mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v napäťovom aspekte so Slnkom v native

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 9.8.2018 23:45
Ahojte, dúfam že sa zapojíte. Hľadám ľudí, čo a tým žijú, čo z toho vyťažili a čo im to berie... Mám Slnko opozícia Pluto... Aktuálne mi cez Slnko beží Urán v Býku tak chcem vedieť, či explodujem alebo čo 😂.
Z čítania rôznych definícií vychadzam z toho, že je to nevedomá energia strachu prejaviť túžbu po moci navonok, seba-sabotovanie, úzkosť, a podobne.... Pluto mám v 4 dome, Slnko teda v 10....
Urán mi príde trošku ako také vykúpenie z tohto, ale keďže si začínam rokmi uvedomovať, ako silno má toto ovplyvňuje, obávam sa, že to bude boj.
Hovorí sa že tranzity iba spustia čo je už naznačené v horoskope. Tak čo je to pri Pluto opozícia Slnko? Mám aj Neptun v trigon na Slnko tak trošku plusov ale mám tiež leví Ascendent.... Takže diať by sa mali veci...
Vďaka za akúkoľvek diskusiu, linky aj zahraničné, možno nájdem niečo nové o tom...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 11.8.2018 07:38
Ja takýto aspekt nemám, ale mne vo všetkom príde opozícia viac viditeľná a teda aj ľahšie zvládnuteľná ako kvadratúra. Mne to príde že skôr môže robiť Pluto problém v oblasti zamestnania kariéry ako takej.
Napíšem inak: ja vnímam Pluto v kvadratúre ako niečo čo ma v konečnom dôsledku doženie tam kde chce on a to jednoducho takou vesmírnou manipulaciou a pripraví veci tak že ja ich nakoniec musím prijať v opozicií mu to už tak nejde a je možné vidieť viac toho čo mám oproti sebe. lenže ja nie som odborník.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 11.8.2018 18:45
Ďakujem za príspevok, kvader má čakám onedlho v tranzite.. rok alebo dva.... Zo 6. domu.... Mám však Slnko v dome kariéry, leví Ascendent a stále ma vie niekto podkopať a často aj ja sama
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 11.8.2018 20:48
No myslím že niet človeka ktorý by sa nevedela poriadne podkopnúť, ale na všetkom sa učime. Je fajn že to berieš s humorom.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...