mesiac
Pondelok, 17.6.2024
Meniny má Adolf

Voľný pokec - 

Fórum na podnetné komentáre, aby ste získali body

simetra
simetra » Ailin | 24.5.2024 13:52
Na tom memečku nie je vôbec nič pozitívne.
Ailin
Ailin » simetra | 25.5.2024 04:32
Ak sa na to pozeráme tak, že by Putin zničil celú planétu, tak na tom nie je nič pozitívne. A ak sa pripoja europske krajiny, tak ako chce Makron a Zelensky a USA, tak to takto pravdepodobne dopadne. Našťastie sa Nemecko, ale aj Slovensko a Maďarsko jasne vyslovilo, že svojich vojakov nikde nevyšle. Putin nikdy nechcel použiť na Ukrajine jadrové zbrane, už by ich použil,
ak by to mal v pláne. Kto má vojenské základne rozložené po celom svete? Nie je to Rusko.

Toto memečko ale môžme pochopiť aj tak, že Rusko prehrá, a západ vyhrá. My patríme k západu a tak výhra Západu by sa mala javiť u nás ako pozitívna. Ale áno
normálni ľudia v skutočnosti, musia cítiť, že by to žiadna výhra nebola. Teraz momentálne je na pozícii tých dvoch v jaskyni množstvo ľudí na Ukrajine vo vojnových zónach, ktorí musia žiť bez elektriny, musia sa skrývať, a bohužiaľ aj pred Ukrajincami aj pred Rusmi... Ja neviem, ako to tam v skutočnosti je, ale stačí mi to aj utrzkovite sledovať a počúvať na to, aby som si utvorila názor. Milióny ľudí mŕtvych, milióny zmrzacenych, všetko zbombardovane, pôda zaminovana a kvôli čomu? Aby im americké korporácie ukradli ich zem, a aby tam boli americké základne. Ani voľby tam neprebehli, aby sa ľudia mohli vyjadriť, či chcú naďalej sluhu západu.
simetra
simetra » Ailin | 26.5.2024 18:38
"Slovensko práve prežíva boj o orbanizáciu našich televízií, na verejnosti sa debatuje o budúcnosti RTVS. Tento boj sa ale v skutočnosti odohráva všade. Deje sa ale potichu a plíživo. Keď to nezastavíme, bude to mať zničujúce následky pre slovenskú demokraciu," povedal ešte Kovačič v nedeľnom vysielaní."

https://domov.sme.sk/c/23335321/markiza-na-telo-politika-diskusna-relacia-kovacic.html

Takto nahlas to povedal. Určite viete, valcuje to internety :) Má veľkú podporu.
Ailin
Ailin » simetra | 26.5.2024 21:40
Do svojej relácie nemá koho pozvať. Zrazu zistil, že byť novinárom alebo moderátorom politických relácií na Slovensku nie je ľahké. Pritom si bol istý aké správne názory má.
Ailin
Ailin » simetra | 26.5.2024 21:55
Jeho relaciu nikto z vlády nezakazuje, a ani na to nemajú právo.
Dám sem link na rozhovor , ktorý má zaujal. https://youtu.be/b263nji9M5c?si=b7Cgn9EC3MtAzbWp.
Byť novinárom na Slovensku zahŕňalo to, že musíte hájiť správne progresívne názory a o pravde nikdy nediskutovať.
simetra
simetra » Ailin | 27.5.2024 14:25
Však keď ich koalícia bojkotuje..?! V relácii môžu stále uplatňovať štatút prázdneho kresla a viesť debatu s opozíciou. Tento moderátor sa dožadoval odpovedí na jeho otázky, čo koalícia nerada robí, radšej si presadzuje svoje názory bez ohľadu na to, na čo sa moderátor pýta. Presne ako raz povedal Šutaj..."ja tu nebudem odpovedať na vaše otázky!!!!"

Dokedy by sa na tieto jednosmerné "diskusie" pozerala koalícia? Čo by po dvoch, troch mesiacoch urobila?

Zamestnanci Markízy sa postavili na stranu Michala Kovačiča. Ktorý mimochodom bol ocenený za Na telo a jeho politická debata bola najsledovanejšia.

Poznám jedného, už dôchodcu, ktorý kým pracoval, pozeral správy na Markíze každý večer, ak ho niekto vtedy vyrušil, zúril. Keď išiel na dôchodok, zistil, že nevie čo s časom, najskôr mu preplo a skončil na liekoch psychiatrických a keď sa z toho pozbieral, natrafil na Infovojnu. Odvtedy vyhlasuje, že Markíza fuj, fuj, výsmech a oplzlé slová na každého, kto má iný názor ako on. Progresívci fuj, fuj, neskutočné nadávky a vyštvať ich preč zo Slovenska. No čo s takými ľuďmi? Pekne si ich nahuckal premiér s Blahom, Dankom, Tarabom a Eštokom. A teraz kričia, ticho! Ale len druhej strane, oni si kričia veselo ďalej.

Počúvala som toto video a bolo mi ťažko https://www.postoj.sk/156150/po-volbach-ma-chceli-zastrasit-syn-bol-uplne-v-strese.

Neprešlo ani 24 hodín a moderátor je vykopnutý. Ak s týmto súhlasíte, s týmto všetkým, čo robia a kam chcú až zájsť, ja sa Vám čudujem. Vážne sa Vám čudujem, lebo ste veľmi sympatická, inteligentá žena.
Ailin
Ailin » simetra | 28.5.2024 07:27
Nechápem prečo by som ja mala súhlasiť, alebo nesúhlasiť z rozhodnutím vedenia Markízy. Je to súkromná spoločnosť a je to ich rozhodnutie.Politici sa môžu rozhodnúť do ktorej televízie pôjdu. Ani takého Hegera nemôžeme nútiť aby išiel do Infovojny a odpovedal na "nepríjemné" otázky. Z môjho hľadiska je práveže potrebné klásť politikom, alebo aj iným odborníkom (ak si ich pozvú), nepríjemné otázky. Na to novinári, moderátori sú. Ale musí to byť vyvážené a ak sa prísne pýtame súčasnej koalície na nezrovnalosti, ktoré sa objavia, tak by sme sa s takým istým zápalom mali pýtať aj bývalej vlády na to kde sú zisky z testov a momiek, a prečo kompletne vyrabovali a odzbrojili Slovenskú armádu. Ak by boli tie relácie objektívne a zameriavali by sa na problém, nie na to z akej strany politického spektra hosť je, tak by to takto nedopadlo.
simetra
simetra » Ailin | 28.5.2024 09:07
Markíza či RTVS má veľmi široký dosah nielen na ľudí na Slovensku. To nie je súkromná firma na bočnej uličke napríklad Žiliny, o ktorej existencii vie len pár ľudí a nie je im jedno, aké rozhodnutie tam vyvodzuje jej direktor.
Zvláštny postoj, aj ohľadom odpovedí politikov, fakt sa nečudujem, že sme tam, kde sme, keď sú takéto názory.
Podľa mňa si rozporujete.

Už len čakať, kedy narazíme na to posledné dno, ktoré sme si mysleli, že už bolo niekoľkokrát prerazené. Ale nie, dá sa padnúť ešte oveľa hlbšie.
simetra
Ailin
Ailin » simetra | 28.5.2024 14:40
Markíza je súkromná spoločnosť, a prinútiť politikov aby diskutovali v ich reláciách jednoducho nemôže. Áno médiá majú dosah na mienku mnohých ľudí.
simetra
simetra » Ailin | 28.5.2024 18:54
Toto je zaujímavý status. Krátky výber "Garantujem Vám, že sa budeme všetci (teda ja nie lebo viem čo sa tam chystá) budeme čudovať. Plocha zem bude najmenší problém."

https://www.facebook.com/peter.nota.96/posts/pfbid0v6YVsyyX9RG7sUvWY4NcGFgFPErstX5iJRPFgVqz9XiSwFBykMu7vDx3bG7MeyJsl
Ailin
Ailin » simetra | 29.5.2024 07:07
Tieto mafiánske praktiky išli vždy mimo mňa, ale verím, že ak niekto spácha nejaký zlý skutok, tak sa mu to vráti. Možno nie teraz, ale každý dostane to, čo si zaslúži. O zamestnávateľoch (nielen Markízy) nemám idealistické predstavy, že sú neobmedzene spravodliví a altruistickí. Skôr by som povedala, že mám v poslednom čase opačné skúsenosti, že sú najviac vážení tí zamestnanci, ktorí nemajú žiadny prínos, ale stačí aby boli dostatočne falošní a podlízaví. Ale v skratke: ak sa zamestnanec stane nadbytočný, tak mu zamestnávatelia väčšinou ponúknu inú pozíciu, alebo ho prepustia. To je všade, vo všetkých zamestnaniach a na celom svete. Ale je pravdou aj to, že si tí prepustení zamestnanci spravidla nájdu niečo oveľa lepšie (osobná skúsenosť).
simetra
simetra » Ailin | 29.5.2024 08:29
Nezabúdajme, že chvíľu predtým dostal Kovačič za Na tela Novinársku cenu.

Na tieto karmické odkazy som ja dosť citlivá. Často to používajú ľudia, ktorí tým zastrešujú svoju "dobrotu", že oni neprajú nikomu nič zlé. Vzápätí však vyrieknu, ako dotyčných dobehne ich vlastná karma a de facto budú aj tak potrestaní. Tak načo špiniť svoju karmu zlým prianím.
Vôbec nehovorím, že to je Váš prípad :)
simetra
Ailin
Ailin » simetra | 30.5.2024 07:30
Ale prečo by mali ľudia niekomu niečo zlé priať? Hlavne ak my, ako pozorovatelia často nevidíme celú pravdu. Ak niekto niečo zlé spácha a musí sa za to zodpovedať aj počas niekoľkých životov, a všetko sa mu to vráti, tak je to pre jeho dušu asi potrebné. Ak niekomu zavraždí nejaký mafián dieťa, viem si predstaviť, že je to obrovská bolesť, ale má ten človek teda zobrať spravodlivosť do svojich rúk? Jediná cesta je podľa mňa, pokúsiť sa od tej bolesti oslobodiť a nechať to na vyššiu spravodlivosť.
simetra
simetra » Ailin | 30.5.2024 14:57
Lebo keď napíšete, citujem: "ak niekto spácha nejaký zlý skutok, tak sa mu to vráti. Možno nie teraz, ale každý dostane to, čo si zaslúži." tak de facto mu prajete zlo, lebo podľa Vášho súdenia si jeho zlo voči niekomu inému zaslúži zlo od vyššej moci aj pre neho, ako odplatu.
Už som raz napísala, že si rozporujete a zopakujem to zas, na základe toho, čo čítam v ďalších slovách Vášho textu.

Ale to je jedno, to vôbec nemienim riešiť a rozoberať viac :)


A ani nechcem začínať tému, čo je zlo, čo dobro a podobne, to sú nekonečné debaty a toho som už z minulosti presýtená :)
simetra
simetra » Ailin | 31.5.2024 08:00
A zavádzanie cenzúry je u nás protiústavné. Postup majiteľky a jej manažmentu takéto podozrenie vzbudzuje. A ešte je podozrenie, že súkromná televízia koná na základe objednávky vlády SR a to je tiež v rozpore so zákonom.
Ailin
Ailin » simetra | 31.5.2024 12:42
Ak niekto dostane to, čo si zaslúži, je pre jeho dušu určite dobré a prínosné.
Magnician
Magnician » Ailin | 2.6.2024 10:50
svätá pravda
Ailin
Ailin » Magnician | 4.6.2024 13:17
Myslím, že ak sa spätne pozrieme mnohí ľudia na svoj život, tak nás posúvali duchovne vpred hlavne krízy, ktorými sme museli prejsť. Príčinu som vo svojom živote, alebo v živote iných ľudí v mnohých prípadoch nevidela. Mnohokrát veľmi dobrí ľudia mali dosť ťažký život a ja si to vysvetľujem nejakými karmickými podlžnosťami, ktoré si nesieme z minulých životov.
Stránka:
< 23 24 25 26 27 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...