mesiac
Nedeľa, 5.5.2024
Meniny má Lesana

Astrológia a horoskopy - 

Zalubenie :)

neznámy
neznámy | 5.2.2014 07:59
V zivote som sa "silne" zamilovala dvakrat:

1.krat:
- Tranzit Venusa konjukcia radixovy Draci chvost a zaroven tranzit Draci chvost konjukcia radixova Venusa, pricom mam v radixe Venusu v kvadrate s Dracim chvostom.
- Zaroven tranzit Slnko konjukcia radixovy Saturn a tranzit Saturn kvadrat radixove Slnko, pricom v nasej synastrii sme mali presnu opoziciu jeho Slnko - moj Saturn
Zeby náhoda???
- V solarnom horoskope bol Mars v konjukcii na radixovu Venusu
- Solarna Venusa na radixovom Mars, Pluto a Vertex
- Solarny Uran na radixovom Mesiaci
- Solarne Slnko v konjukcii so solarnym Mesiacom


2. krat:
- v primarnej direkcii sa dostala Venusa na Uran.
- Zaroven tranzitujuci Uran v opozicii na moj Mars, Pluto, Vertex (a jeho radixovu Venusu) a zamilovala som sa do Skorpiona (vladcom je Mars a Pluto - žeby náhoda?) - nestastne.-SAD- Podla aspektov v synastrii ide o silny karmicky vztah.
- tranzit Dracia hlava a Saturn v radixovom 7 dome
V solarnom horoskope:
- solarny Saturn na hrote 5 solarneho domu a zaroven na hrote 7 radixoveho domu.
- Solarny Mars, Dracia hlava a Vertex v 5 solarnom dome, i ked dalej od Saturna (teda nie v konjukcii na neho).
- Zaroven solarna Dracia hlava na hrote radixoveho 8 domu (kde ma on Draciu hlavu a Saturna).

Som zvedava, co bude nabuduce:D.
neznámy
neznámy | 5.2.2014 11:48
Zver, a coze si to tu vymazal? :) No vdaka aj tak. Ked mas dake haluze z verejnosti, kludne mozes do posty ak budes mat chut v buducnosti...

Ja nevyplakavam ved. Je mi jasne ze u kazdeho to je individualne. A viac roznych aspektov. No skoro u kazdeho rovnako ide o Pluto v spojeni s Venusou co sledujem.

Uvidime. Ked som sa pozrel blizsie na svoje direkcie, tak od roku 2015 do 2018 mi prebehne direkcne Pluto v sextile cez direkcnu (radixovu) Venusu. V podstate sa aj tesim.

Dik vsetkym co prispeli! -FLOWER- Pripadne co este prispeju.

eq.
nikav
nikav » jana799 | 5.2.2014 12:24
Skoro som Janka prehliadla tvoju reakciu a bola by to škoda. Ja tiež už nehľadám, skôr čakám, lebo verím, že Vesmír vie, kedy a s kým sa mám stretnúť. A ten zvyšný čas sa snažím využívať tak, aby som v sebe vylepšila čoho som len schopná s vierou
v to, že si pritiahnem k sebe skutočného muža. Potvrdila si mi, že to funguje a som
ti za to vďačná.-FLOWER-
neznámy
neznámy » nikav | 5.2.2014 12:28
Silný Vodnár? Z astrologického hľadiska sa "silným Vodnárom" nazýva viacnásobne obsadené znamenie Vodnára (alebo ktoréhokoľvek iného znamenia, ako napríklad silný Lev, silný Baran atď.)..
Ty máš vo Vodnárovi len 1 planétu.
neznámy
neznámy » jana799 | 5.2.2014 12:39
To není možný, stejný scénář!-YES- Nedá mi to alespoň takhle nereagovat!-HEART-
neznámy
neznámy | 5.2.2014 13:14
1.
Když jsem potkala mou první lásku, tak mi zrovna tranzitně běžela Venuše a Pluto přes Uran a Jupiter ve 12d. Pluto bylo v kv. na Venuši a opo na Lunu. Emočně nejintenzivnější co jsem kdy zažila. Měli jsme hluboké spojení na emocionální a fyzické úrovni. Na mentální jsme byli každý jinde. Nebyla jsem schopná se odpoutat i když mě podváděl se 2 dalšíma holkama. Dlouho jsem se z toho vzpamatovávala a než jsem získala aspoň nějakou sebedůvěru, tak to trvalo roky.

2.
V druhém případě to byla zprvu šílená fyzická přitažlivost a to koukám, že mi zrovna tranzitoval Mars s Venuší v konj. na mém Plutu. Docela dost byla tehdy ve hře Lilith.
Tohle bylo dost velké zklamání a vystřízlivění posléze. Jakmile naběhl Uran do kv. na Neptuna - pochopila jsem... -ROLL-

3.
U nynějšího partnera proběhl Mars přes hrot téčka Venuše-Mars, Saturn v konj. s Plutem. Ten tranzit Saturna jsem celou dobu vnímala pozitivně. Cítila jsem jak se vše stabilizuje, jak hloubky Pluta dostávají zřetelnou podobu hranic Saturna. Od začátku tam nebyla zamilovanost ani z jedné strany. Myslím taková ta bláznivá. A čím déle jsme spolu, tím lepší to je. Paradoxně se cítím velmi svobodně, ale zároveň stabilizovaně (což v mém životě do té doby neexistovalo, protože ani v rodině jsem nic takového necítila). Cítím jak začínám zakořeňovat, začínám cítit že mám domov.
Saturské tranzity cítím spíš jako kotvu, ne jako něco co mě omezuje, takže se ani nedivím, že se současným partnerem máme ve hře Saturn.

Shrnutí: co si pamatuju, když jsem začala nějaký vztah, nebo když jsem potkala někoho s kým jsem později ten vztah měla, tak ve hře byla vždycky minimálně Venuše, většinou Venuše-Mars, Venuše-Pluto nebo Venuše-Mars-Pluto.
nikav
nikav | 5.2.2014 14:21
Asi mi to posilňuje umiestnenie Urána blízko ASC. Jasne cítim v sebe silné vodnárske
impulzy, aj môj život bol taký odmalička. Zmysel pre kolektív /preto som tu/, novátorstvo, záujem o to, kam to speje s ľudstvom, netradičné riešenia, duchovné zameranie /komplexne, nielen ezoterika/, peniaze nemám na prvom mieste, v kolektíve viac prežívam atmosféru, než sa prejavujem... , vodcovstvo /posilnené
zmnoženým č.5/ org.schopnosti , cestovanie - aj nedobrovoľné a celoživotné - v ranom detstve osirelá a som išla z rúk do rúk, naposledy som piaty raz zariaďovala
domácnosť. Ďakujem osudu za vynaliezavosť, ktorá mi pomohla zvládať aj zdanlivo neriešiteľné. Všetko uviesť je ťažko, a čo na sebe oceňujem, s tým sa nechcem
chváliť. Mám veľa aktivít, neznášam nečinnosť. Prvoradá je u mňa IDEA.
Že som sa narodila začiatkom znamenia má vraj tiež vplyv,nie som školený astrológ.
Slnko v 8. dome ma asi núti dodržiavať duchovné zákony. Tuším, že 11. dom v BA s umiestneným Jupiterom môže hodne zavážiť. Ozvi sa ešte prosím.
neznámy
neznámy | 5.2.2014 14:27
Já myslím, že to není jen o zastoupení znamení, ale taky o planetě, která vládne horoskopu nebo silný dům, který je analogií pro dané znamení...
neznámy
neznámy | 5.2.2014 15:27
Silne obsadený dom je silne obsadený dom a silne obsadené znamenie, je silne obsadené znamenie. Znamenie ako vyžarovanie, v ktorom bude obalená planéta, ktorá sa v ňom nachádza nie je to isté ako dom, ktorý najviac poukáže na to, KDE a v akých oblastiach života, či už vnútorného alebo vonkajšieho, sa to bude prejavovať.

Dom síce je istou analógiou k znameniu, rozhodne však neplatí, že ten, kto má napr. 5 planét v 11. dome sa dá nazvať "silným Vodnárom". Pokiaľ je ten 11.dom v Baranovi, bude daný človek predovšetkým silný Baran, ktorý sa bude rád prezentovať v oblastiach, ktoré prezentuje jedenásty dom.

Každopádne, táto diskusia je zbytočná, pretože planéty v radixe môžu byť ako uvedomené, tak aj zatlačené do nevedomia. A pokiaľ niekto vedome nevie používať kľudne aj celé stelium, nemusí sa vôbec prejavovať ako "silný Baran" - vzhľadom na predchádzajúci príklad.

Radix je mapa k poznaniu vlastného JA, ktoré má dieťa pri narodení. Počas detstva mu nie je dovolené prejaviť všetko, čo v ňom je, prípadne sa vyzdvihuje iba niektorá časť. Preto napríklad veľa chlapov má zatlačený svoj Mars niekde hlboko v podvedomí, pretože veľa mamičiek učí svojich synov, ako byť "dobrými chlapcami, ktorí poslúchajú". A budúce manželky sa potom čudujú, prečo ich drahý nie je schopný zvýšiť hlas ani len na nepríjemnú predavačku v obchode.. atď.

K tomu, aby sa všetky planéty a energetické prúdy medzi planétami v radixe prejavili a človek vedome prežíval, to čo v ňom v skutočnosti je, sú dobré napríklad rôzne krízy spôsobené tranzitmi transsaturnských planét, ktoré prostredníctvom rôznych "šokových terapií" vytiahnu do vedomia zatlačené veci z nevedomia. A jedinec sa po nich cíti, keď prehrmia, ako znovuzrodený (a má pravdu).
neznámy
neznámy » nikav | 5.2.2014 15:36
Áno, ten pocit môže byť kľudne spôsobený Uránom na ASC. Takže sa to dá nazvať, že si "uránsky typ", i keď samozrejme, každý radix treba brať ako celok.
nikav
nikav | 5.2.2014 15:55
Ďakujem, že si taká milá. O Jupiterovi v 11. dome karmická astrológia hovorí, že pri
tomto jeho postavení stretávame priateľov z minulých životov. Boli to babky čo som opatrovala, aj moje striedačky, niekedy to boli pekné romány. Verím, že sú aj tu medzi vami, mám nejaké tušenia.
nikav
nikav | 5.2.2014 16:07
Ak je planétou vládnucou horoskopu tá, ktorá má najviac aspektov, tak je to Saturn.
Ak sa počítajú za aspekty aj vzťahy s karmickými uzlami, tak je to aj Mars. To je ten, čo mám v 11. - vodnárskom dome, áno?
nikav
nikav » nikav | 5.2.2014 16:14
Oprava - 11. dom mám v v Baranovi a Jupiter je v ňom asi dobre umiestnený.
neznámy
neznámy | 6.2.2014 08:43
No já jsem to spíš myslela ve smyslu toho "vodnářského typu".
S tím 11. domem a Baranem to je dobrá poznámka! S tou schopností používat stélium taky souhlasím.
Jinak si nemyslím, že když mi ukážeš jiný pohled na věc, že by to byla zbytečná diskuze ;-)
neznámy
neznámy » nikav | 6.2.2014 08:45
Popravdě? Nejsem si jistá, ale zjistím to :D
Krom toho nevím tvoje data, takže tady přikládám stránky podle nichž si to zkus zjistit, ale nevím nakolik jsou přesné ;-)

http://www.romanhynek.cz/astrologie/ostatni_body/astr_oth_vladce.htm
neznámy
neznámy | 6.2.2014 13:30
Ahojky Eqi :)

Tak jsem taky koukla mnogo mnogo :D let nazad.......

Moje první láska, je to můj manžel, jiná láska nebyla............zatím......:D -LOL-

Bylo to za aspektu pluto trigon venuše, neptun kv. uran, jupík trigon pluto (tento aspekt mám i v radixu, ale v sextilu). Zamilovala jsem se po uši, byla to síla, na všech frontách :)
A taky ještě Saturn kv. lilith, lilith sextil jupík, lilith sextil slunce.........
Pluto mi šlo tranzitně 7d. možná 8 domem, nejsem si 100% jistá hod. narození
Pluta, urana, lilith mám v radixu v 7d......no nic jednoduchého.....

Manžel je vlastníkem pluta v 1d v konj. na měsíc a venuši ve štíru v sextilu na pluto a taky v synatrii máme mezi sebou aspekt pluto sextil venuše.....

Já mám hrot 8d ve štíru a jupíka ve štíru v 8d, neptuna ve střelci taky v 8d......
jupiter a neptun je i v trigonu na slunce v 5d.....

Bude to letos už 19 let co jsme manželé a nastaly určité problémy....... letos mi půjde na jaře uran kv. venuše (toto postavení mám i v radixu) a letos na jaře a pak hlavně příští rok mi půjde tranzit pluto opoz. venuše, tak nevím....co mi přesně tyto aspekty přinesou.......ale vím, že určitě nějaké asi i zásadní změny........
neznámy
neznámy | 6.2.2014 13:45
Vdaka, len si nic zle nenahovaraj dopredu hlavne, bola by to skoda najskor :) Klud a rozvahu :) Moji rodicia su uz spolu 42 rokov. Ked som to pozeral spatne - prebehli im vselijake aspekty od vymyslu sveta, zle, dobre, neutralne, a stale su spolu. A priznam sa, som na to patricne hrdy a spokojny :)

eq.
neznámy
neznámy | 6.2.2014 14:38
Děkuji -FLOWER-, je vidět, že tvůj LVÍK je v tomto super.........
Moje mamka je lvice¨, ale slunce v 12d, šmrcnutá pannou ( 15.8.) a asc. lev, je taky hodně optimistická, nadosobní, nepřehlednutelná i když v životě to vůbec neměla jednoduché (táta se ve 45 letech ocitl na inval.vozíku, mámě bylo 40, ale ona to dala a neutekla od toho, držela tátu, rodinu, vlastně i domek udržovala, jako by se nic nestalo..........), ale síla vůle, optimismus........jí hodně v životě pomohly a posunuly, jak jsem na ní pyšná, ale taky na ní někdy "zlá" bo LEV je dle ní nejlepší znamení:D no vlastně já jsem taky trochu lev, slunce v raku v 5 domě a v dobrých aspektech ( triny na jupíka a neptuna a sextilu na pluto a venuše sice v raku ale v 5d:) -SHAME-:D-LOL- Tak doufám, že mám i její geny zakódované a jen tak se nevzdám a zvládnu vše ve zdraví a v klidku........
neznámy
neznámy | 6.2.2014 15:26
Jasne, pozitivny pristup! ;)

eq.
neznámy
neznámy | 6.2.2014 15:30
Jj musím to jen potvrdit......;)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...