mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Hodnost znameni

lak
lak | 30.1.2014 00:04
tak s tymto mozem len suhlasit :D teda s tym mojim O:) :DDD
neznámy
neznámy | 30.1.2014 08:25
Viem, ze si myslel toto ako srandu a provokaciu, ale pripojim sa:

S Pannami sa vyborne pracuje - spolahlive, prakticke, zodpovedne, "neparazituju" na praci inych, nie su vychcane. Ani ta nevyuziju. A su kolegialne. A Panna co slubi splni a je to partak do nepohody. Mozno ludom nelichoti, nie je super milucka, nepcha sa im do zadku, ale to vadi??? Hlavne ze clovek pri nej vie na com je.

Kozorozci - poznam jedneho velmi materialistickeho cloveka, je mi odporny, pohrda inymi a mysli si o sebe, ze je viac. Ale on je vynimka, vsetci ostatni Kozorozci v mojom zivote su skvely ludia. Dokonca jeden kolega je supre kamarat, je starostlivy, kolegialny, nemysli len na seba a jeho pritomnost na mnohych posobi velmi pozitivne.

Kazde znamenie ma svoje pozitivne aj negativne vlastnosti. U mna jednoznacne najhorsia kombinacia je Lev - ktory nemoze prejavit svoje pozitivne vlastnosti. A tym padom sa u neho prejavia tie zle. Mam znamu ktora je vyslovene slnecny typ, priatelska, ma rada ludi.Takisto jeden kolega. Obaja su Lev, ktory moze prejavit levie pozitivne vlastnosti. Ozaj, zlati ludia.
Na druhej strane som mala "stastie" na dvoch Levov muzov - sefov, ktory maju dominantne manzelky a doma su ponizovani. Skakaju ako im zeny prikazuju. A vybijaju si to potom v praci na svojich podriadenych.-WINKIE- Otrasne povahy. Vsetci ich neznasaju.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 11:16
Neviem, či to myslel ako srandu, skôr mu šlo o provokáciu. Možno je súčasťou oveľa väčšieho prepojenia ako len nejaký bežný netový trolo.
Ja už na takých reagovať nebudem, takže toto teraz píšem ako reakciu na teba.
Pekne si to napísala, zhruba by sa dalo súhlasiť. Každé znamenie má svoju dobrú, alebo zlú stránku, ktorou sa môže prejaviť.
Ja osobne som mala a aj mám najhoršiu skúsenosť s osobou na pracovisku, ktorá je narodená v znamení Strelec. A Strelec predsa pôsobí tak pozitívne...
neznámy
neznámy » Gitus | 31.1.2014 12:14
hej ,ja som baran a pre mna , ze je vhodny strelec ,tak:)ze nesuhlasim:)
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...