mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Denný horoskop na Zverokruhu

neznámy
neznámy | 8.11.2010 20:36
Veľmi čerstvý zážitok. Dnes celý deň som bola celkom dobre naladená, až do chvíle, keď som si niekedy poobede začala uvedomovať akúsi pochmúrnu depresívnu náladu. Povedala som si, že je to zvláštne, tak odrazu a bez podnetu z vonku, že si teda pozriem denný horoskop, či tam niečo, čo to mohlo spôsobiť nie je. Dostala som sa k tomu, keď ten zlý pocit už začal ustupovať, okolo 20:30.
Pozriem denný horoskop a neverím vlastným očiam.
Mesiac v napätí s Plutom od 17:00 do 20:00. A vraj, duševné utrpenie, depresie, zlosť a pod.
Tú zlosť som necítila, ale to ostatné áno a veľmi intenzívne.
Sú ľudia, čo cítia zmenu v počasí a hovoríme im meteosenzitívni.
Keď tak vnímam zmeny v aspektoch planét som astrosenzitívna? :D
Máte niekto podobné skúsenosti? Neverila by som, že tak krátky aspekt sa ma vôbec dotkne. Možno preto, lebo to bol aspekt na Mesiac. Mesiac má na všetko naozaj silný vplyv.
neznámy
neznámy | 8.11.2010 21:26
Ano presne tak a este je vzdy dost zle ak ma niekto v zaklade kvadratry na mesiac, ten to citi vzdy najviac
neznámy
neznámy | 9.11.2010 01:39
uz som to raz nacrtol. ale co v pripade ze odcestujem na par dni za hranice SR. mam si zmenit aj miesto pre ktore sa horoskop pocita? alebo takyto kratky okamih nema na nas vplyv.
mozno u tych kratkodobych konstalacii by to mohlo mat vyznam. dlhodobe sa tak rychlo nezmenia. vravim dobre?
neznámy
neznámy | 9.11.2010 19:10
aj ja to tak mám. nestíham sledovať denný horoskop, ale keď sa mi niečo nezdá, pozriem a vždy sa mi to potvrdí. minulý mesiac som mala tiež nejakú krátku doobednú konštaláciu, už si nepamätám, čo to bolo. bola sobota, pohádala som sa s blízkou osobou. poobede ma to prešlo a uvedomila som si, že moje reakcie neboli obvyklé. spätne sa mi to potvrdilo.
myslím, že veľa z nás má tieto skúsenosti.;)
neznámy
neznámy | 9.11.2010 19:54
Ja si myslím, že ani tak nezáleží na ako dlho, ale ako ďaleko. Na inom mieste zeme budú na teba pôsobiť iné aspekty, pretože vždy ide o porovnanie toho, čo je tvoj osobný horoskop s tým, čo sa ako aspekt objaví na danom mieste.
Ale to je môj veľmi laický pohľad, zrozumitelnejšie by to mohol objasniť asi Rudi.
Hm, a tu mi prichádza na rozum. Teoreticky by sa dalo od negatívnych aspektov utiecť niekam, kde sa neprejavia? Napríklad do Austrálie? :D
Zatiaľ poznám len jediný spôsob ako nenechať hviezdam hýbať so sebou a osudom.
A to je byť v každej situácii byť vedomá si toho, čo vnímam a s použitím vlastnej vôle ísť proti tomu, ak to cítim ako nesprávne. Lenže utiecť do Austrálie by niekedy bolo asi to jednoduchšie.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...