mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Ascendent-Ryby

neznámy
neznámy | 10.11.2012 18:33
Ak má niekto Ascendent v Rybách (tak ako ja), a navyše v jeho horoskope vládnu vodné znamenia, dokáže vôbec šťastne prežiť život na tomto svete? Dá sa to? :)
neznámy
neznámy | 10.11.2012 20:27
a podla teba ake znamenia musi mat clovek v horoskope obsadene, aby prezil stastny zivot tu na zemi? poznas take nejake?-PUH-
neznámy
neznámy | 10.11.2012 20:50
nejaké zemské ( praktické ), taká zlatá stredná cesta :) ale dostal si ma :)
neznámy
neznámy | 10.11.2012 20:52
Lebo tieto vodne znamenia, senzitivita, citlivost, emocie, uz som z toho unavena ale akoby inak neviem zit..len emociami, vidím v druhych len to dobro (pretoze existuje) a potom stale citit rozcarovanie..potom zas pochybnosti sameho seba..zase emocie..atd atd :) navyse vyrazny vplyv strelca, otaky duchovna, filozofie, expanzie, vyššieho vedomia.. a teraz ži :)
neznámy
neznámy | 10.11.2012 21:25
ahoj, tiež mám výrazný vplyv stretlca a asc plus lunu vo vodnom znamení...bežne sa mi kotúľajú slzy dole lícami a som podobne na tom ako ty...ja som to vyriešila takto: akceptujem sa a mám sa rada taká aká som (skoro vždy) a keď niekomu vadí moja citlivosť, je to jeho problém...každý sme sa s niečím narodili a naše vlastnosti treba využiť a nie potláčať, ak nikomu neubližujú (vedieť rozlíšiť hranicu je niekedy dosť ťažké), tak je to úplne v poriadku ;)
neznámy
neznámy | 10.11.2012 21:28
mrkol som sa na tvoje kolecko jednym ockam a je fakt pravda, ze vodne znamenia a vodne planety (dominanta Luna/Neptun) v tvojom horoskope prevazuju...ale zas bud rada, ze nemas vo vodnom zivle 8 planet ako mal napriklad Kurt Cobain...tak mu nemaj za zle, ze si tu zivotnu cestu trochu skratil-PUH-
no ale je to tvoj udel a musis sa ho naucit spracovat...urcite to nie je nahoda, ze si takto "obdarena"...niekto ma vela vody a niekto napriklad ohna a ten zas ma problem hnevom, vybusnostou a agresivitou...kazdy si nesia nejaky svoj kriz na chrbte-PUH-
neznámy
neznámy | 10.11.2012 21:57
Co strasite. :D Aky kriz.
S prevahou vody sa zije v pohode.
neznámy
neznámy | 11.11.2012 00:24
Ahoj, žit můžeš dobře a v klidu at máš jakékoliv znamení. Záleží na tobě, jak dokážeš své emoce spracovat, přijímat lidí takové jaké jsou, pak nic nebudeš od nich očekávat a následně nebudeš sklamaná. Nikdo a nikdy nejsme dokonaly. Já se snažím vidět u lidí také jenom dobro, ale nic od nich již neočekávám. Beru to tak, že všichni jsme si museli projít počas našich reinkranácijí dobrem i zlem. Naučila jsem se žít, tady a ted v přítomném okamžiku . Pracuji jako řidič tramvaje a tam si každy na tebe hojí ego, náladu atd, jelikož jsi první naráně. Od doby kdy jsem to přestala řešit, chlap na mně řva la sprostě mi nadával kvůli 1 min spoždění, jáj jsemsi v duchu pomyslela JSOU TO TVÉ ENERGIE A TVŮJ PROBLÉM, zůstala jsem klidná a usmívala se na něj, jeho to ještě vytočilo skákal jako jojo. Od té doby se mi takovéto situace vyhybají. To byl malej příklad. Přeji ti z celého srdce at se ti krásně daří. Hlavně se netrap , cely svět nespasíš.
neznámy
neznámy | 11.11.2012 09:46
bimbulka, mas moj obdiv..mna dokaze rozladit uz aj obycajna malickost, myslienka.
Mam na com pracovat, rozhodla som sa zamerat na meditácie, lebo mám pocit ze to potrebujem a nutne. A potom pridu na rad dalsie veci. Zelam aj tebe aj ostatnym krasne dni :) -HEART-
neznámy
neznámy | 11.11.2012 10:48
prevahu určitých emócii je najlepšie meditáciou zjemniť tým, že sa naučíme oddeliť sa od nechcených emócií a nestotožňujeme sa s nimi. získame nad nimi (nad sebou) kontrolu. a toto sa sa robí tak, že zaujmeme pozíciu svedka - pozorovateľa a len pozorujeme svoje pocity a myšlienky. myslím, že predchádza tomu pozorovanie vlastného dychu. je to tiež vhodný spôsob skľudnenia mysle. najlepší asi plný jogový dych s miernymi zádržami hlavne po výdychu.

svoje duševné limity najlepšie posunieš práve počas duševného napätia, alebo nechcenej emócie. vtedy máš šancu s tým niečo urobiť. vtedy si treba sadnúť a pozorovať... a pozorovať ako to odíde;)
neznámy
neznámy | 11.11.2012 11:05
Ja mám takú skúsenosť, že to čo sa dá považovať za kríž, môže byť rovnako dobre aj dar.
Závisí od uhla pohľadu a prístupu. Človek je v určitej oblasti "viac doma" ako väčšina ľudí a otvárajú sa tým možnosti, s ktorými sa dá pracovať.
To že si to musí zažiť na vlastnej koži je iná vec. Ale tak ako píše Bimbulka, alebo sokrates, naozaj sa dá odosobniť, len to nejaký čas života trvá.
Najhoršie to je v detskom veku, pretože dieťa bohužiaľ nevie, čo si s tým krížom-darom počať. Ale aj to má svoj zmysel.
Nikto nedostane nič len tak. Dobrí žiaci mávajú ťažšie úlohy. :D
neznámy
neznámy | 11.11.2012 18:04
Proč myslíš, že to zemská či jiná znamení mají jednoduší. Hlavně by mne zajímalo konkrétně v čem!?

To že něco nevidíš, neznamená, že to neexistuje.

Jinak do budoucna přeju hodně sil ke zvládnutí svých emocí :-)
vandalka
vandalka | 12.11.2012 16:33
ja som si vsimla na rybach (co je moje velmi oblubene znamenie u zien), ze sa neustale lutuju a divaju na druhych, (ini sa maju lepsie, ini urcite nemusia tolko chodit do prace, co ja, ini maju peniaze, lasku, zdravie "zadarmo"..zatialco mne kazdy "berie"..)
Je to skoda..skoda casu a energie.. Zalezi na tom, ako sa mas ty, nie ci sa mas lepsi/horsie ako ti druhi. A ked sa chce mat rybka lepsie, mala by v sebe najst odhodlanie vykrocit a nieco robit...nielen sediet a premyslat, o tom, ake utrapy jej zivot nadelil..
Mam maminku rybu, aj najlepsiu kamosku..toto som odpozorovala (aj na inych rybkach) a vzdy ma to velmi mrzi, ked sa nedokazu nakopnut..je to skoda
V mojich ociach je toto asi jedine negativum, ktore evidujem u ryb :) Inak, su to uzasne zeny (muzov moc nepoznam) - citlive, romanticke, kamaratske, dobracke atd.. ale neda sa len sediet a premyslat! :))
Drzim ti MOC palce..dufam, ze najdes nieco, co ti doda energiu a chut do (stastneho) zivota :)
neznámy
neznámy | 13.11.2012 20:33
Ja tiež rozmyšľam či sa da šťastne prežiť život na tomto svete a to mam ascendenta v býkovi....asi to nerozhoduje
neznámy
neznámy | 14.11.2012 17:04
Dcéra má asc. v rybách a myslím že sa u nej začína pomaly prejavovať,má 17 rokov.Znamením je panna a väčšinu planét v zemskom postavení,ale teraz reaguje a koná ako utopista ,alebo dieťa kvetov.Ako malá do 14 rokov to bolo životaschopné decko a samostatné.Teraz by som sa potrebovala vrátiť na materskú,je nesamostatná,akoby nemala svoj názor a neskutočne ovplyvnitelná,myslím že práve ascendent v rybách sa na nej takto prejavuje.
neznámy
neznámy | 15.11.2012 10:03
vandalka, ragana, evka..čo s tym spravíme..
Ja mam tiez obcas take myslienyk ze iní sa maju lepsie, vandalka to vystihla, ale zas netrva to nikdy dlho, vzdy ma napadne, ze s tym treba nieco robit, a ze sa nemam tak zle..hned ma napadnu nejake riesenia ale vzdy za tým aj pochybnosti, strach a obavy.
Napr. premyslam o nejakom vyssom vzdelani, ale nie som si ista co vlastne, jeden den tuzim po dietati, druhy den by som ho nechcela ani za svet. Nemam ustalene nazory, ako hovori moj priatel kam vietor tam plast :) som nerozhodna, vo vsetkom potrebujem aby mi niekto poradil, lebo v zivote som urobila pár chyb z unáhlenosti, tak teraz mam obavy. Navyse ked nie je dost financíí na nič, tak potom sa tazko nieco mení.
Nemam ani vydrz, nieco ma nadchne, ale za dva tri dni, je to uplne inak, pri nicom dlho nevydrzim a neviem si ani urcit priroity v zivote. Som ovplyvnitelna, prchká..viem sa vsak podriadit, napr. priatelovi, casto dám na jeho usudok, a potom sa divím ze ma berie tak trochu ako male dieta..ale hovorim, uz som v zivote urobila par chyb, a hcem sa toho vyvarovat, no na druhej strane, vzdy sa rada ucim na svojich chybách, nerada som ked mi niekto rozkazuje.
Baby, jak z toho von?? :) A to sa blízim k 30ke -WALL-
:)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 11:39
ked tak pozorujem blízkych alebo kolegov, ktorí sú narodení bud zemskych znameniach Panna, Kozorozec, Byk alebo aj ohnive najma Baran a Lev, (Strelec sa mi zdá najmiernejší z ohnivých znamení), tak majú ako keby viac energie, zdá sa mi ze vždy vedia čo chcú a ked nieco chcú, tak to aj dostanú. Ako keby si prirodzene získavali rešpekt od druhých, vzdy vedia čo povedať, čo urobiť v tej a tej chvíli a ostatní to akceptujú. Ale to je len moj subjektívny názor, názor pozorovateľa, navyše veľmi emotívneho :)
Vandalka to presne vystihla. Priveľa vodného znamenia plus Strelec..podla mna je to jedinec (teda ja) trochu viac mimo reality, žije vo vlastnom svete, snaží sa zapadnút ale nejde mu to, k tomu večné pochybnosti o živote, o sebe samom..
Nechcem riešiť mňa, ale všeobecne, aky máte názor alebo najlepšie priamo vaše osobne skusenosti so sebou samým alebo ľuďmi, s takto postaveným horoskopom. Lebo v mojom okolí sa mi zdá že existujú len praktickí ludia, ktorí vedia čo chcú, a idú si za tým, sú spokojní a ak nie, tak jednoducho niečo zmenia a proste ide to. Nehovorím že za každych okolností je dobré zapadnúť, ja mam rada originalitu ale istá prudérnosť (neviem čo to má na svedomí v mojom horoskope) tam je, a tá ma brzdí v určitých veciach, najmä v presadení samého seba.
Dosť často hodnotím a súdim druhých (nie priamo do očí ale v mojej mysli) aj ked viem, ze sudit moze len Boh a ani ja nie som dokonalá.
Ale nechcem tu rozpisovat vsetko, nechcem aby to bol moj psychologicky rozbor, ale z hladiska astrologie..zaujima ma to, charakteristika ludi, vplyv planet na charakter, konanie cloveka, jeho kladne a zaporne stranky, a to ako sa to prejavuje v zivote. A tusim treba zabŕdnuť do PSYCHOLOGICKEJ ASTROLOGIE -LOL-
neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:12
súdenie v zmysle hodnotenia je nevyhnutné v procese sebapoznania,
ak pripustíme, že všetci ľudia sú len našimi zrkadlami, niet divu, že sa ti zdá, že v tvojom okolí existujú len praktickí ľudia, ktorí vedia čo chcú
je to odraz toho po čom túžiš :)
to čo sa odohráva v tvojej mysli sa premieta do reality
v skutočnosti to je len tvoja predstava o nich....
tvoja pozornosť je zameraná na to čo chceš, na to čo ti údajne chýba
v skutočnosti ti tieto vlastnosti ale nechýbajú, pretože iba to čo sama v sebe máš, môžeš vidieť v odraze zrkadla :)

mne osobne mnohokrát pomohlo zamyslieť sa týmto spôsobom v konkrétnej situácii, keď niekto príliš priťahuje moju pozornosť, prípadne cítim i zlosť či prílišné súdenie
tak skúsim hľadať,čo konkrétne mi ten človek zrkadlí, a často je to len drobnosť, a to poznanie ma oslobodí a moja pozornosť sa znovu môže zamerať na niečo produktívne :D

mimochodom v mojom horoskope má obrovskú prevahu oheň, a nedá sa povedať, že by som prekypovala energiou a optimizmom, v podstate som veľkú časť svojho života prežila v ťažkých depresiách, to že to na človeku nie je poznať, ešte neznamená že neistotu a nezmyselnosť života nepozná a neprežíva....
neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:20
Myslím že postupom času,rokmi sa začneš prejavovať aj ako descendent,život Ťa určite nasmeruje tam kam máš ísť....Ako príklad dosť srandovný uvediem seba...ja mám ascendent v panne a descendent v rybách...Celý život som bola klasická panna a teraz okolo 40tky začínam byť kvetinová aj ja:)-LOL-
neznámy
neznámy | 15.11.2012 12:27
jednazmala, super príspevok, vdaka..mam nad cim premyslat
evka, ja to mam presne naopak! ascendent ryby a descendent v panne. Co vlastne naznacuje descendent? Nieco, co by sme sa mali naucit, co nam chyba? Je to pravda??
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...