mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Neptun/ASC,DSC

neznámy
neznámy | 14.8.2017 12:38
Ahojte

Ako by ste si vysvetlili tranzitny Neptun v kvadrature na ASC a zaroven v kvadrature na DSC? Alebo mate nejaku osobnu skusenost? :)
neznámy
neznámy | 14.8.2017 14:16
Mam takúto skúsenosť: Koľaje boli nachystané a chcela som hodiť výhybku. Týkalo sa to vzťahu, ale aj celkového smerovania. Zopakovalo sa to zakrátko, ked neptún prišiel na slnko. To bolo obdobie, ked som mala 21-25 rokov. Takže obdobie nezrelosti a formovania.
Ale všetko sa zakrátko vrátilo do povodných koľají. Každému, čo jeho je alebo osudu neunikneš.:D
Ktovie...
Neptún dáva neobmedzené možnosti, ale aj ilúzie a klamy.

O chvíľu mi príde na midpoint slnko/ luna. Tak som zvedavá.:)
neznámy
neznámy | 14.8.2017 14:16
neznámy
neznámy | 14.8.2017 14:39
Ja mám takú osobnú skúsenosť z vlastného radixu. Ale to je asi o niečom inom ako tranzitne.
neznámy
neznámy | 15.8.2017 07:27
Jj, mám osobní zkušenost právě teď. Kvadrát ASC (Dračí Ocas) a DSC (Luna, Dračí hlava) plus opozice hrot T-kv. A to nejsou jediné dlouhodobé tranzity, které v kolečku mám.
Je to fičák, ale předpokládám, že to budu moct vyhodnotit až ten tranzit přejde, takže píšu tenhle příspěvek spíš proto, abych diskuzi posunula nahoru. Děje se mi spoustu věcí. Co je ale specifické je to, že se učím důvěřovat Vesmíru, že mě navede jak správně situace řešit. Cítím to víc než kdy jindy. Popsat to nejde, ale konečně snad začínám aspoň trochu chápat o čem ty neptunské energie jsou.
neznámy
neznámy | 15.8.2017 07:31
ja mám práve tranzit Neptún v kvinkunxe so Slnkom :) ...zatiaľ vidím všetko reálne :)
neznámy
neznámy | 16.8.2017 09:30
to je tema, ktora cloveka uci zaujat nadosobny pristup (egoisticky pristup nema pri neptune sancu...neptun rozpusta ego) voci vlastnej osobe, pripadne voci vztahom s okolim...neptun je o (seba)obetovani a o schopnosti cerpat inspiraciu "z druheho brehu" s nebezpecim, ze sa clovek moze v tom stratit... preto pri neptune je dolezita analyza, sebareflexia, zuslachtovanie (vlastnosti osi ryby, panna)...a kvader znaci, ze clovek asi bude nejakou raznou udalostou k tomu "donuteny"...
neznámy
neznámy | 16.8.2017 09:58
Asi píšeš len o tranzite. Ja som premýšľala, čo to pre mňa znamená, keďže je Neptún vlastne v zenite. Ale kvadratúra Neptúna na os ASC/DSC môže byť aj z opačnej strany, to bude mať zrejme úplne iný význam. Ako zohľadňuješ aj tranzitne, odkiaľ tá kvadratúra ide?
Ja si tú svoju radixovú vykladám aj tak, že môj ascendent je v rozpore s celkovým horoskopom, ascendent mám ako jediný vzdušný prvok a ešte je tam merkúr.
Takže pôsobím na ľudí inak ako v skutočnosti som. Akoby cez ascendent bol môj osobný prejav iný ako vyjadruje celý horoskop.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...