mesiac
Štvrtok, 24.9.2026
Meniny má Ľuboš

Cesty tela i ducha - 

Tibetský způsob jak vyjít s obtížnými lidmi

neznámy
neznámy | 12.9.2015 20:42
Tibetský způsob, jak vyjít s obtížnými lidmi

Oslovilo mě:
Návod, jak vyjít s obtížnými lidmi, který vychází z tibetské tradice Bön. Jednoduchá technika vám pomůže se zbavit jejich negativní energie a vlivu na vás. Tento způsob popisuje Christopher Handsard v knize Tibetské umění pozitivního myšlení.

https://www.youtube.com/watch?v=zRdTMeu9pfY />
Omlouvám se za nečitelný název tématu-SAD-
neznámy
neznámy | 12.9.2015 21:04
Najprv som si myslela, že tému založil elipsák. :)
Mala som v živote tzv.obtiažneho človeka, už nemám. Niektoré vety tejto techniky som používala, ale ani by mi nenapadlo pýtať si odobratú energiu späť, to ma prekvapilo. Odobratú energiu vracia príroda, mám pocit, že čo môžem urobiť ja, je zaceliť diery, kadiaľ môže moja energia unikať a to je vždy môj problém.
neznámy
neznámy | 12.9.2015 21:57
Máš pravdu, taky mě ta věta překvapila. Budu asi muset chvíli přemýšlet, jaký má význam. Ale jinak se mi to moc líbí, v odpouštění nejsem moc dobrá...

Název tématu se mi zkopíroval v jiném kódování, neměla jsem být líná a poctivě ho napsat ;)
neznámy
neznámy | 13.9.2015 10:42
Tak jsem si to poslechla ještě několikrát a zjistila jsem, že je to kvůli rovnováze. Posílám požehnání, žádám zpět sílu...

Další část se týká programování vlastních myšlenek:
přestáváš pro mne být problémem

A nakonec vysíláme do vesmíru přání:
budeš se ke mně chovat s úctou
neznámy
neznámy | 13.9.2015 14:05
veľká škoda,,že nás to neučili v škole,:)
neznámy
neznámy | 13.9.2015 16:54
Lenin o tom asi nic nevěděl, tak to nešířil dál.

Nás učili toto: Pionýr brání mír!-WINKIE-
neznámy
neznámy | 13.9.2015 17:10
Vďaka Saffy-FLOWER-...presne toto som tu dnes potrebovala nájsť-HEART-
neznámy
neznámy | 14.9.2015 07:12
Ve škole bychom to ještě nepochopili, děti nemají zkušenosti s obtížnými lidmi, jednání ještě nehodnotí, jen reagují - křikem, pěstičkami... :) Nepotlačují emoce, ventilují je.
neznámy
neznámy | 14.9.2015 07:19
Mně to taky velmi pomohlo, naplnilo mě to vnitřním klidem. Kdo z nás by neměl občas zapotřebí se vyrovnat se iritujícími situacemi:)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:59
som rada,,že som mala možnosť pochopiť to aspoň teraz,,vždy som myslela,,že neexistuje iné riešenie ,len obtiažneho človeka vypustiť zo svojho života,,,,,super,že si to sem dala,,,-THUMBSUP-
Poèítam horoskop... Počítam horoskop...