mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Ktorá planéta,alebo dom ukazuje na naše záluby?

neznámy
neznámy | 29.1.2013 18:48
Chcela by som sa spýtať ,kde hladať v horoskope,čo človeka zaujíma vo voľnom čase a čo mu prináša radosť.Myslela som že s tým bude mať čo dočinenia neptún,ale akosi mi nesedí postavenie mojeho neptúna s tým čo ma baví:D
neznámy
neznámy | 29.1.2013 23:45
Pod volny cas spada 5 a 11 dom ...
neznámy
neznámy | 30.1.2013 06:30
Pozrela som a myslím že sedí.5.dom v kozorohovi a 11.v rakovi.Väčšinou sa venujem ručným prácam a záhradke.A zamyslela som sa aj nad neptúnom,možno má čosi dočinenie.Chodím na hory,krátke cesty od domova,neptún je v strelcovi v 3.dome.
neznámy
neznámy | 30.1.2013 12:00
He-he, som sa zasmiala nad popisom 5.domu v Bykovi:
Hedonist. Libertine. Debauch. Sensualist. Rake. Easily amused. A love of simple physical pleasure. Sensuality for sport. Sensuality is fun. Sensuality and pleasure go hand in hand. Enjoying games and sports that involve touching other people. Art connoisseur. A person who pursues art as a hobby. Wanting to completely relax and do nothing with free time. Sensuality and pleasure are high priorities. Feeling attracted to lazy, self-indulgent people. Feeling attracted to possessive and obstinate people. Having romances with sensual, earthy, pleasure-oriented people. Artistic children. Stubborn children. Simple fun. Uncomplicated romance. Simple outdoor activities. Hiking. Easy activities. Shopping is a hobby. Buying things is a hobby. Collecting is a hobby. Beauty is a hobby. Being a couch potato is a hobby. Eating is a hobby. Lying in bed is a hobby. Attending food and wine tastings. Parties where the food is the main event. Liking to attend art openings. An appetite for art.
Byt pecivalom (couch potato - gaucovy zemiak) je moje hobby :D
5.dom v Bykovi maju napr. Paris Hilton, Brigitte Bardot, Diana Spencer, Jude Law, Carmen Electra, Gisele Bundchen, Pierce Brosnan
Ale to nakupovanie, alebo zberatelstvo -NOOO- ale vyslapy po lese, opekanie pri ohniku, napitie sa chladnej vody z lesnej studnicky -YES-
neznámy
neznámy | 30.1.2013 12:43
a to z ktorej stranky si ziskala taku zaujimavu charakteristiku? :D
neznámy
neznámy | 30.1.2013 12:54
Na tejto zaujimavej stranke http://astrofix.net

Ked hore kliknes na znamenia, tak pod tym najdes aj cast domy v znameniach, napr. Capricorn houses apod., prijemne citanie

A nieco pre Evku, 5.dom v Kozorozcovi: hobby, ktore vyzaduju sebadisciplinu, sebaovladanie je konicek, ambicie a zaluby, tvrda praca je zabava, disciplinovani tanecnici -LOL-, horolezectvo, lyzovanie...tak to vysivanie urcite vyzaduje disciplinu :)
Podobne maju 5.dom v Kozorozcovi Kevin Costner, Walt Disney, Tiger Woods, Billy Corgan, a Albert Camus.
neznámy
neznámy | 30.1.2013 12:55
A preco aj 11.dom?
neznámy
neznámy | 30.1.2013 13:12
Ďakujem,naozaj to trochu sedí...chodím šlapať na hory a to vyžaduje disciplínu a tréning,tak isto rada čítam a robím ručné práce,ktoré občas aj predávam,asi sa moc nesekli-COOL-
neznámy
neznámy | 30.1.2013 13:38
Lodka vdaka..

A ten 11.dom asi kvoli tej polarite, alebo ako by som to nazvala.. 11.dom je oproti 5.domu a ono aj to ma na nás asi vplyv.. myslím si, aj čo som počula..
neznámy
neznámy | 30.1.2013 13:46
Neviem ci tu stranku pozeram spravne, ale tak po anglicky viem.. Tam mi naslo len Cancer Sun in 5th house..to znamena ze ked je Slnko v Rakovi a v 5.dome.. ak sa mylim tak pardon -CONFUSED-
Ja som nasla tuto stranku zas

http://astrology-numerology.com/housecusp-5th.html#Cancer

Rak na hrote 5.domu..
inak mesiac mám v 4.dome.. Takze nieco tam bolo ohladom sentimentality, citov, emocii, nálad a rodiny :)
neznámy
neznámy | 30.1.2013 14:22
Pri tom Rakovi je toho viac a je to az na dalsej strane, tu:
http://astrofix.net/2010/02/20/cancer-through-the-houses/

Playing mom is a hobby. Nurturing children. Babysitters...starostlivost (materska) je hobby, varenie, dobre jedlo, kartove hry, hackovanie, vysivanie...skus cez google prekladac, je tam toho viac.
Dakujem za tip na dalsiu astro. stranku, pozriem.
neznámy
neznámy | 30.1.2013 16:40
Playing mom is a hobby :))) no to hej, ale fakt len hobby. A inak take veci ma bavia, len to varenie -NOOO- ale tak keby boli deti, mozno by sa aj to zmenilo :)
neznámy
neznámy | 30.1.2013 22:00
11. pretoze tam su nadeje, skupiny, spolky a spolocenske ciele. Je to v podstate to iste ako 5.dom akurat ze v 5. sa jedna o zaujem osobnejsi, moju zabavu, moje potesenie. Zatial co v 11. su to veci ktore bez pricinenia dalsich ludi nemaju zmysel.
neznámy
neznámy | 31.1.2013 07:16
Dobre si to vysvetlil,teraz som pochopila moju fixáciu na rodinu a priateľov,všetkých mám mimoriadne rada a starám sa o nich ako kvočka.11.dom mám v rakovi:)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 31.1.2013 13:36
Mňa by teda zaujímalo, če žo presne môže znamenať, keď môj 11. dom je obsadený Lilith a Chironom, aj tov nepriaznivom postavení... a v 5. dome mám takmer všetky pomlé planéty (saturn, urán neptún) k tomu Vertex aj Bod šťastia a planéty sú retrográdne. Môže to byť, že mám veľa záujmov, aj to sa nedokážem prejaviť kvôli zábranám, a navyše široké okolie a verejnosť o to javiť záujem nebude? Napríklad kým si nevyberiem v čom chcem vyniknúť?
neznámy
neznámy | 31.1.2013 14:31
Takto vysvetlene dáva zmysel aj mne, čiže moje osobne 5.dom...a u teba čo spôsobuje potešenie, kartové hry, varenie, starať sa o deti,...(5.dom Rak) alebo skladanie puzzle, robiť si vtipky z ludi, hobby ktoré vyžadujú manuálnu aj mentálnu zrucnost (5.dom Blizenci) ?
neznámy
neznámy | 31.1.2013 15:58
Ja mam 4.dom v znamení Blížencov (Merkúr na konci 10.domu)
5.dom v znamení Raka (Luna v 4.dome)
A 11.dom v znamení Kozorožca (Saturn v 8.dome)

Čiže ten 4.dom v Blížencoch by mohol znamenať to, ze sa vobec neviem rozhodnut ci rodinu chcem ci nie :) alebo teda mam k tomu dvojaky vztah, pozeram sa na to z roznych uhlov pohladu (-CONFUSED-) asi az v neskorsom veku sa tieto veci u mna vyvinú :)

5.dom v Rakovi-taká tá starostlivosť mi je vlastná ale k tomu Rakovi asi tiež spadajú emócie a nálady, takže keď mám náladu tak chcem tvoriť všeličo možné (rada hrám rôzne hry, vedomostne, rada píšem, niekedy radšej než rozprávam), ale ked náladu nemám, tak ma nezaujíma nič :)))

A 11.dom v znamení Kozorožca čo som sa dočítala, tak rozumiem si viac so staršími ľuďmi, s ľuďmi z rovnakých skupín či spolkov.. tak podla mňa to má tak asi každý -PUH-
neznámy
neznámy | 31.1.2013 16:30
Hm, možno ta opozícia Merkura na Lunu je o tej nerozhodnosti, nestalosti, ani nie tak Blizenci (?), tak asi aj tie aspekty na vládcu toho ktorého domu a jeho postavenie v iných domoch to doplna.
neznámy
neznámy | 1.2.2013 10:07
Inak, podľa mna to tak každý nemá -PUH-
Pozrela som na tom astrofixe popis a je tam spominane, že zodpovedni, seriozni, priatelia a nie vela.
neznámy
neznámy | 1.2.2013 10:25
tak potom asi nemá :)
Tak vela priatelov nemam a tych, ktorých považujem za priateľov by sa dali spočítať na jednej ruke :) ale tak zodpovední, seriozni.. môze byt, ale tak kto uz má za priatelov neserioznych a nezodpovednych ludí? a este ich má aj veľa? :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...