mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Vzťahy s deťmi pod vplyvom Saturnu

neznámy
neznámy | 11.12.2017 21:01
Ahojte, zaujíma ma, aké máte skúsenosti so Saturnom vo vzťahoch, špeciálne vo vzťahoch so svojimi deťmi. Ja mám v synastrii so svojou dcérou Saturna na jej ascendente, zároveň v konjunkcii s jej Saturnom. Viem, že záleží aj na ostatných aspektoch, ale predsa len som už dva saturnove vzťahy s inymi ľuďmi zažila, kde jeden mal Saturna na mojom ascendente a druhý mal Saturna na mojom Slnku. A od obidvoch som si drzala odstup a niekedy by som najradšej odišla niekam ďaleko. Nerada by som bola, aby som takto svojej dcére dýchala na krk. Má tu niekto Saturna na nejakom dôležitom bode v horoskope svojho dieťaťa? Dá sa to nejako zvládnuť bez narušenia vzťahu?
neznámy
neznámy | 12.12.2017 00:55
já si myslím, že to může být i jako zralý starší člověk, který učí a posouvá svého "žáčka" (dcerku)--- takže takový výchovný aspekt, charakter aspektu.. pluto by bylo horší :-)))))
neznámy
neznámy | 12.12.2017 08:29
práve, tiež mám za to, že toto je typický aspekt vzťahu rodič-dieťa, preto v partnerských vzťahoch môže pôsobiť obmedzujúco, vo vzťahu s vlastným dieťaťom je práve na mieste :)
môj syn má Saturn na mojom asc., môj Saturn je na jeho dsc., prechod Saturna cez ascendent je jeden z tyických pôrodných aspektov, ak máte Saturny v konjukcii tak to môže byť práve dosť pozitívne, podobné nároky :) ak do toho teda nie je nejaký kvadrátik od osobných planét, potom by to mohlo trochu drhnúť, ale to zas môže dávať vzťahu dynamiku, pokiaľ toho nie je príliš :)
neznámy
neznámy | 12.12.2017 09:05
No super. :) ja nemam ziadne pluto v aspekte, ale s muzom maju navzajom prepojene pluto s ascendentom a slnkom a pluto so slnkom. Oni to teda asi budu mat horsie. Kiezby sa tie deti dali naplanovat podla horoskopu.
neznámy
neznámy | 12.12.2017 09:16
Aj ja mám podobne ako Hanga saturn prvého syna na mojom ascendente. Myslím, že toto bude naozaj dosť častý aspekt obzvlášť pri prvom dieťati, ktoré život matky naozaj úplne zmení.
Čo sa týka pluta, nemyslím že plutonske aspekty by mali byť horšie. Saturn aj pluto majú svoju zlú, ale rovnako aj dobrú stránku. U pluta je to v synastriách silné puto medzi zúčastnenými.
neznámy
neznámy | 12.12.2017 09:53
Deti sa nerodia náhodne rovnako žiadne stretnutie nie je náhodné, ak majú v synastrii túto tému zyraznenú, potrebujú obaja skúsenosť, aby si niečo uvedomili... Môžu sa vzájomne posúvať postupnym uvedomovanim si, poznávaní m seba samých cez tento vzťah...... A mozu tiež ostať v pocite obetí, vzajomne sa obviňovať a ničiť...... Nepíšeš o aké aspekty ide, iste, že s kvadratmi to môže byť riadne vyčerpávajúce chviľami, no som presvedčená, že nikdy nemáme naložené viac, ako sme schopní zvládnuť, takže máš doma riadne silné osobnosti -FLOWER-
neznámy
neznámy | 12.12.2017 10:18
Tak ja a môj milovaný syn mame tieto Saturny :)

Jupiter trigon Saturn
Saturn kvadratura Mars
Uran opozicia Saturn
Pluto trigon Saturn

no a Plutá :
Pluto trigon Saturn
Pluto kvadratúra Venuša

A náš vzťah ? Ako autoritu ma od svojej prvej puberty neberie :) Je medzi nami 20 ročný rozdiel , s čím mal zdá sa mi problém ,myslím ,že by si prial staršiu mamu :)
V podstate som ho vychovávala sama .
neznámy
neznámy | 15.12.2017 21:06
dcerine pluto v konjunkcii s otcovym ascendentom a v opozicii na jeho slnko a dcerine slnko v konjunkcii na jeho pluto.
neznámy
neznámy | 16.12.2017 00:15
Mám zaujímavé saturnské väzby so starými rodičmi.
Stará mama má saturn v tesnej konjunkcii s mojou Lunou/ lilith. Ona má svoju lunu/ lilith na mojom slnku.
Dedo má lunu v konjunkcii s mojou lunou/ lilith. Saturn v sextile.

Bola som ICH. :) Dedo zomrel, ked som bola malá. Vraj na mna veľmi trpel. Stará mama, kým žila, bola podpora a ochrana. Občas aj sekýr kvôli blbostiam (šminky, oblečenie, chlapci). Krásne je to v tých synastriách vyjadrené.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 16.12.2017 03:59
Moj syncek Pluto trigon moja Luna 😂
neznámy
neznámy | 19.12.2017 17:57
Tvoj Saturn na jeho ascendente moze znacit, ze mozes byt kritickejsia alebo aspon tak ta moze vnimat tvoj syn vo veciach, co predstavuje jeho ascendent, cize napriklad ako sa oblieka, sprava, ci ako posobi na vonkajsi svet, pripadne mozes mat kritickejsi pohlad na to, ze akymi sposobmi sa snazi spoznavat sameho seba... jeden aspekt saturnu nic neznamena, skor by bolo podozrive, keby medzi vasimi horoskopmi neboli ziadne saturnske aspekty, kedze tie davaju vztahu stabilitu a hlbku...
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 19.4.2018 00:55
Ja na Slnku môjho synčeka... Jeho saturn trigon na moje Slnko
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 21.4.2018 23:51
to mám taky s tátou, můj Saturn na jeho Slunci...ty vazby Slunce / Saturn jsou asi u rodinných vazeb známé..
Plutonie
Plutonie | 24.4.2018 19:48
A jak se to projevuje? Odpovědný, věcný vztah? Mám tátův Saturn na svém a v konj. s Lunou.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.4.2018 00:28
Tak som si schválne pozrela maminu a mňa...jej čas neviem.. Saturn má na mojom descendente...a otec trigon na Slnko. Zvláštne lebo otca som ako autoritu nikdy nevnímala keďže s nami nežil... Mamku zas zložito ale je to mama.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...