dať tzv. ochranu, alebo formulku, aby sa pri nepríjemnom pocite duša vrátila automaticky naspäť k telu.
neznámy
neznámy » vevuska | 24.1.2014 22:36
Ja myslím v tomto prípade Spánkovú paralýzu, nie Astrálne cestovanie.
Ide vlastne o to, že pri zaspávaní človeku "zaspí" telo, ale nie myseľ. Tým pádom sa nemôže hýbať a je paralyzovaný vo vlastnom tele s bdelou mysľou. Častým sprievodným javom bývajú halucinácie, ja som už niekoľkokrát riadne cítila aj také srandy, akože ma za nohu niečo ťahalo, niekto sa mňa pozerá, alebo tak. :)
To by bolo na dlho, predsa, 5 rokov, zážitkov na rozdávanie, no. :D
Zo spánkovej paralýzi sa však dá ľahko ísť do AC aj lucídne snívať, ja som to skúsila asi raz-dvakrát a to tak vše. Lucídne snívať viem často, aj uprostred prebiehajúceho sna.
neznámy
neznámy | 24.1.2014 23:43
z času na čas mávam spánkovú paralýzu aj ja, ale nie pri zaspávaní, ale pri prebúdzaní, keď sa myseľ zobudí skôr ako telo...je to zvláštny pocit...len tak ležím a vravím si v duchu: "no už pohni tou rukou, otvor aspoň jedno oko, dokedy budeš ešte vylihovať?!" :D a popri tom načúvam tým divným zvukom, ktoré sa miešajú s reálnymi zvukmi zvonku...halucinácie sú u mňa iba zvukové, očami nevidím nič...počujem také zvláštne vrčanie, brnenie, občas nejaké hlasy a niekedy šuchotavé kroky po izbe...ale nedesí ma to vôbec...beriem to nejak tak prirodzene

Zaujímalo by ma, prečo sa to deje...či už z medicínskeho alebo ezoterického hľadiska...zatiaľ som nenašla odpoveď na túto otázku
-WINKIE-
vevuska
vevuska | 25.1.2014 11:55
Rozumiem tomu, viem aký je tam rozdiel. A áno, z toho bdelého spania, môžeš rýchlo prekĺznuť do AC. :) Mám to všetko za sebou. Hoci len chvíľu no viac sa mi páči AC z ktorého mám väčší užitok :)
neznámy
neznámy | 25.1.2014 12:27
Pokud jde o neřízené AC behem spánku,pak v Čínské diagnostice je to "neukotvený" HUN
Jsou na to Čínské byliny.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...