mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Neverit corone?

neznámy
neznámy | 14.8.2020 20:56
Velmi sa mnozia ludia co neveria na koronu. Nejde o to ze virus je mozno umely, alebo su mozno za tym ekonomicke ci mocenske zaujmy, ci aka je realna skodlivost atd atd nech to je cokolvek moze to byt pravda, ale aj nemusi, alebo gulas medzitym atd

Co ma ale zaraze ze je obrovske mnozstvo ludi ma coronu za vymysel a ze vobec neexistuje. Kazdy si ide svoju vieru ale ze corona je absolutny nezmysel... ja neviem, akoze som sokovany z nas ludi. Vsetci do jedneho bez vynimky aj guru ci papez sme len egosti co si idu svoju vieru. Co je toto za planetu vlastne? My zijeme stale hlboky stredovek akurat ze serieme s mobilom v ruke -YES-
emanuel
emanuel | 15.8.2020 09:46
asi verím že je tu vírus,nakoľko viem ako sa približne správajú články v médiách ma doslova šokujú a nie v dobrom.....priživujú sa na ňom všetci či už médiá,vlády aj farmaceutické firmy .......epidémie tu už boli ale okolo tejto je taký cirkus že súdnemu človeku je jasné že pravda je skrytá a niekde inde ako nám servíruje vrchnosť a tlač
nikav
nikav | 15.8.2020 09:58
Kto neverí, že corona existuje, nesleduje, čo sa deje vo svete. Krajiny, ktoré neverili, dopadli zle, potom uverili.

Je ním aj R. Tramp. Dotiahol to tam, že veľké množstvo ľudí sa vzdáva amerického občianstva a odchádza do svojich

rodných zemí. /úryvok/

"Posledné prieskumy ukazujú, že v priebehu roku počet ľudí, ktorí sa vzdali amerického občianstva, štvornásobne narástol: iba v prvej polovici tohto roku sa svojho občianstva vzdal dvojnásobný počet Američanov v porovnaní s celým vlaňajším rokom. Svoje rozhodnutie vysvetľujú zhoršujúcou sa hospodárskou situáciu, všeobecnou neistotou, zlou politickou klímou, chaosom počas pandémie koronavírusu a inými príčinami..."
Ailin
Ailin | 15.8.2020 19:29
Corona existuje, a je veľká pravda, že ak niektorý štát deklaroval, že sa ničoho nebojí,viď Švédsko, Veľká Británia alebo USA, a neurobili žiadne opatrenia, ako uzavretie hraníc, zavretie škôl a reštaurácií a podnikov služieb aj priemyslu, tak veľmi zle dopadli. Teda aspoň som si to prečítala v médiách. Akoby tam mali úplne iný vírus ako my. Lebo keď tak nad tým rozmýšľam. Už 2,5 mesiaca sme vlastne ako tak v režime ako pred koronou. Deti chodili mesiac do školy, nič sa nestalo, aj keď nás strašili ktovie čím. Reštaurácie sa otvorili, a veruže nepribudli odvtedy stovky mŕtvych. Dokonca ani kaderníčky, kozmetičky ani masérky a ktoviekto ešte, kto pracuje s telom človeka, nezomrel. Môžeme usporadúvať podujatia nad 1000 ľudí už mesiac a pol a zvláštne: nie sú preplnené nemocnice. Ak sú na pľúcnej ventilácii dvaja ľudia a štyria na JISKe, tak naše zdravotníctvo to ako tak zvláda. Povolili sa operácie a ľudia si môžu chodiť vonku bez rúšok a dajme si ruku na srdce: ani vnútri už nie sme s tými rúškami tak dôslední ako v začiatkoch. Ani predavačky, ani zákazníci... Dokonca môžeme cestovať v rámci EÚ takmer všade a z politických dôvodov aj podľa mňa do potencionálne nebezpečných krajín, ako napríklad Taliansko, Španielsko a Veľká Británia. Ale znovu, nič sa za 2,5 mesiaca nestalo. Nepribudlo rapídne množstvo mŕtvych ako napríklad vo Švédsku. Švédi podľa novinárov mali mierne opatrenia. Ale v zásade tiež zakázali hromadné podujatia nad 1000 ľudí a zaviedli zvýšenú hygienu a podobne. Čím sa teraz od nich vlastne až tak odlišujeme? U nich rástli úmrtia po stovkách a u nás ani po uvoľnení opatrení úmrtnosť rapídne nestúpa. Niekedy mám pocit, akoby štáty, ktoré nechceli "poslúchať" mali nejaký iný druh Covidu.
Kolegyni mojej sesternice zistili koronavírus, (takže aj sesternica musí ísť na test, keďže pracovali na rovnakom oddelení), ale jej kolegyňa absolútne netušila, že by mohla byť chorá. Nemala žiadne príznaky, nič... ani len tú nádchu.
Ďalší prípad kamaráta môjho kolegu. Keďže chcel služobne odcestovať do krajiny, ktorá požaduje test na korona vírus, tak si ho dal urobiť. Cítil sa úplne zdravý a teda nepochyboval, že Covid nemá. Ale... test mal po obidva krát pozitívny. Otázkou je, kto na tom zarobí obrovské peniaze, komu korona slúži?
emanuel
emanuel » Ailin | 15.8.2020 19:34
podľa mňa farmaceutický priemysel má veľké oči,myslím podľa toho ako nás tlačia do očkovania ....aj do pandémie predbiehal ziskom zbrojárenský priemysel,zrejme sa niekomu málilo
marcie
marcie » emanuel | 16.8.2020 02:30
takže corona ziskovejšia ako vojna? možné je všetko ...
emanuel
emanuel » marcie | 16.8.2020 02:36
myslím že celkovo asi farmaceutický priemysel zarába viac ako zbrojný,corona ešte zvýši zisky
simetra
simetra | 16.8.2020 09:31
Vírusy existovali, existujú a existovať budú, na tom nie je čo spochybňovať.
milan08
milan08 » Ailin | 16.8.2020 14:56
suhlasim s tebou i tim zaverom,komu sluzi a komu zaraba!
milan08
milan08 » marcie | 16.8.2020 14:57
daleko ziskovejsia bez nasledkov.
lak
lak | 16.8.2020 18:17
tak neveria hlavne ti zo zjem vlek :)
heladaj
heladaj » Ailin | 16.8.2020 21:19
Súhlas
Ailin
Ailin | 16.8.2020 21:25
Ono vlastne ja neviem, ako sa dá veriť na koronu. Ty veríš na koronu?
Možno je niekedy lepšie iných nepočúvať, ale hľadať odpovede v sebe. Mne ani nenapadne uvažovať o iných ako o egoistoch, je to mimo mňa. Každý je na určitom stupni vývoja, či si žijú svoj stredovek, je ich vec. Horšie je, ak sú na pozíciách, kde sa rozhoduje o osude nás všetkých.
Ailin
Ailin » Ailin | 16.8.2020 21:41
Dá sa povedať, že verím svojmu úsudku viac, ako úsudkom iných ľudí. Hlavne nie tým z krízového štábu. Čo prvotne predpovedali ? 2,50 milióna nakazených a stotosíce mŕtvych. Jednoducho odborníci!
Čo hovorili obyčajní, jednoduchí ľudia? Že to nemôže byť pravda. A čo sa vyplnilo? Všetci sa snažia šíriť len paniku, aby sa čo najviac ľudí bálo. Nerobia už pol roka nič iné, len sa snažia šíriť strach. Niečo tu nesedí, každý to cíti a každý si však urobí svoj záver. Takže asi ani ja neverím na koronu. Beriem to ako fakt, že je to jeden z miliónov vírusov. Pravdepodobne sme v minulosti prekonali takýchto vírusov kopu. Ale keďže je väčšina ľudí bezpríznakových, tak sme o tom ani nevedeli. Len teraz niekto chce dobre predať testy a vakcíny.
neznámy
neznámy » lak | 17.8.2020 10:52
Preco rusko nenosit vysvetluje tato osoba

https://m.mojevideo.sk/4gsn
milan08
milan08 » simetra | 17.8.2020 11:23
ano virusy bude existovat,pokial mi na zemi budme.
milan08
milan08 » nikav | 17.8.2020 11:26
ptepadla si maistrimu a im informaciam klamlivych.iba podla tlace spatne skoncili.
Gitus
Gitus | 17.8.2020 13:35
Inteligentná mladá dáma.
: /
Ailin
Ailin » milan08 | 17.8.2020 18:59
Nuž ale nielen podľa médií, ale aj podľa štatistík zomrelých, to vo Švédsku, Veľkej Británii a USA naozaj nevyzerá dobre. Je tam veľmi veľa ľudí, ktorí zomreli na Covid. Na druhej strane, ak sa populácia premorí a každý má Covid, v tom prípade tam vlastne na Covid zomrie každý, kto si dovolí zomrieť. Takže vlastne zomrie 100 % ľudí na Covid, nikto na iné choroby ani na starobu. Ak je v populácii jedno percento nákazy tak určite nezomrie 100 % ľudí na Covid, ale budú vedení ako zomretí na starobu, rakovinu a podobne. A možno tam pár desiatok ľudí zomrie na Covid. Veľmi by ma zaujímalo, či sa percentuálne zvýšila úmrtnosť v tomto roku v najpostihnutejších krajinách oproti minulému roku. Ale to sa dozvieme až keď sa tento rok 2020 skončí.
emanuel
emanuel » Ailin | 17.8.2020 19:17
Ako som čítala štatistiky sa priebežne robia a pri úmrtiach na covid zarátali naozaj všetko ,hlavne srdcovocievne a chronicky dlhodobo chorých,jednoduchšie veď keď panika ,tak kompletná
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...