mesiac
Štvrtok, 2.5.2024
Meniny má Žigmund

Astrológia a horoskopy - 

Správame sa podľa horoskopu???

neznámy
neznámy | 20.2.2013 13:21
nebud sklamana, nemas byt z coho. Vo vseobecnosti je medzi nami generacny rozdiel. A ten sa prejavuje aj v komunikacii. To je uplne normalne. O tej interpretacii, by som pomlcal: "a chybne interpretujes to co som zamyslala vyjadrit a ok, mozno aj ja chybne interpretujem teba".. mozno prave chybne intrepretujes predovsetkym seba a nerozumiem ti. No dobre, nechajme to, je jasne ze zena musi mat vzdy posledne slovo, tak sa kludne vyjadri, ja uz reagovat nebudem :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 20.2.2013 13:51
Ja to mám tak, že kým som nepoznala ani z ďaleka astrológiu, iba tak zbežne ako každý laik, nepasovalo mi nič :D. Odkedy som viac pričuchla zverokruhu a učím sa "ťažkú teóriu" vrátane čítania diskusných príspevkov, začala som tomu viac rozumieť, mnohé veci naozaj majú súvis. Tiež som občas "naprogramovaná", ale kým tomu tak dobre nerozumiem, neviem to posúdiť. Ale hlavne sa nedejú veci podľa "rozpisu", ak nerobím priaznivé či nepriaznivé aktivity. Ak sedím doma, alebo pracujem, môže mi písať nejaký sextil s Venušou (to som teraz len tak tresla) a vychutnám si nákupy, z ktorých budem mať radosť :D, ak som na žiadnych nebola.
neznámy
neznámy | 20.2.2013 13:52
Hmmm, zajímavé!!!

Schovávat vlastní neschopnost brát názor druhého za kritiku, že má někdo 20 let anebo je to žena, tak na to opravdu už není co říct!

A ať si mě tady zase podaj (stejně jako v Nových Zámcích), za to že tady něco říkám, ale prostě ve tvém případě je tady problém, ne v Curry. Je docela bizarní, že sis vybral zrovna ji, protože dle mého názoru je na svůj věk (a tady nevím, na kolik si vzhledem k mému věku můžu dovolit toto říct) podstatně vyzrálá.
Sice ohledně astra s ní nesouhlasím zcela ve všem, ale to je snad jedno ne? Neumíš reagovat na názor druhého aniž bys ho osočil, že tě zesměšňuje, že je mladicky nerozvážný atd atd? (Nereaguju pouze na tuto diskuzi).

Já už se radši k tomu taky nebudu vyjadřovat -YUMMIE- (ale kdoví, protože jsem žena, tak musím mít poslední slovo :D -YUMMIE--YUMMIE--YUMMIE-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 20.2.2013 14:08
Podľa mňa máte pravdu obaja, ale dúfam, že neurazím nikoho, viac sa prikláňam k Tebe Curry. Ja som síce tiež dosť zaviazaná na zverokruhu, ale pripadá mi už choré, ak mám každodenné udalosti zvaľovať na zlý Saturn, alebo Mars... alebo ma niekto oklamal, lebo Neptún mi zakryl oči :D Sú dni, kedy to možno súvis má, ale život je o tom, aby sme ho žili sami za seba. Zverokruh, astrológia a iné "lógie" nám môžu pomôcť pochopiť sami seba, možno naše predpoklady, a kedy ich máme a hlavne ako využiť, vziať si z toho to pozitívne, dávať si pozor na to negatívne, ale rozhodnutia robiť na základe vlastných pocitov a inteligencie. Nieže ženu niekto požiada o ruku, ona toho muža bezranične miluje a majú krásny vzťah, ale ženská si prečíta, že "pozor, na chybné rozhodnutia, čas nevhodný na svadby, a podobne", tak radšej pošle muža kade ľahšie, alebo odloží sobáš iba z chrobáka v hlave. Aj chyby, ktoré urobíme nás niekam dopravia.
Inak Curry, mám podobnú skúsenosť (mne môj vek dokonca ani neveria, čo je o to horšie niekedy) - mladosť sa veľakrát spája s ľahostajnosťou, pochabosťou, neskúsenosťou, ale mnohí z nás niekedy životom konkurujú súčasným "strednovekým", či seniorom. A možno ja teraz vodu kážem a víno pijem, ale tiež si myslím, že astrológia má byť skôr o zábave, a nemala by sa brať tak vážne. :)
neznámy
neznámy | 20.2.2013 14:10
dakujem za podporu;) chvilu som uvazovala, ze idem nejak branit mladsiu generaciu, lebo to uz sa nedotyka len mna osobne, skor ma to sklamalo celkovo za mladych ludi, lenze myslim, ze podla toho co pise eqino bude mat predpoklad byt mladicky nerozvazny asi kazdy kto je mladsi od neho a to uz moje schopnosti argumentacie tazko obrania tolko osob a branit celu generaciu zien by bolo asi tiez vycerpavajuce a bez vysledku

inak ak si to nahodou precita eqino tak odkazujem len v skratke do buducna: viem, ze niekedy posobim sarkasticky a nie kazdemu je to prijemne ale vzdy je viac fer potom utocit na niecie nazory ako utocit na jeho osobu a ked to skutocne inak nejde a nevies si pomoct, radsej potom utoc konkretne na mna ale netahaj do toho pohlavie alebo vek vo vseobecnosti lebo robis hlupaka z dalsich mladych ludi alebo zien a v konecnom dosledku sam zo seba
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 20.2.2013 14:20
Prepáč eqino ;), ale nedá mi nezastať sa tu dievčat. Myslím si, že ti tu nikto neberie fakt, že život sa skladá z detajlov, a aj maličkosť vie ovplyvniť celý deň alebo celý život. Ale podľa mňa je pomerne provokačné a zaujaté, aby niekto o generáciu starší nevedel odlíšiť mladickú ľahostajnosť a triezve uvažovanie. A začať do témy zamotávať aj pohlavie... :D To je ako keď žena má zlú náladu, a chlap ju urazí otázkou, či má svoje "dni". Trošku galantnosti k ženám, a dôvery k mladým by nezaškodilo. :) Dúfam, že môj vek a pohlavie neurobí ďalšiu veľkolepú diskusiu :P :)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 20.2.2013 14:23
tiez to beriem tak, ze je to skvela vec na spoznanie seba sameho ale stretavam okolo seba ludi co su pre mna skor odstrasujuce priklady tym, ze nevedia prezit den bez toho aby astrologiu neriesili, viem, ze oni budu hovorit, ze im to zmenilo zivot a vedia tak predpokladat mnohe veci dopredu, ale stale si myslim, ze je to desive a zvazujuce, nejdem ani hovorit kolkokrat sa mi napr. stalo, ze skor ako som sa s niekym porozpravala, mi pozrel do horoskopu a povedal, ze o tychto veciach sa nemusime bavit, lebo uz vie ako ich beriem na zaklade astrologie a ja som vedela len zareagovat "prosim, robis si srandu?!!!!", alebo ti bude niekto hovorit, ze citi, ze mas podobnu energiu ako on lebo ti robil rozbor

ako spominas napr. ten sobas tak este ked fungovalo najdise.cz, teda ked sa tam dalo diskutovat tak si spominam na jednu zenu, ktora hovorila o tom, ze chce dat coskoro muzovi ziadost o rozvod lebo podla astrologie to aj tak nie je vztah, v ktorom by spolu zostarli a ze jej aj vestica potvrdila, ze nastane obdobie problemov a ked som sa jej pytala ako to medzi nimi vyzera prave teraz tak som zistila, ze nic tragicke sa zatial nedeje

hej, tazko clovek argumentuje ked je mlady a niekto ho tak vidi a inak vidiet ani nechce, ja to takto brat neviem, poznam mudrych ludi o tridsat a viac rokov starsich, poznam ludi v tom veku, o ktorych sa da bezpecne vyhlasit, ze s vekom automaticky mudrost neprichadza a poznam aj ludi odo mna mladsich, ktori ma strcia v mnohych oblastiach zivota do vrecka ale zovseobecnit sa to neda a aj tak treba kazdeho poznat dlhsiu dobu a aj tak sa vzdy mozeme mylit

kazdopadne, uvidime za par rokov, ak budeme mat napr. cez 40 a niektore casti osobnosti, ktore teraz niekto pripisuje veku (ze to budeme brat inak ked budeme starsie) sa nezmenia, spomenieme si na to a zasmejeme sa :) teraz sa o tom hadat je fakt ako hadzanie hrachu na stenu lebo ak sa niekto citi byt privilegovany tym, ze je starsi, nic s tym nespravime
neznámy
neznámy | 20.2.2013 14:33
Uzivatelia na tomto webe sa podla mna delia na 4 skupiny:

1. ludia ktori astrologii rozumeju, snazia sa poradit skupine druhej aj tretej aj stvrtej, prispievaju do fora rozumnymi a vecnymi prispevkami suvisiacimi s astro.

2. ludia ktori astrologii sice nerozumeju, ale snazia sa ju pochopit, naucit, mat z nej nejaky osoh. Studuju si denne horoskopy a ine, snazia sa pochopit. Ucia sa.

3. ludia ktori astrologii nerozumeju, a ani sa ju nesnazia pochopit lebo maju dojem ze je to nad ich sily. Sem tam si precitaju denny horoskop.

4. ludia ktori astrologii nerozumeju, ani si denne horoskopy nepozeraju, su tu len z nejakeho dovodu, mne neznameho. Mozno snad aby niekde zapadli. A tak sa nam tu mnozia temy, ktore s astrologiou nemaju nic spolocne, myslim ktore su tu uplne zbytocne. Tato 4. skupina mi tu pride uplne zbytocna, napriek tomu ich je tu najviac. Na astrologiu neveria, ucit sa nechcu, nejde im to a nechcu aby im to slo.

Totiz prednastavene temy vo fore od administratorov, si myslim ze by mali suvisiet aspon trosku s astrologiou ked uz sme na astro webe. Takisto si myslim ze by tieto temy nemali byt zneuzivane na rozne ine temy, uplne nesuviciace s astrologiou. Napriklad tvoje temy o menzese, o menstruacnych kaliskoch a co ja viem este o com. Vela ludi to otravuje a zaplna forum vecami co tu nemaju co hladat. Takisto mi pride nemiestne vyjadrovat sa do fora k temam, kde nemam co konstruktivne povedat. ( To je tvoj styl totiz co som si vsimol, pisat do kazdej temy cokolvek, pchat nos tam kde ho nie je treba ) Preco to robis? Kvoli bodom? Ci mas nejake ine potreby?

Mimo to, Curry som absolutne nijako neosocil, len som sa jej snazil vysvetlit ako chapem astrologiu a mozno bezvyznamne konstelacie ja, ze im prikladam dost velky vyznam. A takisto ze mi nie je smiesne komentovat denny horoskop. A takisto som sa nikde nevyjadril ze zosmiesnuje mna, ale komentare inych ludi k dennym horoskopom. To ze je mlada, a ma rozumove pochody umerne svojmu veku nie je ziadne osocovanie, a nemam jej to ani za zle. Obzvlast som si dal zalezat aby to vyznelo len ako konstatovanie a ze to akceptujem. Takisto som sa jej nijak nedotkol tym ze je zena a musi mat posledne slovo, to je predsa vseobecne zname :) Tak kde v prdeli vidis problem so mnou, toto mi vysvetli prosim?!

Chapem uz tvoju skorpionsku povahu asi, aj som cakal po tej tvojej neuspesnej kampani v teme NOVE ZAMKY sa ozves, a budes sa snazit mi cosi oplacat. To sa dalo cakat. Chyba ti nieco zo znamenia leva asi. Nevies sa povzniest a zabudnut, a brat veci troska s humorom s lahkostou. Mam pocit ze budeme z tvojej strany prichadzat viac do konfliktov ako k nejakemu porozumeniu. No vravi sa ze mudrejsi ustupi. V tomto pripade to bude asi ten lev. Mozem ti slubit ze sa budem snazit nereagovat na tvoje nezmyselne utoky sposobene tvojim slnkom a urcitym pocitom neuspesnosti :) A velmi ta prosim, nezneprijemnuj mne a dalsim uzivatelom pobyt na tomto fore svojimi nezmyselnymi temami a reakciami tam kde nemas co konstruktivne povedat. Budeme ti vdacni.

A snad je mi aj jasne preco bola zrusena diskusia na najdise.cz a preco tak hufne uzivatelia namigrovali sem. Myslim ze to nebolo kvoli astrologickej hodnote tohoto webu, ale kvoli pridanej hodnote administratormi, a to ze tu toleruju veci, co s astro nemaju nic spolocne. Snad sa to raz zmeni.

eq.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 20.2.2013 14:40
Zabkazabulienka, je mi to jedno koho si postvem proti sebe, ale k teme: cital som minule v komentari v dennom horoskope ze robis sestricku a ako si nachcipana a chora behala medzi pacientami v nemocnici a svedomito si si vykonavala svoju pracu. Neviem comu to pripisat, ci tvojmu mladickemu nerozvaznemu veku, ale chory pracovat medzi chorymi ludmi v nemocnici je podla mna hazard zo zdravim tych pacientov. A velky. Toto by si personal v nemocnici nemal dovolit. Myslim ze len zdravy clovek by sa mal starat o chorych. Mozno ked budes starsia to pochopis a dalej sa takto mladicky a nezodpovedne chovat nebudes. Nic v zlom, ber to ako moj nazor.
neznámy
neznámy | 20.2.2013 14:52
A este k tej teme o astro, nepripisujem zle skusenosti a veci planetam, tie za nic nemozu, len ukazuju, tak ako hodinky. Akurat analyzujem pomocou tychto hodiniek, ked a v akej situacii som sa zachoval spatne a ake to ma dosledky. Zistujem ze som sa mohol zachovat vtedy aj inac. Prave ze vyzdvihujem silu astrologie, a aj Curry som sa snazil tym povedat len to, aby astrologiu skor vyuzivala a naucila sa ju vyuzivat pre svoje dobro. Ja keby som mal dvadsat rokov, a mal k dispozicii takyto web, tak som uz dnes niekde uplne inde, a nezazil by som problemy ake som zazil. Praveze sa jej snazim len povedat, ze astro nie je o hrabani sa v konstelaciacha citani dennych horoskopov, ale o konstruktivnom vyuziti v pritomnosti, aby sme sa dostali k lepsej a jasnejsej buducnosti. Samozrejme ze za nase rozhodnutia nemozu planet, ale my sami. Ale existuje take nieco ako kvalita casu, a prave tuto kvalitu je dobre a prinosne sa naucit vyuzivat. A prave to astrologia umoznuje. Niekomu sa to zda ale na smiech. Skoda. Chcel som len dobre. Mozno v neskorsom obdobi hlavne mladi ludia pridu na to, ze aka skoda ze nevyuzili pre svoj prospech to co sa im nuka. Co by som ja dal za takyto web v mojej dvadsiatke...bohuzial, to bol ale internet a technologie len v plienkach.
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:00
ok, reagujes primarne na Natali, ale neda mi to, doteraz som bola v pohode, dokonca ma tato diskusia az do tohto prispevku nevytocila. co povazujem za uspech, lebo som omnoho kludnejsia ako kedysi, dokonca sa mi netrasu ruky od hnevu a som schopna pisat ALE:

mohla by som tu sformulovat podobne dlhy a "prijemne" znejuci prispevok kde by som ta osocovala nenapadnym sposobom skrytym za slovne hracky, ale nakoniec som sa rozhodla reagovat na vsetky tieto zalezitosti - od toho ako tu pises o tom ake su niektore temy nemiestne (zmier sa s tym, ze je tu aj kolonka na volny pokec), co sa da este chapat bez navalov emocii, prechadzajuc cez hodnotenie mojich rozumovych pochodov (co sa stale este da brat s kludom), dalej mieriac na konstatovanie o zenach ako o vseobecne znamej veci (stale som v klude), pokracujuc k skorpionskej odplate od Natali a jej iluzivnym utokom (teraz ma uz zacinas stvat), cez tvrdenie, ze tu niekto ostatnym (vid. dokonca mnozne cislo, lebo panko hovori v mene fora) zneprijemnuje pobyt na tejto stranke(uz ma stves) a na dalsie tvoje hlasky len jedinym slovom a to: "D E B I L" ......teraz uz aspon vdaka dostatocnej priamosti nedojde k chybnej interpretacii (alebo samu seba interpretujem chybne?;)a zaroven ti nahravam na smec, davam ti tymto moznost napisat opat prispevok o mojom mladickom vyjadrovani poukazanim na dane slovicko a tak ja budem za idiota, lebo som si dovolila pouzit takyto vyraz na podobnej stranke a ty budes ten starsi a mudrejsi, ale stoji mi to za to.....lebo je to to najuprimnejsie co som mohla napisat
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:06
lenze ja nechcem mat z tohoto webu cisto astrologicky web:)
mam rad roznorodost a keby som mal dostatok vedomosti a energie, tak ho samozrejme rozsirim aj o ine oblasti (min. alterativna medicina, umenie, psychologia, ine okultne nauky)-PUH-
podovodne tato stranka mala sluzit na zoznamenie sa s astrologiou...podat nejaky alternativny sposob na uchopenie zivota...
a ked sa chce clovek naucit astrologiu, tak sa musi zacat hrabat aj v inych oblastiach...preto tu bola diskusia rozsirena aj na ine temy ako astrologia...ved aj tak, nestaci ti ze temy okolo astrologie maju vyse 400 zalozenych tem a ostatok zvysnych tem toto cislo asi sotva dosahuje-PUH-
keby mala byt tato stranka len o astrologii, tak do diskusii prispieva snad 5-6 ludi...
aj co poznam aj ine astrologicke weby, tak diskusie sa tiez netocia len okolo tejto jednej discipliny...sice koncetracia na jednu oblast je fajn vec, ale ked neuchopis aj oblasti naokolo, tak zostanes izolovany a mnoho suvislosti ti bude unikat;)
preto ja si vazim kazdy vyjadreny nazor, aj ked nie vzdy s nim suhlasim-PUH-
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:08
Beriem ta s rezervou, ako celu tuto uzasnu fejsbukovsku a vysoko vyspelu mladu generaciu, aj s ich sposobmi vyjadrovania, neschopnostou argumentovat. Cest vynimkam samozrejme. A takisto cest vynimkam aj priselcom z najdise. Najdu sa medzi nimi taki, ktori fakt za nieco stoja. Bohuzial si nepochopila co som ti chcel povedat, nevadi, budes starsia, mozno pochopis. A tvoje vypady typu Baran beriem ako uplnu samozrejmost, prihliadnuc k tvojmu veku :) Je to vsetko uplne normalne...len skoda ze sa nebavime o astrologii...
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:12
chlapce, budes hovorit o neschopnosti argumentacie a pritom slova ako "mladicka nerozvaznost" a "ked budes starsia" pouzivas tak casto, ze ak tam okrem toho boli aj nejake tvoje argumenty (nevsimla som si) tak su tymito slovami velmi domyselne zakryte

v astrologii to s tebou tiez nebude velka vyhra ked hodnotis len slnecne znamenie takze taka diskusia by bola asi celkom jednotvarna
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:13
Když si přečteš svůj příspěvek ještě jednou, možná pochopíš, že to z čeho osočuješ ty mě, tak sám děláš.

Se Lvy nemám žádný problém, mám je ráda a jednoho mám doma ;-) a vycházíme spolu velmi dobře. Nidky jsem se žádným znamením tak nevycházela.

Co se týče témat která přidávám, tak mi přijdou zajímavé, kdyby nebyly tak se jich nikdo nechytá. Takže si nemyslím, že tím lidi otravuju.

Krom toho, pokud sis někdy četl najdise tak diskuze kvůli kterým Petik zrušil diskuze byly úplně jiného rázu.
Zverokruh má více sekcí a proto myslím, že můžeme přispívat do každé.

Já si nemyslím, že bych dala někdy téma, které není zajímavé a slovo "zaplňáš" je dost silné slovo. A pokud to lidi nebaví, nemusejí to číst. Krom toho rozdhodně nepřispívám do každí diskuze, protože mě každá nezajímá. Ohledně Nových Zámků bylo opravdu zbytečné reagovat, ale stane se. I když mě pořád udivuje proč to bereš jako útok, protože opravdu musím říct, že jsi mi byl mnohdy hodně sympatický. Což mě samozřejmě už přešlo. A zajímavé, že i když jsem ti víckárt řekla, že jsem to nemyslela zle, přesto mě pranýřuješ.

Ano, pamatuju si tě, jak najdisáci přišli na zverokruh. Byl jsi jeden z nejtvrdších kdo reagoval. Krom toho, já jsem zrovna byla ta kdo byl na "tvé" straně, protože zakládání víc než jedné témy s názvem AHOJ JSME TADY, mi přišlo nekonstruktivní a do těch diskuzí jsem to i napsala a řekla jsem lidem ať uberou...
Nicméně asi vidíš jen to co chceš, a svalovat moji reakci na štírskou povahu je prostě krátkozraké.

Co se týče ještě těch témat, pokud by bylo více ohlasů na to, že to jsou nezajímavá témata, pokud by mi admíni napsali, že je to nevhodné nebo něco tak bych to určitě zvážila... Astro mě zajímá a čtu hodně diskuze ale většinou je nezakládám, protože mám na tomto webu odpovědí víc než dost, anebo se necítím na reakci, protože si nejsem jistá co si myslet...

Takže do té doby, dokud lidi budou reagovat pozitivně na moje témata a dokud mi nebude udělena výstraha ze strany admínů, pak budu zakládat témata jaké chci-FLOWER- A myslím, že mám dostatek soudnosti na to, abych tady nedávala témata, která jsou zbytečná. Možná si myslíš, že jsou nevhodná, nudná, stupidní (cokoliv), já si ale nemyslím, že jsou zbytečná. Naopak, můžou hodně lidem toho hodně přinést...

Tvůj absolutně vyhraněný a odmítavý postoj vůči mě respektuju, ale za tím co jsem napsala si stojím.
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:19
ved jasne, je to normalne, ja vase rozhodnutia respektujem, a tych tem je tu skutocne viac s temou astro. co je len dobre. mohlo by byt este viac. ale som toho nazoru, ze ked idem prispievat, ci zakladat temu, tak aspon v kusticku by astro mohlo byt spomenute. nemozem ale za to ze tema menzes a menstruacne kalisky ma ta vytocila, myslim ze by skor bola vhodna na nejakom zdravotnickom fore. a ine tiez. zase je na druhej strane pravda, ze astrologia je predovsetkym o zivote, a to je mnozstvo tem...
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:26
Sympaticka si mi bola aj ty predovsetkym z vizualnej stranky. Aj teraz si. No nie je vsetko zlato co sa blysti. :) Zaujimave je ze k tebe necitim ziadny odpor alebo nenavist alebo antipatiu, a takisto ani k Curry. Skor sa vas snazim pochopit. Kazdy si povedal svoj nazor. Myslim ze viac k tomuto uz nemam co povedat. A tie pracliky si uz napiekla? :)
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:33
Ok, v tom případě to beru. Každý vyjádřil názor a můžem být přátelé.

Ještě ne, ale o víkendu bych chtěla upéct právě něco slaného, sladkého už mám dost. Sice můj Lev miluje moje bábovky a cokoliv sladkého, ale já už chci změnu ;-)
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:34
..no eqino asi je načase, aby sme si uvedomili našu závislosť na astrológii a niečo sa pokúsili na tom zmeniť. :) Tiež mi nieje príjemné čítať o menzese. Mám tak trochu fóbiu z toho a je mi zle, keď čítam o krvi. A pritom som žena. Ale jednoducho si takéto témy nevšímaj. Možno práve niekto iný potrebuje v tom čase informáciu o tom. Mám rada astrológiu a tiež si čítam horoskopy. Mnohé výklady vystihujú moju momentálnu situáciu a náladu. No život nieje len o tomto... A už sa prosím vás toľko nehádajte. Pekný deň. ;)
neznámy
neznámy | 20.2.2013 15:47
odpoviem za vsetky tu odznene prispevky prave tebe:)
chapem ta ako to myslis...v podstate sa aj s tebou stotoznujem...ze clovek, ked sa neustale spara v horoskope (alebo v niecom inom), tak nakoniec moze z toho zostat zavisly a z povodneho zameru astrologie ludom pomahat a orientovat sa v sebe a vo svete, zostane bohuzial nakonieczmatok a strach a panika-PUH-
preto je dolezite vo vsetkych smeroch sa naucit dodrziavat urcity odstup...
druha vec je, ze clovek je tvor lenivy a pohodlny, tak ako napriklad ja:)
a chce si ten zivot nejako ulahcit...kedze mam vypozorovane, ze za tazsich tranzitov mi ide vsetko ako z chlpatej deky, tak sa snazim dolezite rozhodnutia, ci skutky robit prave za tych menej neprijemnych...a vtedy kaslem na cely svoj duchovny vyvoj, ci poslanie danej konstelacie:D bezne sa na tranzity nepozeram, lebo tranzity pomalych planet poznam naspamat a tranzity rychlych ma az tak nezaujimaju...
ale ako vravim, asi tak cca raz za 3 mesiace nastelujem si kolecko tak, aby mi to nejako pomohlo...
a s tym sa neda suhlasit, ze mozno zivot ziadny hlbsi zmysel nema...to uz aj mna viackrat napadlo...a vlastne aj vsetkych mojich znamych, s ktorymi som s ezoterikou zacinal:) lenze je tu velke "ale"...za prve stalo sa mi hlavne v poslednej dobe par udalosti, kde proste hladat ten ich zmysel ma nejako upokojuje...mozno je to taka iluzia, ze clovek ked je v krize, tak musi sa nieco drzat:) a mozno na toto narazal eqino...on nie je moc velky diplomat, tak ti zhodil na tvoj vek-PUH- ale s vekom to nemusi mat nic spolocne...mozno si este nezazila take situacie, kde si nutne ten zmysel najst potrebovala...alebo si proste taka stastna povaha, ze sa aj bez hladania toho zmyslu zaobides. ;) a za druhe. dajme tomu ze zivot nema zmysel, ale potom ako je mozne, ze z takej malej obycajnej bunky sa "nahodne" za miliardy rokov vyvinul taky vyspely tvor ako je clovek....ako to je mozne...formulacie typu, ze proste to je sila prirody, my nehraju do karat:)
proste vzdy ked sa nachadzam na hranici ateizmu, tak si pomyslim na ten kozmicky vyvoj a jak vsetko do seba zapada a vtedy moj ateizmus dostava silnu ranu pod pas:D
apropo tiez nemam dvakrat v laske, ked napriklad moje spravanie oznackuju podla nejakej konstelacii...dakedy to robim aj ja, ale sa to snazim vyrazne obmedzit...tu si na astro webe, tak je predpoklad, ze ta ludia budu zaradovat podla urcitych konstelacii...keby si napriklad hrala basket, tak tiez ta podla basketackeho zargonu niekde zaradia a k niekomu ta prirovnaju...je to proste taky zlozvyk ludstva:)
a este tu zaznela veta (myslim, ze to nebolo z tvojich ust), ze vsetko mame vo svojich rukach:) doteraz som si to myslel tiez, ale urcite take jednoduche to nie je... toto moze povedat len clovek, ktory nikdy nebol v takej situacii, ze ked urobil hocico, tak vzdy to malo ten isty efekt...urcite mantinely existuju, nerodime sa ako cisty list...a svojou volou dokazeme ovplyvnit sice vacsinu veci, ale urcite nie vsetko...ja astrologiu chapem tak, ze konstelacie ta do nejakej situacie postavia, ale ako ju ty vyriesis tak to je na tvojej slobodnej voli...ale existuje par situacii v zivote, kedy akokolvek sa rozhodnes, tak vzdy zostanes na mrtvom bode....to je ten "osud"...a mozno aj sposob najekej vyssej instancie ako ta dokopat, aby si to svoje zivotne poslanie symbolizovane horoskopom aj naplnal-PUH-
Stránka:
1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...