mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

rozbor osobnosti

neznámy
neznámy | 16.8.2018 13:49
Dobrý deň,

nevie mi tu niekto poradiť, ako sa naučím sama urobiť kompletný rozbor osobnosti podľa dátumu narodenia? Viem, že sa to dá len neviem kde začať. Prosím o rady či skúsenosti. Ďakujem.
neznámy
neznámy | 16.8.2018 14:30
No myslím že aspoň nejaké knihy by si si mala naštudovať, ono je to dosť ťažké len tak sa to naučiť bez ničoho. Na internete je dosť článkov môžeš hľadať ako pomoc aj tam.
milan08
milan08 | 17.8.2018 06:27
setrit a dat si urobit nezavisli rozbor
neznámy
neznámy » milan08 | 17.8.2018 08:21
Nezávislý rozbor? takže pokiaľ chcem robiť rozbory komplet na členov rodiny, či partnera, či kamarátku to by som musela teda riadne šetriť a nestojí mi to za to. :D..Chcem sa to naučiť nie to mať umelo vytvorené niekým o kom ani neviem či to vlastne vie a nezhltnem tiež každú kravinu, za to že si niekto napíše o sebe od liečiteľa, veštca, hypnoterapeuta či astrológa k tejto situácii konkrétne atď, žeby som mohla tomu 100% veriť. Teraz som už napríklad mala byť v zahraničí a o dva roky prísť a začať študovať prestížnu vysokú školu, mať mladšieho partnera, ktorého by som živila ja atď. Nič z toho sa nesplnilo. Takže tak a myslím, že treba si veci sám za seba urobiť maximálne si ich sama pokazím a viem, že toto by ma veľmi bavilo a práve preto nechcem ísť na to zle. Internet nestačí, preštudovala som už všeličo, možno skôr nejaká kniha by bola vhodná na toto učenie, či viac kníh aby som to mohla porovnať.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...