mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Prechod planety do dalsieho domu

neznámy
neznámy | 18.12.2013 09:23
Ahojte


Potrebovala by som Vase skusenosti - ked sa vam blizila nejaka planeta, napr. Jupiter alebo Saturn na koniec domu, v akom orbise pred domom ste pocitovali ucinok uz na ten dalsi dom?
A zaroven v akom orbise ste prestali pocitovat ucinok na predchadzajuci dom - az ked bola planeta uz na 29 st stareho domu alebo na 0 st. noveho domu, alebo este dalej? Zaujimaju ma vase skusenosti, alebo aspon ci ste niekde necitali o tom?

Vopred dakujem za odpovede.

Konktretne cakam buduci rok ze mi :
Saturn konecne vypadne zo 7 domu:), Dracia hlava tiez vypadne zo 7 domu
a naopak, Jupiter mi pride do 5 domu. Kedy to zacne posobit?:-LOL-
neznámy
neznámy | 18.12.2013 10:05
podla mna hranice su pozvolne...a pri domoch, ktore nie su rohove by som az tak nebaziroval, ci na konci domu posobi uz v dalsom a podobne...je to tym, ze existuju desiatky systemov domov a ak mas jednom dome planetu na konci domu, tak v dalsom mozes mat uz na zaciatku...
kazdopadne ja som zacal system campanusa pouzivat hlavne preto, lebo som si vsimol, ze direkcie slnka a luny v mojom horoskope sedia k zivotnym etapam, ktore symbolizuju prislusne domy v campanovom systeme...
neznámy
neznámy | 18.12.2013 10:17
Ha, ha, neteš sa -NOOO- Saturn v 8.dome nie je žiadna sranda. Mne akurát Saturn prechádza do deviateho domu a tam celkom tesne na začiatku mám natálny Neptún.
Takže asi skôr ako prechod z 8 do 9 cítim to, že už sa začína prejavovať konjunkcia Saturna a Neptúnu.
Každopádne záleží ešte na spúste iných vecí, ktoré prebiehajú súbežne.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...