mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Saturn v Raku

neznámy
neznámy | 17.5.2014 00:48
Tedy přiměli jste mě se mrknout ,kde ho mám.Několikrát jsem totiž již zaslechla,že Saturn je nějak nevím jak a nevím čím důležitý.
Dáte mi nahlédnout,abych to projela i v těchto souvislostech?Kuju...-FLOWER-
Dogi
Dogi | 17.5.2014 16:28
Saturn je planeta autority, povinnosti, zodpovednosti prinasa do zivota tazkosti prostrednictvom ktorych dozrievame. Je to ucitel.
Rak hovori o citlivosti a materinskych hodnotach, o rodine a rodicoch.
Toto spojenie nie je velmi dobre. Prinasa to tazkosti v rodine, alebo starosti o rodicov, resp.o jedneho z nich, zodpovednost, povinnosti, moze to komplikovat ranne detstvo, prejavovanie citov a pristup k materstvu a tiez starosti s nehnutelnostami.
Ale tak ono ten Saturn niekde byr musi :-).
neznámy
neznámy » Dogi | 18.5.2014 00:34
Ano někde být musí...a ty těžkosti???No jo,ono to člověka alespoň nějak vytvaruje a je rozradostněn o to víc,když nastane období lehkostí....;)
martinbd
martinbd | 18.5.2014 17:58
Ešte môže byť aj záujem o korene, minulosť rodiny ..., ťaživé nálady, uzavretosť, závisí od toho, kde v horoskope sa nachádza. Je to generačná záležitosť. Takže môžeš hľadať spoločné črty u rovesníkov. No ono by to malo mať aj nejaký klad, len mi teraz neprichádza na rozum :)
neznámy
neznámy » martinbd | 18.5.2014 22:42
Děkuji,pochopila jsem.:)
Bylo by fajn,kdyby sis vzpomněl i na nějaký ten klad.;)
Dogi
Dogi | 19.5.2014 18:43
Rak je tiež o emocionálnych základoch osobnosti a Saturn tu prináša strach najmä z citového zranenia a s tym suvisiacu uzavretost a sklony k osamelosti. Samozrejme zavisi aj od postavenia v dome a aj od celkoveho horoskopu ako velmi sa toto prejavi.
Prinasa to sklon brat zivot vazne, co moze byt velmi dobre ak sa clovek zbavi strachu a nauci sa byt citlivy a otvoreny voci blizkym ludom. Moze to dat popri vaznom pristupe k zivotu vnutornu silu spojenu s mudrostou.
neznámy
neznámy » Dogi | 19.5.2014 19:25
Všechno co jste tu napsali cítím a vnitřně to znám,takže na tom skutečně nejspíš něco bude.-YES-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...