mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

KOALICNA ZMLUVA

neznámy
neznámy | 22.3.2016 16:09
a je to tu... prave vznikla nova vlada...a v podstate aj podpisom jej horoskop...
tu su udaje: 22.3.2016, cca 15:35 hod., Bratislava...
ked si otvorite kolecko a pozriete sa nan, tak co si pod tym predstavite...ak by bola vlada clovek, tak ako by ste si ho predstavovali??? -PUH-
neznámy
neznámy | 22.3.2016 18:13
Taaaakze -PUH- Kedze viem, ze sa jedna o vladu (a este o aku) -ROLL- a nie o ludsku bytost, nevynecham sarkazmus a priamy nazor... :D Ale kedze pouzijem ten sarkazmus, tak sa tiez nebudem ani velmi rozpisovat... :)

Dominantny v kolecku je Neptun, takze vsetko co sa tyka "neho" bude iluzia, podvod a klam...

Mohol by to byt clovek, velmi komunikativny, ktory by vedel velmi pekne presadzovat svoje hlupe nazory ostatnym a vedel by byt na smrt presvedčivý v tych klamstvách, ktore hovori (Slnko v konjukcii s Merkurom v 8. dome)

Tento clovek nebude vediet uspokojit svoju nenasytnost a velmi casto by sa u neho mohlo prejavovat nieco take ako vodu kaze a vino pije, bude velmi populárny tym, ze bude nasmiech pomaly uz celemu svetu... Jupiter v konjunkcii s Lunou v 1. dome

Mohol by sa prejavovat ako velmi sladka, milujuca, slubujuca iluzia pre ostatnych a vedel by riadne domotat ludom hlavy (hlavne tym slabomyselnym)... (Neptun v konjunkcii s Venusou v 7. dome pri DSC)

Mohlo by dojst k nahlemu a este vacsiemu, rozkradaniu a miznutiu penazi... (Uran v 8. dome)

Tento clovek pravdepodobne vo svojej rodine (mozno tej Slovenskej) bude vyvolavat hadky, vzbury, boje, (bude ju strasit a tym padom ju dozenie k vsehovakym extremistickym stranam, ktore nakoniec vyvolaju nejaku vojnu... A bude ju vsemoznymi praktikami brzdit, obmedzovat, ubijat, nicit.... (Mars a Saturn v 4. dome) --- az kym nepride k totalnemu rozpadu vsetkeho a včetne strachu zo zalozenia si rodiny do tohto mizerneho statu-sveta... (Pluto v 5. dome)
martinbd
martinbd | 22.3.2016 18:52
Tak jedna z prvých vecí čo mi udrela do očí je Mesiac void of course, jednoducho, nič sa nemení, nikam to nevedie.
Vládca ASC Merkúr v VIII. dome a spálený, neviem ako to presne vykladať, ale spálený Merkúr znamená, že niečo sa skrýva, niečo sa utajuje, aj VIII. dome je o tom.
Mars so Saturnom v dome rodiny, tak ich asi domáci nebudú mať v láske :).

Ináč Jupiter je doslova zničený, v páde, retrográdny v kvadratúre na Saturna. Tak na dôvere to nepridáva, okrem toho, ak Jupiter je všeobecný signifikátor zákonodárnej moci, tak neviem, nevyzerá to ako dobré znamenie, ale neviem ako to presne vyložiť, uvidíme.
neznámy
neznámy | 22.3.2016 19:42
Mne na prvý pohľad udrie T-čko, opozícia medzi prvým a siedmym domom, čo je obrazom toho, že ide o vládu protikladných síl a hodnôt, rozdielneho smerovania. Zaujímavé, že túto opozíciu nasledujú aj uzly.
V jednotke jupiter v konjunkcii s lunou, príliš dôraz na emócie, v sedmičke zase venuša s neptúnom v rybách ako idealistické predstavy.
A medzi tým v dome rodiny, čo je v tomto prípade krajina, národ, tam je saturn, ktorý sa bude snažiť vyvažovať strohosťou, striedmosťou, plus mars v štvorke ako energia k prekonávaniu prekážok.
Asi tak, že tento mačkopes by mohol fungovať asi len cez strohosť a vecnosť saturna.
Urán a slnko v osmičke, hmm, cudzie zdroje... Ako sa to bude vyvíjať, záleží od stavu mimo Slovensko v Európe vo svete a tam asi nebude núdza o prekvapenia a prudké zvraty, či tak nejako. -ROLL- Naša ekonomika je bohužiaľ nastavená hlavne na cudzie zdroje, takže urán v baranovi a v osmičke asi neveští nič dobré.
Neviem, toť môj výplod. :D
neznámy
neznámy | 22.3.2016 21:05
To je plus - Mars/aktivita/ zo IV. domu bude podporovať Slnko, Merkúr do VIII.domu,
Slnko v VIII. dome naznačuje aj dlhovekosť, takže by to mohlo vydržať aj dlhšie.
Urán z VIII. domu je dobre aspektovaný na Saturn do IV.domu, čo by mohlo znamenať, že tie prekvapenia Uránu budú skôr pozitívne.

Jupiter, Mesiac, Sev.uzol sú blízko a sú aj hlavným držadlom celého horoskopu.
Podporuje ich Pluto z V. domu, čo môže byť silná podpora.

VII. dom sú rôzní spoločníci, typu Neptún, Venuša - je tam aj Vertex.
Aj uzatvorenie tejto zmluvy ešte v čase dorastajúceho mesiaca sú plus.
neznámy
neznámy | 22.3.2016 21:14
S tými uzlami to tiež vidím ako niečo, čo nie je len tak a je to významné. :-)
Čo mne ešte napadlo ako analógia, že tá zmluva a jej horoskop pripomína spoločnosť ako celok, nielen vládu. Obzvlášť pred týmito voľbami a po nich sa spoločnosť delí a "bojuje" medzi sebou.
Ani si nemyslím, že táto vláda bola dopredu nejako vyšpekulovaná, ale proste vznikla tou saturnskou vecnosťou a chladným rozumom, lebo nie je na výber.
Keby nevznikla, už by sa to mohlo iba viac a viac posrať. Takže sa budú proste musieť snažiť vydržať a udržať aspoň nejakú stabilitu v tomto strašne nestabilnom svete. Je v tom akýsi pud sebazáchovy. Keď je zle, emócie, ilúzie, predstavy o ideálnom fungovaní musia ísť nabok.
neznámy
neznámy | 22.3.2016 21:15
Slnko v 8. dome naznačuje dlhovekosť? To vážne? Mne Vilma Jamnická tvrdila presný opak... Ako je to teda?
neznámy
neznámy | 23.3.2016 07:18
Tam treba prihliadať nato, aké má to Slnko aspekty, v tomto prípade nie je priamo ohrozené, keby malo napr. aspekt Mars kvadrát, opozícia na Slnko tak by bol predpoklad, že ten Mars to napr. nejakým úrazom ukončí skôr, alebo napr. Urán nejakou nepredvídanou okolnosťou, vtedy by bola tá životnosť skrátená.
neznámy
neznámy | 23.3.2016 07:35
Je to aj o tom, Merkur sa musí podriadiť Slnku - hlavnému cieľu.
Ešte ten retrogradný Jupiter - ten je karmický, ale on nemusí robiť nič zlé, len ich bude viesť k tomu, čo neurobili v predošlej vláde sami, tak teraz to budú robiť za sťažených podmienok - až po dohode so svojími spoločníkmi.
Dalo by sa to rozoberať dlho, napr. aj Luna v zn. Panny nie je až taká rozkolísaná, tam je skôr taká analytická, rozozná dobré od zlého.
neznámy
neznámy | 23.3.2016 08:59
To je jasné, že závisí na aspektoch. Ale ona to tvrdila všeobecne, že umiestnenie Slnka v 8. dome nepraje dlhovekosti, a ty si o tejto pozícii napísala presný opak. Preto som chcela vedieť, odkiaľ máš tú informáciu. A stále by som sa to rada dozvedela.:)

Hoci Jamnická vychádzala zo starej školy, v zásadných veciach by si tradičná a moderná astrológia nemali protirečiť.
neznámy
neznámy | 23.3.2016 12:50
Všeobecne sa to nedá povedať, že Slnko v VIII.dome nepraje dlhovekosti, tá staršia škola ako K. Weinfurter majú uvedené, že ak je dobre aspektované Slnko v VIII.dome tak má veľa životnej sily alebo W.Reinicke ten píše tiež - veľká energia, dožitie vysokého veku.
neznámy
neznámy | 23.3.2016 13:05
Taktéž jsem četla u K.Weinfurtera a u E. Parkerové, kterou mám ráda, že Slunce v 8.d. dopřává dědictví, velkou energii, pokud je dobře aspektované, když špatně, jedinec se nedožije nejen dědictví, ale ani vysokého věku. - Je to tam postavené na aspektaci...
neznámy
neznámy | 23.3.2016 13:16
Vďaka.:)
neznámy
neznámy | 23.3.2016 13:55
mám Slnko v 8.dome, ja nerozumiem astrológii...takže neviem na čom som -PUH-
neznámy
neznámy | 23.3.2016 14:56
ked ta tak citam, tak nevolila si nahodou smer :D lebo z tak pochybneho horoskopu urobit taky klenot, mi je dost podozrive-LOL-
a ked uz, dlhovekost sa v astrologii vzdy urcovala podla hylega...a vseobecne som k urcovaniu dlzky zivota nieco dost skepticky... este ziadny vypocet, ci aforizmus, ma nepresvedcili...
neznámy
neznámy | 23.3.2016 15:39
skusim aj ja nieco dat do plena... ale dobre ste vo vseobecnosti opisali....
mne hned ako prve zaujme tvar horoskopu jupitersko/lunarneho vedra do 1.domu a v panne... 1.dom znaci celu koalicnu stvorku a jupiter ekonomiku/pravo a luna narodne citenie... a panna je rozum.... cize podstata tejto koalicie moze byt profit a ohybanie zakonov podla svojich vyhod v tom horsom pripade alebo snaha zlepsovat ekonomicke ukazovatele... a evidentne aj narodne temy budu velmi silne...
tiez je v horoskope zastupeny silne ohnivy zivel a naopak je tam absencia vzduchu... cize ohen moze znacit jak aktivitu, dynamiku, tah na branu, nebojacnost, schopnost branit sa a naparovat sa ako kohut (sebavedomie), ale aj impulzivnost, vybusnost, hadavost... nedostatok vzduchu moze posobit ako taky nemotorny clovek... komunikacia asi nebude najsilnejsia stranka tejto vlady... a tento horoskop bez vzduchu posobi tak stuchnuto, zakonzervovane...cerstvy vanok asi do spolocnosti neprinesie...skor rigidnost, zachovanie status quo, obmedzene interpretovanie reality...
a samozrejme mi padla do oci ta T-kvadrature v pohyblivych znameniach... pohyblive znamenia su viac o sluzbe ako vlastnej aktivite...otazka je komu budu sluzit, ci nam alebo oligarchom... ak nie su kardinalne znamenia obsadene, tak schopnost zacinat nove veci, menit, reformovat, je znacne obmedzena...
aj tie planety v tecku su dost rozporuplne, na jednej strane zbytocne minanie, plytvanie (venusa opozicia jupiter) a na druhej strane akesi lakomstvo, vypocitavost, setrenie (venusa kvadratura saturn).
tiez je zaujimave, ze slnko ako aj vladca ascendentu merkur sa nachadzaju v 8.dome = peniaze druhych ludi, cize aj tie nase z dani, eurofondy atd... teraz je otazka, ci s tymito zdrojmi bude nakladane relativne dobre (slnko aj merkur su v kolecku relativne dobre postavene) alebo ci to skor znaci sikovnost a akcieschopnost vlady si ich pekne uzit vo svoj prospech...
ten poskodeny neptun nebudem poriadne komentovat...iluzia, klamy, podvody, pochybne idealy... saturn v 4.dome tak nestastne aspektovany moze jednak znacit pochybne dedicstvo minulosti, tiez akysi nedostatok vo svojich korenoch, co moze rozduchavat narodnostne vasne...
cize ak by to bol clovek, tak startovaciu poziciu by mal dost narocnu a musela by to byt velmi silna osobnost, aby sa nezlumpacila... co pri tejto zostave dost pochybujem-PUH-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 23.3.2016 15:51
Viac by sa mi páčil tvoj pohľad na vec ako otázka. Spoza hraníc to sledujem veľmi intenzívne, ale neviem, čo si mám myslieť. Či plakať alebo plakať :P Ale dobre. Žijem v presvedčení, že Slovensko má na viac, ale zároveň sa netvárme, že produkujeme samých intelektuálov... Ale čítam veľa o tom, že toto bude zrejme posledná Fico vláda, lebo teraz to naozaj zabili, čo sa udialo. Ale či a kedy príde náhrada, ťažko povedať... Z iného zdroja som zachytila, že Slováci potrebujú niekoho s Lunou v Koze...
neznámy
neznámy | 24.3.2016 00:43
tak pridám aj ja môj začiatočnícky postreh... rezonuje mi tam bezohľadnosť-SHAME-
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.3.2016 23:16
Vdaka mam lunu v koze, je pekne pocut ze ma Slovaci potrebuju, zatial to vsak zostava iba na urovni predpovede:)
neznámy
neznámy | 27.3.2016 01:56
Juj, ale mozno som iba zakomplexovana koza, a to je vsetko:))
Zahadou je CI sa ten komplex vztahuje na nas vsetky alebo iba jednu z nas-ROLL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...