mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Astrológia a horoskopy - 

Ascendent-Ryby

neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:34
Myslím že descendent je to čomu sa máme naučiť a zančí aj akých ľudí budeme počas života priťahovať....Ty suchárov a ja ako mám aj overené samých utopistov.Skús si zaloviť v pameti akých si mala partnerov a aj medzi priateľmi nájdeš asi viac rovnakých pováh:)-LOL-
neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:42
osobne si myslim, ze podobne pocity ako si tu opisala neprezivaju/li len ludia, co maju zvyraznene Ryby, ale skor vsetci co sa zaujimaju o ezoteriku, psychologiu, filozofiu, pripadne umenie...clovek ktory je sam so sebou spokojny, nepotrebuje sa "mucit" nejakou filozofiou, ci psychologiou alebo dlhe hodiny stravit nad tvorbou nejakeho diela ci po nociach nad niecim meditovat-PUH- a tiez by som sa vsadil, ze keby som prekypoval prebytkom stastia a dusevnej pohody, tak by som o nejaku astrologiu, psychologiu, ci nieco podobne ani len nezakopol:)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:46
rudi, vidis, toto je tiez fajn uhol pohladu..to ze ma zaujima astrologia, psychologia, ezoterika je dosledok toho aka som, a som za to vdacna :))) super optimisticky pohlad na vec, poteší. Aspon jedna pozitivna vec, skoda ze v mojom okoli je takych ludi pomenej, vdaka za internet :)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 16:36
Neviem, ci mi dnes nemysli, citam si tento tvoj prispevok a nerozumiem mu.

Ludia, ktori su sami so sebou spokojni, prekypujuci prebytkom stastia a dusevnej pohody su taki, ktorym uplne postacuju prakticke, hmotne zalezitosti, uspokojovanie potrieb tela a to co je navyse, psychologia, umenie, vsetko, co sa tyka duse, je tu len pre rozorvanych a nestastnych?
neznámy
neznámy | 15.11.2012 18:47
v drvivej vacsine ano, respektive psychologia, ezoterika, ci umenie im opat ten pocit prebytku stastia priniesol. neviem ako v tvojom okoli, ale vsetci moji kamosi, ktori spolu so mnou zacinali s ezoterikou, tak boli tazsie povahy, ktori vnimali okolie trochu zlozitejsie a prakticky sa ich priam bytostne dotykali veci, ktore boli pre vacsinu ludi banalitou. malo, velmi malo ludi, co su spokojni a stastni so zivotom, tak sa takymto disciplinam hlbsie venuje...z okolia nepoznam nikoho a ked citam zivotopisy svatcov, duchovnych ucitelov, umelcov a ja neviem koho este, tak aj tam je jasna prevaha "kliatby" osudu-PUH- ale mozno u teba to bolo inak...
neznámy
neznámy | 15.11.2012 18:57
Mám taký istý názor.Pokial človeku v živote ide karta,nezvykne sa zaujímať a vŕtať v astrológii či iných podobných disciplínach
neznámy
neznámy | 15.11.2012 20:18
Aj prasiatko moze byt velmi spokojne so zivotom, ked dostane napapat a ma teply chlievik.
To k tomu pocitu stastia a spokojnosti. :D
To by sme sa asi museli dlhsie bavit o tom, co je to byt spokojny a stastny.

Ja som sa k tymto veciam nedostala kvoli osobnym tazkostiam, ani som v nich nikdy nehladala odpovede na otazky ako by som mohla byt stastna, lebo som pokial mi pamat sluzi :D nikdy nemala vnutorny pocit zleho, alebo tazkeho osudu.
Ci ma niekto tazky, alebo zly zivot je velmi relativne, zalezi s kym sa porovnava.

Mam k tymto veciam vztah preto, lebo ma to naplna.
Niekto povazuje telesnost a hmotu za zaklad a ostatne za nadstavbu, take cosi menej dolezite, bez coho sa da v pohode existovat ak nam je dobre. Ale aj tak si povie, ze o dusu sa treba starat, vsak mozno naozaj existuje. :)
U mna je to otocene. Staram sa o to, aby som normalne fungovala v hmote, ale povazujem ju iba za prostriedok, nie ciel.

Hladanie vlastnej duse cez trapenia je tiez cesta, ale nemusi byt jedina. :)
neznámy
neznámy | 17.11.2012 19:00
Rybí ascendent má panenský descendent, který umožňuje nárokovat u partnera (jakéhokoli) soudnost
neznámy
neznámy | 18.11.2012 19:36
no, moze byt. Co som si vsimla, tak ma pritahuju muzi, ktorí su inteligentny, pokojný, rozvážny, lahko sa nenapália pre nejaku hovadinu, ale musia mat zmysel pre humor, a to Panny moc nemaju, teda muzov Panny poznam velmi málo. A tych co poznam, tak napr. neveria na nic, co sa nedá logicky dokazat.
A co znamena teda ten descendent? A ako ho ovplyvnuje znamenie?
neznámy
neznámy | 27.6.2013 13:19
Ako nás vidia ľudia z vonka - to je descendent a ascendent - to je naše vnútro.... ja som napr. Strelec a mám descendent v Škorpionovi... presne tak ma vidia ľudia, si to aj uvedomujem :-)
Inak moja kombinácia sa mi veľmi páči a celkom fajn sa mi s ňou žije....
neznámy
neznámy | 27.6.2013 14:19
..Prepáč, ale nejak mi to nepasuje. Keď máš ascendent v Škorpiónovi, tak nemôžeš v ňom mať aj descendent, ktorý mu je naproti. Ten môžeš mať napríklad v Býkovi.. ;)
neznámy
neznámy | 27.6.2013 20:51
Zle si prečítala... ja som Strelec - teda ascendent mám v Strelcovi :-D
neznámy
neznámy | 27.6.2013 21:07
..chválabohu zatiaľ ešte dobre čítam, ale ty sa asi nevyznáš v astrológii, keď si pletieš pojmy...
neznámy
neznámy | 27.6.2013 21:09
Jáj máš pravdu.... čítam zároveň dve veci a takto to vyzerá :-D ale je to jedno... obe znamenia namixované sú fajn :-)
neznámy
neznámy | 27.6.2013 21:12
:) ..aj mne sa to občas stáva..
neznámy
neznámy | 27.6.2013 23:49
slnko mesiac ascendent mozu byt barskde ale stastny zivot na tejto planete mozny nie je. da sa ale zit uspokojivo :)

aj ked...no... :D
lak
lak | 28.6.2013 11:06
ja si tiez myslim, ze prevaha vody je skor "za trest" :D a ani ta intuicia to nevyvazi :D chcelo by to viac zeme... ale rudi ma pravdu - kazdy ma nieco, treba to prijat... :)
neznámy
neznámy » lak | 28.6.2013 11:17
..neviem aké to je mať prevahu vody v horoskope, lebo ju skoro vôbec nemám, ale ani prevaha vzdušného živlu nieje naj super. Človek by najradšej lietal kdesi v oblakoch, ...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...