mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Vladca X-teho domu v X-tom dome

neznámy
neznámy | 7.5.2012 11:03
na vládce bych řekl, že je nejlepší celoznakový systém.
neznámy
neznámy | 7.5.2012 11:36
A co teprve taková venuše v býku v 7.domě -PUH- (má kamarádka) - má to ještě ve volnější konjunkci se sluncem a v opozici na štíří pluto v 1.domě :D

PS: když mám vládce 2. domu venuši (hrot ve vahách) a ta je v 9. domě, ale neaspektovaná? (je teda 3° od MC) Platí pro neaspektované planety, že se buď projeví ve své nezkreslená ryzí podobě nebo vůbec? (Buď všechno nebo nic? -CONFUSED-)
neznámy
neznámy | 7.5.2012 12:15
hej len 3,aj s chironom..slnko merkur máš v rybe v 1.dome vodnára,takže ich prejav je potlačený..to je dôležitejšie než tá venuša,pokial nieje spracovaný 1.dom,tak ani planeta v 2.dome nebude pracovať správne..

vládca 2.domu poškodzuje venušu z 8.domu..takže sa prejaví podobne ako som už písala.
neznámy
neznámy | 7.5.2012 12:51
Venušu mám v 2.dome. :D
neznámy
neznámy | 7.5.2012 17:22
no však ano,ale tú venušu v býkovi v 2.dome,ktorý máš v baranovi,a jeho vládca je mars,ktorý je vo 8.dome a tvorí z neho opozíciu na venušu,a tým ju poškodzuje..
takže v konečnom dôsledku sa prejaví podobne ako venuša poškodená plutom..takže kvality venuše (sexualita) ako nástroj ovládania a vlastnenia,s cielom finančného prospechu..alebo človek priťahuje takých partnerov,ktorí majú tendenciu ho ovládať a vlastniť cez peniaze..
neznámy
neznámy | 7.5.2012 18:31
Ten vyklad znie milo -LOL- Takze prostitutka. alebo milenka mafiana? Cosi take?
Navyse neprejaveny Merkur a Slnko...
S neprejavenym Cheironom, s tym co?
Takze este aj priblbla blondynka ( ospravedlnujem sa hlboko pravym blondynkam :D)
bez sebavedomia?
Zaujimave.
neznámy
neznámy | 7.5.2012 18:32
nestraš :), můj merkur ve 12.d. v blížencích zatím neochorel, jen se mu střídají fáze hluboké nesdílnosti a potřeby žvanit....:)
neznámy
neznámy | 7.5.2012 19:42
Já se minulej tejden svému merkuru v blížencích v 10.domě snažila vysvětlit, že by neměl mít problémy s praxí v redakci novin... :D (při tom, co sem se půl hodiny psychicky připravovala zavolat kvůli doplnění informací managerovi jednoho divadla... nenávidím telefonování - a potom, co sem nebyla schopna psát stručné věty nabité podnětnými informacemi, místo esejistického rozvětvování jedné věty na 4 řádky...) -SADLEY-
neznámy
neznámy | 7.5.2012 19:53
A to je co ten celoznakovy system? :)
neznámy
neznámy | 7.5.2012 20:11
Prečo bez sebavedomia?to nemá nič so sebavedomím:)
nemala som na mysli prostitutku,ale vládca 8.domu v 2.dome,a opačne,vzájomnej opozícii,bude venušina kvalita zneužitá,alebo zneužívaná,manipulovaná alebo sama manipulujúca..
neznámy
neznámy | 7.5.2012 20:28
hej len 3,aj s chironom..slnko merkur máš v rybe v 1.dome vodnára,takže ich prejav je potlačený.

Potlaceny prejav Slnka nema nic so sebavedomim? A s cim ma nieco potlaceny prejav Merkura a Cheirona?

takže kvality venuše (sexualita)
Neviem, ci tych vladcov domov podla hrotov trosku neprecenujes, sudim podla seba.
Preco si myslis, ze kvalita Venuse je prave sex?
neznámy
neznámy | 7.5.2012 20:57
pro příště si najdi praxi v redakci, kde nebudou urážet tvůj merkur požadavkem stručných vět-LOL-

merkur v 10.d. to je náhodou krása, pro práci redaktora jako dělaný.....Ve 12.d. to je horší, praktické využití veškeré žádné-ROLL-
neznámy
neznámy | 7.5.2012 21:14
mám praxi v MFdnes - ale jen na chvilku, na rozkoukání...
:D pravda je, že ten můj písmený projev nebyl úplně žurnalistický -SHAME-

No já mám ten merkur totiž docela poškozenej - v opozici na saturn+ uran (ti sou v konjunkci) v kvadrátu na mars (ten je v rybách-WALL--LOL-), v kvadráu na Asc - a jedinej hezkej aspekt má sextil na lunu - takže co s tím, to je taky děs

Asi bych ten merkur měla směřovat skrze ten jedinej dobrej aspekt na lunu (v 8.domě:D) - uspokojit merkurský princip skrze emoce (skrze lunu) - a to novinařina asi nebude... - nebo já fakt tevím
neznámy
neznámy | 7.5.2012 21:49
som myslela,že spájaš to sebavedomie s tou venušou..

pretože venuša je signifikátorom sexuality u ženy,a polarita 2.dom býk-8.dom škorpion z ktorého pôsobí opozícia,súvisí tiež so sexualitou..
neznámy
neznámy | 8.5.2012 14:02
No ja neviem, ci Venusa je signifikatorom sexuality u zeny. Venusa ma jeden z mnohych svojich prejavov a tym je slast. A je jedno ci u zeny, alebo u muza.
Libido, sexualnu energiu charakterizuje skor Mars a tiez je jedno, ci u muzov, alebo zien.
A Venusa je signifikatorom krasy, lasky, umenia, cize ta slast sa da prezit na mnohych dalsich urovniach, nie iba sexualitou.
neznámy
neznámy | 8.5.2012 15:10
Postavenie Venuse (kde a ako - v znameni, dome, aspekty) hovori o tom, ako a z coho sa tesis, vnimas krasu, co ta robi stastnou, vobec to nemusi byt nic spojene so sexom (ale moze), to mi pripada ako ked niekto analyzuje 8.dom len ako dom "sexuality a penazi inych" a pritom je tam toho (pod povrchom) ovela viac.
To som chcela priradit k ardente, ale priradila som to k poslednemu (tvojmu) prispevku, s ktorym suhlasim.
neznámy
neznámy | 8.5.2012 15:36
Ahoj rybka,o keď nevieš,tak ti hovorím:)venuša ako všeobecný signifikátor sexuality,ale súhlasím s tebou,slasť sa dá prežívať na rôznych úrovniach..
Keď sa nachádza venuša v 2.dome,je to signifikátor povolania...a mars keď je viazaný na 8.dom,je signifikátorom smrti..a pokial sú vzájomne neharmonicky aspektované na osy 2.-8.,môže ísť aj o závislosť na pôžitkoch,napríklad na alkohole ak je mars vo vodnom znamení..možností je viacero..zaujímavý je u teba,že na tieto planety máš viazaný aj sev.uzol v 2.dome,a južný vo 8.dome..takže čisto teoriticky,mohlo dochádzať v minulom živote k zneužívaniu týchto kvalít venuše a marsu v spojení s 8.domom..
neznámy
neznámy | 8.5.2012 15:42
ale v tomto prípade sa jedná o polaritu 2.domu-8.domu...ktorá hovorí o sexualite..preto práve záleží na tom,z ktorého domu planeta vytvára aspekt,tým sa bližšie určí,o akú oblasť pôjde..
neznámy
neznámy | 8.5.2012 15:45
v astrologii sú určité pravidlá..
neznámy
neznámy | 8.5.2012 15:52
Ale to je výklad veľmi starej fatalistickej astrológie, keď mám Mars v 8.dome, že
umriem násilne, nehoda, zabitie alebo tak.
Lenže tiež si nemyslím, že 8.dom predstavuje fyzickú smrť.
Ja to vidím ako symbolickú smrť, premenu, transformáciu. Ako z kukly na motýľa.

A daj ďalšie možnosti. Alkoholik ani inak závislý človek nie som, ani nie som a nikdy som nebola sexom manipulovaná, ani zneužívaná ani voči mne nikto toto nepoužil. A už vôbec nie v súvislosti s peniazmi. -LOL-
Furt len myslím, že ten systém hrotov domov nemá takú reálnu výpovednú hodnotu aká sa mu niekde prisudzuje.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...