mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Návrat Saturna

neznámy
neznámy | 4.5.2015 10:37
Ahoj :). Ďakujem za tvoje podelenie sa a budem sa tešiť, keď už aj ja budem môcť prispieť svojou vlastnou skúsenosťou ostatným a povedať nebojte sa, bolo to také a onaké, ale dopadlo to super :).

Všimla som si tiež, že pri akomkoľvek tranzite na osobné planéty sa okrem iného, vyplavujú slabiny danej planéty (hlavne pri tranzitoch od saturna). Ale vtedy je to možné vyriešiť, uvedomiť si, planéta (časť našej osobnosti) sa okreše, spevnie. Určite si sa dosť zocelila za tie roky, čo ti saturn prechádzal cez to všetko, čo máš v 7.d (aj 6.d)..osobnosť dostáva pevnejšie základy..

Pamätám si, že najhoršie obdobie som mala, keď mi Urán robil sextily na Venušu, Slnko a Merkúr. A Jupiter trigony na tieto tri planéty. Bolo to horšie než keby som mala saturn v každom znamení a každom dome :).
neznámy
neznámy | 4.5.2015 13:18
To máš tak, jeden člověk se při návratu Saturna třeba v mládí uplně vyvrátí,když
ho má při narození ve znamení,které není svým charakterem Saturnu
přátelské a ještě když Saturn bere samé kv.a opozice,tak se někomu chce
až utéct ze života.

Naproti tomu druhý, ve starším věku,třeba se Sat u narození v Kozorohu
v harmonických aspektech vylítne společensky nahoru.
To ale plně pasuje do zákonitostí astrologie.

Znám lidi se silným Saturnem,kteří říkají,že rádi drží půst,že je u toho
napadají výborné duchovní poučení,že mají v askezi
lepší kontakt s duchovním světem.

Každá planeta má svá pozitiva i negativa.
milan08
milan08 | 4.5.2015 14:36
cakam co zase teraz vyvedie.
neznámy
neznámy | 5.5.2015 10:02
"Zatiaľ som nepochopila, prečo niekto zažíva pri návrate saturna vzostupy v kariére a iné pozitívne veci, zatiaľčo iným sa život prevráti naruby a prídu o všetko."

Je to predovšetkým o tom, aké mal dotyčný (vo formujúcich obdobiach života) skúsenosti s princípom Saturna, aké príklady zvládania Saturnského princípu videl vo svojom bezprostrednom okolí, akými "Saturnskými posolstvami" bol v detstve zahŕňaný atď.... a samozrejme či si z toho vytvoril životný scenár alebo antiscenár.... A stáva sa aj to (na čo sa často zabúda), že sú ľudia, ktorí žijú niektoré životné princípy prostredníctvom iných ľudí, najčastejšie svojich partnerov. Tam potom pri návrate Saturna nie je ani tak dôležité, čo sa deje dotyčnému človeku, ale podstatnejšie je to, čo práve rieši jeho partner, alebo iná blízka osoba, na ktorú bol Saturnský princíp delegovaný....
neznámy
neznámy | 4.11.2015 14:29
Tak ja budem mať návrat Saturna na konci novembra a práve teraz, na jeho začiatku sa všetko v práci tak absurdne zomlelo, že proste neviem si to vysvetliť inak ako výsledok jeho práce. Ale beriem to pozitívne, lebo z práce som chcela odísť už dlhšie a teraz kvapla tá povestná posledná kvapka a odchádzam. Neviem síce, čo bude ďalej, ale viem, že keby som ostala, nebolo by to pre mňa dobré. Saturna mám v 3. dome a vládne 4ke, takže naozaj neviem, čo má s tým moja práca... Ale on možno neskončil...-WINKIE-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...