mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Môj Otec

neznámy
neznámy | 24.8.2016 20:40
K tomu potřebuješ všechno. Bez všeho ničeho nikdy nedosáhneš.-ROLL-
neznámy
neznámy | 24.8.2016 20:53
Noprávě. Když vytvářím nic, pak mám to všechno. Aniž bych se s tím musel mořit a pracně to vytvářet. -WINKIE-.
neznámy
neznámy | 24.8.2016 21:04
Ničeho dosahneš, když všechno odsuneš. Pokud odsuneš jen něco, nedosahneš ničeho.
Jseš si jistý že odsouváš všechno a ne jenom něco?-WINKIE-
neznámy
neznámy | 24.8.2016 22:02
To je dobře vyplatí se mít tuhle opravdovou vášeň upravenou :) na vojně se člověk moc neřeší, služba, vycházky do hospod , basa, když se jde pít tak na fest,každopádně jsi mile překvapil))
neznámy
neznámy | 24.8.2016 22:23
obžerstvím?
to by mně drželo dodnes to alkoholové kdyby nebyl akohol pro mně kontraindikován.
tak si to aspoň vynahrazuju klobáskama s hořčicí dobrou tlačenkou a tak.podobně. i jinak.
neznámy
neznámy | 24.8.2016 22:24
čo ti jebe? -WINKIE-
neznámy
Mařenka Trinity Kukátková
Mařenka Trinity Kukátková » marcie | 24.8.2016 23:48
Veď toto, on si uvedomuje, že je alkoholik, aj sa tak sám nazval a je si toho plne vedomí, no myslím, že skôr rezignoval a zmieril sa so situáciou. Jeho mama bola tiež alkoholička keď boli on aj jeho sestra ešte deti. Dostala sa z toho napokon úplne sama bez cudzej pomoci, ale to už bol dospelý. Celý jeho život bol dosť komplikovaný aspoň podľa toho čo som počula. Možno by som sa práveže divila, keby nepil a keby nemal rôzne psychické problémy. Problém je aj to, že má predpísané psychiatrické lieky a na tie pije pravidelne alkohol. Takto to ide už celé roky.
Pamätám si ako mamine kamarátky vždy hovorili na ihrisku aká ho je škoda že pije. Vyzeral dobre, bol inteligentný - dokonca ešte aj teraz po tých rokoch sa s ním dá normálne rozprávať - hlavne ráno, keď sa mi ho podarí ešte zastihnúť ako tak triezveho, vždy bol nadaný čo sa športu týka a hlavne mal neskutočnú charizmu, to mi povedalo veľa ľudí, dokázal byť obľúbený medzi ľuďmi, dokázal si ich získať. Tak isto je veľmi dobro srdečný, miluje psov aj zvieratá, dokonca ich má radšej ako ľudí, tak isto ako aj ja, je veľmi súcitný. Vždy si pestoval povesť drsného chlapa, ale aj mama hovorila, že je veľmi citlivý, hlavne extrémne emotívny, žiarlivý, dosť aj impulzívny, pod vplyvom alkoholu často veľmi agresívny, ale ja ani mama sme nikdy nezažili žiadne fyzické násilie voči nám z jeho strany, skôr mal tendenciu sa biť hocikde na ulici s nejakým chlapom alebo chlapmi keď bol opitý, lebo je dosť impulzívny, tvrdohlavý, ale nie zlý človek. Veľa krát mnohým pomohol a nezažila by som situáciu, že by niekomu zámerne ubližoval, skôr naopak.
Mařenka Trinity Kukátková
Mařenka Trinity Kukátková | 24.8.2016 23:58
Ono ide o to, že ja nemám ani pocit, že by mi ubližoval. Samozrejme, že ma trápi ako na tom je a hlavne by som chcela aby tu bol ešte dlho aby sme si hlavne našli k sebe cestu ešte viac a aby sme možno dohnali aspoň trochu stratené roky. Zvláštne je, že ja mu vlastne vôbec nemám potrebu niečo vyčítať, nemám potrebu ho meniť. Mňa proste len teší keď je šťastný a teraz ten pocit, že by bol šťastný, nemám a jediná potreba ktorá vo mne voči nemu je, je aby bol šťastný.
Ja som vo vzťahoch k chlapom, rodine, kamarátom a tak celkovo bola vždy dosť majetnícka, partnerov som chcela meniť a chcela som aby som pre nich stoj čo stoj bola na prvom mieste, často som si lásku vynucovala aj u mami napríklad. Skoro celý život ma prenasledoval pocit, že ma nikto nemá rád aj keď skôr išlo o to, že som nasilu chcela aby ma ľudia mali radi takým spôsobom aký mne vyhovoval a tak ako som si to ja predstavovala. A momentálne je otec asi jediná osoba na svete, pri ktorej si začínam uvedomovať význam slov bezpodmienečná láska. Nikdy som niečo také k nikomu necítila. Ja nemám potrebu vôbec mu niečo vyčítať, alebo sa s ním dohadovať, nepotrebujem byť na prvom mieste pre neho, nechcem ho do ničoho nútiť, ani nemám posadnutú potrebu byť stále s ním - ja proste cítim aj keď nie sme spolu nejaké duchovné puto - mne proste úplne stačí že je a že je šťastný. Je to celé zvláštne, prvý krát v živote cítim lásku a náklonnosť bez ega. Na takej duchovnej úrovni, len ešte celkom presne neviem čo s tým a tak podobne, hlavne ma to prekvapuje :)
Mařenka Trinity Kukátková
Mařenka Trinity Kukátková | 24.8.2016 23:59
Za toto veľmi ďakujem, lebo presne taký nejaký astrologický pohľad na to ma zaujímal asi najviac, lebo v tomto som trochu stratená :)
neznámy
neznámy | 25.8.2016 07:07
i peklem se dá projít relativně snadno když člověk jedná vědomě
peklom sa dá ísť vedome i v rauši a dá sa pekla aj "zhostiť" - viz sparow

už si skušal firewalking ?

vedome
https://www.youtube.com/watch?v=7TTDDUoIae0

v rauši
https://www.youtube.com/watch?v=_66S9a2BdgE

mentálna analógia je presná
neznámy
neznámy » Mařenka Trinity Kukátková | 25.8.2016 07:08
-FLOWER-
milan08
milan08 | 25.8.2016 08:32
suhlasim s napitym clovekom sa nedohovoris!
marcie
marcie » Mařenka Trinity Kukátková | 25.8.2016 08:42
Väčšinou sú to veľmi citliví a dobrí ľudia, ktorí druhým neubližujú ... u nás na ulici žije jeden, ktorý vyberá dobré veci z kontajnerov a predáva ich - vždy, keď ho vidím, ako na káričke vezie nejaké veci, tak cítim taký rešpekt ... oni sa nehanbia za to, ako vyzerajú, ako žijú a čo robia, nepotrebujú sa na nič hrať - a v mnohom je podľa mňa ich život autentickejší ako život vyvoňaných ľudí v oblekoch, ktorí žijú vo virtuálnom svete s virtuálnymi hodnotami ... a v dnešnej konzumnej spoločnosti majú dôležitú funkciu - zužitkovať to, čo sa ešte zužitkovať dá ... ;) - paradox je, že väčšina ľudí v oblekoch sa na nich díva zvrchu a s odporom, nevidia ich vnútro :)
neznámy
neznámy » Mařenka Trinity Kukátková | 25.8.2016 09:41
Tvoj otec má nielen vodný grandtrigon, on má konfiguráciu Drak, kde je hlava draka Pluto. Toto vlastním aj ja, vodný grandtrigon z hlavou na Plute a Uráne.
Ja sama som mala otca alkoholika. Mám v práci kolegu, mladý človek, ktorého vychovávali starí rodičia, pretože jeho vlastný rodičia sú alkoholici. On a jeho súrodenci boli od mala odkázaní na seba. Tento kolega sám mal obdobie, pred 20-tkou, keď začal mať problém s alkoholom tiež, ale zavčasu sa stopol.
Teraz podporuje ešte aj nepodarených rodičov, sám stojí na vlastných nohách, je veľmi schopný. Tento mladý človek má tiež to isté, konfigurácia Drak, kde je vo vodnom grantrigone tiež Pluto.
Sama za seba ti môžem povedať, že ľudia nášho typu môžu oscilovať medzi totálnou rezignáciou a neskutočnou silou.
Tvoj otec má predpoklad, že sa z toho dostane zázračne, len musí vedieť, prečo žiť.
Ak cítiš, že mu chceš pomáhať, starať sa o neho, je to preto, lebo cítiš, že to má zmysel.
Verím tomu, že tvoj otec nájde túto silu, o ktorej píšem a potom sa všetci budú čudovať, kam sa podela tá bývalá troska.
My s Drakom v horoskope sa nevzdávame ak je prečo žiť. :)
Veľa šťastia vám prajem. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.8.2016 09:44
jaká analogie?
to uhlí mají krátké ta slávka by přešla vždy to pod ní není žhavé uhlí ale troška vychladlého popela z kamen.
ten druhý je lepší ale zbytečně u toho křepčí na tom nezáleží že tam hulákají. jsou mladí a neví co roupama.
oheň musí být aspoň 10m dlouhý pás ze žhavého uhlí a to opravdového bukového popela a musí mít okolo 550st.
Měří se pyrometrem. jinak je to jenom takové srandování u ohníčku.
neznámy
neznámy | 25.8.2016 11:27
jaká analogie?
mentálna, však to píšem

nie dĺžka pásu a kvalita uhlia je podstatná ale prístup človeka, tak je s peklom
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.8.2016 13:18
když budeš k tomu přistupovat takto tak potom i svíčka je světlo.
naco pak osvícení..když analogicky už vlastně máme světlo..uvažování podle mně nakokot.
neznámy
neznámy | 25.8.2016 15:36
máš tam chybu! uvažovanie je napi*u

každopádne o tom že co je psáno není vždy (bohužel) dáno som sa už presvedčila



-BYE-
neznámy
neznámy | 25.8.2016 15:46
A já myslel že Napiču se jmenuje ten žlutý pokemon.-ROLL-
Stránka:
2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...