mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Barbara Hascakova

lak
lak | 5.12.2023 17:14
Zdravím vospolok :) pozerali ste niekto Barbarine tranzity? Ďakujem.
gummibear
gummibear » lak | 5.12.2023 22:03
Jej radix bez času narodenia (poludňajší čas):

https://i.postimg.cc/qRq7m2KN/bh.png

Mala už aj pred dvoma rokmi tú porážku, vo veku 41 rokov. Mohla si dávať väčší pozor na seba.
gummibear
gummibear » gummibear | 6.12.2023 21:00
https://www.extra.cz/utajovane-zdravotni-problemy-zesnule-zpevacky-mc-erik-a-barbara-v-posledni-zprave-psala-o-velke-bolesti-37714

Vyzerá to, že mala dosť zdravotných problémov:

Zdravotní komplikace

Haščáková měla již léta před smrtí problémy se slinivkou břišní. V roce 2021 vyšla na povrch zpráva o tom, že má být v kritickém stavu v nemocnici, Blesk tehdy psal, že šlo o krvácení do mozku.

Kromě toho prodělala zpěvačka těžký covid a letos v srpnu skončila znovu v nemocnici. „Dnes brzy ráno mě operovali. Mám zápal plic a jsou i zavodněné. I nohy mi z toho natekly. Vypadám jako Fiona. Dostala jsem hodně infuzí. Těžko se mi mluví, jsem strašně unavená,“ prozradila tehdy pro web Plus 7 Dní a dodala, že jí během operace selhalo srdce a museli ji oživovat.
gummibear
gummibear » gummibear | 6.12.2023 21:44
V tranzitoch k dňu úmrtia - 22.11.2023

má tranzitujúci Saturn v konjunkcii s južným uzlom (orb 2°11’) a Saturn je v opozícii na severný uzol. Či to niečo znamená, neviem.
gummibear
gummibear » gummibear | 6.12.2023 21:58
Daniel Tupý - https://sk.wikipedia.org/wiki/Daniel_Tup%C3%BD

Daniel Tupý má k dňu úmrtia ten istý aspekt, avšak nie v tranzitoch, ale v profekciách (1 stupeň za rok, aj v solárnom oblúku to vychádza)

Saturn konjunkcia južný uzol (0°31’), Saturn opozícia severný uzol
Magnician
Magnician » gummibear | 8.12.2023 15:24
smutné veľmi
lak
lak » gummibear | 8.12.2023 23:10
dakujem, je to zaujimave..
gummibear
gummibear » gummibear | 9.12.2023 21:33
Mne sa stala taká nečakaná vec, v roku, keď som mala prvý návrat Saturna. Zdravotne som sa cítila dobre, len som občas trochu blbla s diétami, niekedy príliš málo jedla, a pila veľa vody. Párkrát sa mi v lete v MHD stalo, že sa mi zatočila hlava a trochu zahmlilo pred očami, keď bolo teplo, ale to po chvíli rýchlo prešlo. Podobne sa mi to stalo párkrát v sprche, kvôli horúcej vode asi. Ale vždy to rýchlo prešlo, takže som tomu nepripisovala dôležitosť. Zdravotne som sa inak cítila dobre.

Odlomil sa mi kúsok plomby na zube a ja som tú plombu potrebovala vymeniť. Išla som s tým teda k zubárovi. (Bolo to v roku, keď som mala návrat Saturna). Zubár mi dal injekciu proti bolesti a poslal ma do čakárne, on zatiaľ vybavoval ešte ďalšieho pacienta. Mala som v čakárni chviľu počkať. Mne prišlo zrazu strašne zle. Asi mi klesol tlak či čo, zahmlievalo sa mi pred očami (videla som bielu hmlu) a prestávala som počuť... počula som, ako keby som bola pod vodou. Dúfala som, že to prejde, ako inokedy, ale nie. Oproti mne sedel jeden chlapík, ale mne bolo trápne pýtať o pomoc. Tak som sa tam niekoľko minút zhrýzala, že čo bude, či tam umriem. Nakoniec to prešlo. Mohlo to trvať tak do 10 minút. Prišla som naspäť do ambulancie a povedala zubárovi, že mi po tej injekcii prišlo nejako zle. A on že, asi nejaká alergia. Ja že, neviem o tom, že mám alergiu na takéto veci.

Nepämätám si presný deň, kedy sa toto stalo, bolo to niekedy na jeseň. Urobila som si solárny horoskop pre ten rok. Mám tam tranzitné Pluto v tesnej nula-stupňovej opozícii na moje Slnko a vládcu ôsmeho domu Neptún v 1-stupňovej opozícii na ascendent. Okrem toho sa tranzitný Saturn blížil k môjmu južnému uzlu (do opozície na severný uzol) a tiež sa blížil k môjmu natívnemu Saturnu. Či tieto veci súvisia, neviem.
Ailin
Ailin » gummibear | 10.12.2023 08:12
Ja som bola v ohrození života deň po pôrode. Ak by mi vtedy lekári nepomohli, zomrela by som. Paradoxne mam v tranzitoch samé trigony a sextily. V sekundárnych direkciach mám jediný negatívny aspekt Urán kvadrat Saturn. Saturn je vládca môjho piateho domu, a uran vládca šiesteho, ktory predstavuje zdravie. Dá sa povedať, že som potom bola dlho dosť oslabená dlhšiu dobu, nakoľko, som stratila veľmi veľa krvi. Ale netuším ci to spôsobil tento aspekt.
gummibear
gummibear
gummibear » gummibear | 10.12.2023 16:15
Aj tento sa obesil v 27 rokoch:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Brandis
gummibear
gummibear » gummibear | 10.12.2023 17:36
Z webu:

"Astrologové říkají, že návrat Saturna je stejně destrukční, jako být přejetý autem, které se po srážce ztratí, aby se později opět objevilo. Saturn se nejčastěji vrací mezi 27. a 30. rokem, a opět mezi 58. a 60. rokem života. Může se tedy snadno trefit do doby, kdy budete prožívat mnoho životních zvratů a změn. To může způsobovat značné ztráty, jako je rozvod, změna zaměstnání, a zdravotní problémy."

"K vašemu prvnímu návratu Saturna (a obvykle k nejpůsobivějšímu) dojde ve věku 27 až 31 let. Tehdy Saturn doslova se vrací do stejného stupně stejného znamení zvěrokruhu, jako když jste se narodili.

Proč je návrat Saturnu důležitý?

Představte si to takto: během vašeho návratu Saturna jste teenager a planetou disciplíny je váš otec, který vtrhne do vašeho pokoje a zkontroluje, zda jste udělali svůj domácí úkol. Pokud je úkol dokončen, jste odměněni. Ale spolu s tímto vyznamenáním přichází varování: nemůžete usnout na vavřínech. Musíte pokračovat, abyste si udrželi svůj stav. Na druhou stranu, pokud jste práci neudělali, stále se musíte naučit tyto lekce. Dohoní vás to, čemu jste se vyhýbali – Saturn už vám to neprojde; musíte kurz opravit. Pro mnohé je návrat Saturnu v souladu s naplňujícími milníky: svatbou, porodem nebo povýšením. Pro ostatní to odpovídá znervózňujícím otřesům: stěhování přespolních, kariérním změnám nebo srdcervoucím rozchodům. Ať už se pro vás tranzit projeví jakkoli, této celkové renovaci svého života nemůžete uniknout. Je to rituál průchodu; je čas vyrůst."
lak
lak » gummibear | 10.12.2023 18:08
-THUMBSUP-
Ailin
Ailin » gummibear | 10.12.2023 19:34
Len by som ešte doplnila, že sa napríklad dá niekedy vyhnúť rozchodu, ale ak človek cíti, že je vo vzťahu nešťastný, nemal by trpieť, ale mal by Saturnu dať voľný priebeh. Bránenie sa zmenám, je niekedy bolestivejšie, ako zmeny samotné.
Ailin
Ailin » Ailin | 11.12.2023 07:45
Saturn nám spravidla vezme to, čo už nám neslúži, silou svojej vôle to možno niekedy aj môžeme udržať, ale nakoniec zistíme, že to malo odísť a tým, že sme sa niečoho držali, tak sme neuvoľnili miesto na niečo lepšie. Som na konci tranzitu Saturn opozícia Slnko, od leta to prežívam s jednou menšou prestávkou, možno preto ma ten návrat Saturna oslovil
lak
lak » Ailin | 13.12.2023 17:49
Múdre slová
Magnician
Magnician » Ailin | 15.12.2023 14:26
-FLOWER-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...