mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Uranu,Neptunu a Pluta přes osy radix.horoskopu

neznámy
neznámy | 6.2.2015 00:34
Moje otázka je určena všem,kteří astrologii dělají a znají svůj čas
narození a jsou přesvědčení o jeho přesnosti.
Byl bych vděčný,když se podělíte o svoji zkušenost na výše uvedené téma
ze dvou pohledů :
1.Tranzity pomalých planet Ur.Ne.Pl.přes osy je nepochybně iniciátorem
významných událostí v životě člověka.
Před několika desetiletími vládl názor,že tyto plan. ovlivňují lidi jen
v psychické rovině,ale čas ukázal,že fungují i ve sféře materiální.
Když některá z těchto pomalých planet dělala tranzit přes osy
Vašeho horoskopu a vyvolala událost,bylo tomu tak,že šlo skutečně jenom
o tranzit,nebo současně byly i odpovídající sekundární,nebo i primární
direkce / já vím,že u těch primárních se neví,jaký klíč použít,
na každého může platit jiný/?

Důležité - lidé studující tranz.pomalých pl. říkají,že při těchto tranzitech
pomalýcg planet direkce být nemusí a stejně událost nastane.
Je tomu tak i podle Vaší životní zkušenosti ?

2.Jak se tranzity pomalých planet projevily konkrétně ve Vašich
životních událostech ?

V nějakém zdroji psychologické astrologie jsem četl docela trefný
popis ,že Pluto odděluje ještě živé věci ze světa mrtvých.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 01:06
Neviem to ešte zhodnotiť, lebo sa mi to práve deje. Pluto sa tesne bliži k IC, poputuje k slnku. Uran mam tesne na DSC. Zrno od pliev, mäso od kosti. Veľmi náročné obdobie.-SAD-
neznámy
neznámy | 6.2.2015 08:29
Pluto v dome rodine je tazke, mam to za sebou, rodina sa nemusi zakonite rozpadnut, ale clovek je z nej povystrceny, moze to byt aj praca v zahranici, ovsem pri plute su to roky, nie mesiace, a kedze ten uran pojde do osmicky, tak to tipujem na karmicke veci, proste sa urcite nieco rychle udeje, a bude aj reakcia rychla, no a z toho neskor vyplynie prava to pluto, tam to nemusi byt hned, tam to moze trvat, aj dva tri roky, ak ide napriklad o rozvod, alebo choroby
martinbd
martinbd | 6.2.2015 09:44
zdravím, tak u mňa, keď sa Pluto dostalo na hlavé osi, tak vyvolalo dôležité udalosti v živote, ale nepôsobilo len samo, bol tam napríklad aj tranzit Saturna cez Mesiac. Pluto išlo cez MC, ale ASC mám v kvadratúre na MC, takže to spravilo aj kvadratúru na ASC/DSC. V priebehu toho obdobia som zmenil bývanie IC, rozpadol sa mi vzťah DSC a so mnou sa tiež udiali zmeny. Na ten rozchod tam vychádza primárna direkcie Pluta na hlavnú os, Pluto mám v VII. dome. Ale neviem či som použil správny kľúč.
Keď sa mi Urán dostal na ASC, tak som skončil v nemocnici, ale v tom istom čase tam bola direkcie sekundárna Mars konjukcia Pluto, dosť presná. Pluto aj Mars vládnu VIII. domu, aj Urán je v VIII. dome. Tam sa toho zbehlo dosť veľa. Takže ťažko povedať, ale myslím, že tie tranzity pomalých planét sú naozaj dôležité v živote, videl som to aj u iných, veľké zmeny, hlave ľudia s kardinálnymi znameniami na hlavných osiach, od kedy je Pluto v Kozorožcovi a Urán v Baranovi prežívajú veľké zmeny v živote, keď im to dorazí na hlavú os.
neznámy
neznámy » martinbd | 6.2.2015 11:11
¨Zní to možná jako protimluv,ale pište i ty případy,kdy třeba tranzity Pluta
přes osy s odstupem času hodnotíte jako pozitivní věc.
Vím,že někteří lidi to tak časem pociťují.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 11:47
Už jsem ixkrát v diskuzích mluvila o přechodu Pluta přes můj ASC, ale zrovna to nemůžu nikde najít, tak se budu muset namáhat opět:D
Jakákoliv pomalá planeta u ASC nebo DSC je mazec, protože m to aktivuje T-kv. Ve zkratce Jupiter/Uran na ASC kv. hrot T-kv. Mars/Venuše a opo Dračí Hlava/Luna. Takže jak se mi dostalo Pluto k ASC aktivovalo mi to postupně všechno.
Byl to mazec, zažila jsem jak fyzické a psychické násilí, tak hluboké vhledy a tenkrát jsem poprvé dostala vnitřní "nelogický pokyn" k tomu, co mám dál dělat, který jsem uposlechla a díky tomu jsem potkala lidi, kteří mě ovlivnili na minimálně dalších 10 let.
Jo a k poslední větě. Přesně tak to cítím, tehdy umřela ta plachá holka s pocitem oběti a začala se učit řídit si život po svém a naslouchat něčemu vyššímu a začala ŽÍT! A to doslova a od písmene. Možná jsi myslel doslova oddělování fyzické, ale já to nerozděluju.
Jinak k těm direkcím, začala jsem je sledovat celkem nedávno, ale moc zatím no nemám podpořené zkušeností zatím, takže k tomu nic... tož tak.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 12:07
Veci sa dejú, a prejavujú sa na tele aj na duchu:D, presne v daných oblastiach života, ako to kolečko ukazuje. Proces je nezastaviteľný, dúfam, že z toho vyjdeme celí. Urán na DSC nemusí nutne znamenať rozvod ani mužovu milenku. Beriem to ako možnosť na premenu.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 12:18
Negatívne som to vnímala len na začiatku, keď po nádhernom období šťastia a prosperity sa odrazu začali objavovať "dračie hlavy", nemyslím tie astrologické:), ktoré bolo treba stínať a skryté veci sa začali ukazovať vo svojej nahote. Bolo to tvrdé. Ale po prvom prudkom vychýlení na začiatku mám už teraz pocit, že som akosi splynula s tým, čo sa deje. To neznamená, že s tým nepracujem, ale prijala som to ako nevyhnutnosť. A áno, aj ako potrebnú a pozitívnu vec. Aby som to nezakríkla:)
neznámy
neznámy | 6.2.2015 12:21
Čo som si prešla svoje tranzity "hitparádu" ťažkostí vedú jednoznačne aspekty saturna a pluta na svetlá, mám aj jedno dôležité obdobie s plutom v opozícii na ascendent a zároveň sextil na MC. Vtedy bol saturn v opozícii na urán. Keď sa na to spätne pozriem, určite ma to obdobie poznačilo, ale nie tak kriticky ako konjukcia saturn/slnko, kvadrát saturn/pluto opozícia pluto/slnko, vtedy sa začalo veľmi dlhé ťažké obdobie. A áno, ak to človek chce prežiť, musí sa zbaviť čo najviac svojich ilúzií, preorať svoj hodnotový rebríček a ak je schopný sa stotožniť s "novou realitou" tak to musí zhodnotiť ako pozitívnu vec.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 12:52
Ahoj, už som to tu vo viacerých diskusiách spomínala, ale napíšem aj Tebe.
- Mám tranzitujúce Pluto v konjunkcii s MC už vyše 2 roky, možno aj viac a odkedy tam mám Pluto na MC navyše v konj. s natívnym Merkúrom na MC, tak riešim prácu. Okrem toho, mám ešte na MC kvadrát od tranzitujúceho Uránu, kt. sa mi nachádza v 12. dome a tvorí kvadrát na MC, Pluto a Merkúr na MC. To Pluto mi tam kulminuju okolo MC hore dole a strieda sa to u mňa s absolútnym vypätím v práci a na druhej strane s úplným kľudom. Moja práca sa mi zdá ako neustály boj buď s nadriadeným, al. kolegami a tak celkovo so stresovými situáciami v práci, značne ma to vyčerpáva... Už minulý rok resp. začiatkom tohto roka som chcela s týmto všetkým seknúť a začať robiť niečo úplne iné, no potom som sa nejako ukludnila a neriešila som to. Teraz to zasa začína byť aktuálne, pociťujem silný vnútorný tlak a boj o vlastné sebapresadenie. Stojí ma to veľa energie... Práca ma baví čoraz menej a menej a chodím tu vlastne len preto, že musím. Postupne sa snažím riešiť túto svoju situáciu a dúfam, že do konca roka sa veci u mňa v tomto pohnú dopredu, lebo už to tak cítim, že dlhšie to už nevydržím. Snažím sa orientovať na niečo úplne iné, nikdy som nebažila po nejakej úžasnej kariéry v práci, len mať v nej pokoj a robiť, čo ma napĺňa.
- Tak už si urob na toto vlastný názor, ale celé to pociťujem vnútorne dosť silne ako silný tlak a pripadám si ako chytená v pasci, aj keď moje okolie to vôbec nevníma a neregistruje to, čo sa so mnou deje. Asi toľko k tomu.
neznámy
neznámy | 6.2.2015 13:21
Ahoj

Mala som tranzit Pluta na MC viac ako dva roky. V praci som dostavala rozne moznosti, dobre sa mi darilo. Takze si nemam na co stazovat. Aj ludia sa ku mne zacali spravat s vacsim respektom. Zaroven mi Pluto robilo kvadrat na Mars a Pluto, ale to uz je ina vec.
Dogi
Dogi | 6.2.2015 18:20
Ahoj. Naposledy mi Uran tranzitoval MC a pritom vytvoril aj trigon na Lunu a Saturn na Asc v 1.dome. Zároveň som mala Pluto tranzit kvadrát zo 6.domu na Pluto v 4.dome, Saturn tranzit konjunkcia Urán v 4.dome a zároveň kvadrát na Lunu so Saturnom na Asc v 1.dome a Jupiter tranzit v 10.dome opozícia Urán v 4.dome. Takže toho bolo viac. Nuž a asi ťa prekvapím, ale nič nové na hmotnej úrovni sa v tom roku nestalo. Prebehlo to vnútorne a hoci proces nebol príjemný a tlak bol obrovský, výsledok spätne vnímam pozitívne.
Dogi
Dogi | 6.2.2015 18:38
Ešte som pozerala viac späť a cca 20 rokov dozadu mi cez Dsc prechádzal Urán a asi 3 st za ním aj Neptún. Bolo to obdobie keď som mala prvého priateľa a potom som zistila, že ma klamal. Mala som aj problémy s rodinou kôli nemu a veľmi som sa psychicky trápila vtedy. Ale presne kedy a ako sa vybíjali udalosti neviem, takže neviem, či tranzity súviseli s udalosťami alobo prebiehali na psychickej úrovni. Je to už príliš dávno :-).
neznámy
neznámy | 6.2.2015 20:13
Jo a jeste jsem uplne zapomnela na dalsi priklad z praxe, ktery ma primou navaznost na oddelovani mrtveho od ziveho. Moji kamaradku, kdyz ji sel Pluto pres ASC, se pokusil zabit jeji partner. Asi nemusim rikat, ze ji to podstatne zmenilo zivot, potkala taky (jako ja) dulezite lidi, mimochodem ty, ktere jsem potkala ja :D akorat o nekolik let pozdeji... S jednim zije jako s partnerem doted.
neznámy
neznámy » martinbd | 6.2.2015 23:03
Určitě žádného z Vás nepřekvapí,že tyto tranzity tzv,transaturnů přes osy
nejvíc "cvičí" s lidmi,kteří je mají v radixu v rohových domech a ještě
v nějakém napětí třeba se škůdci.To je pak paráda,když se jejich tranzity
dostanou na osy,nebo jiná citlivá místa horoskopů.
Pokud je má člověk zametené "pod kobercem" třeba v 6. nebo 12.domě
v nijak významném napětí,tyto lidi nemusí pak tolik bojovat.

Samozřejmě je to tak,že nás krizová situace vždy něco učí.
Děkuji za sdílení.
adelaida
adelaida | 6.2.2015 23:57
Když mi šlo Pluto přes MC(konj. Neptun) a Uran přes ASC(konj. Jupiter a Luna)-
mezi MC a ASC sextil...tak jsem se stala z dívky matkou. Opravdu zásadní a přelomová událost v mém životě.
neznámy
neznámy | 7.2.2015 22:57
ja by som este poopravil, ze minimalne tak silno ako tranzity tychto planet cez osy, posobia aj tranzity tychto planet na svetla (plus midpoint slnko/luna)... a tiez by som k tomu este pridal aj saturna, aj ked ten sa medzi transsaturnske planety nezaraduje... mne ked napriklad tranzitoval uran cez MC, tak som zmenil uplne cele moje zivotne smerovanie...-PUH-
neznámy
neznámy | 8.2.2015 14:21
Když mi šel pluto v kv. na asc. jedno z nejtěžších období.....-CRY- Setkání se se smrtí mé nejbližší rodiny, nedošlo k ní, ale následky budou až do konce života.........

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...