Cesty tela i ducha -
NeuroRestart
Ne že bych to video nějak žral -YUMMIE--LOL-(je v americkém byznys duchu,ale zas ho koření teta Alžběta:D ) ,ale je v něm dost zajímavého o programech mozku - s tím se dá souhlasit :)
Když jsem to video od Čmolíka viděla,tak mě napadlo...to by bylo hustý,kdyby tomu všichni uvěřili a všichni se přeprogramovali...Čapku ty to vidíš....
Jako nutnost to začne vnímat až když ho k tomu změna podmínek dotlačí.
Spousta těch programů je zbytečná nebo destruktivní (pověry,předsudky,dogmata,föbie...).Jako dá se s nima žít - většina z nás nějaké má,ani nejsme nějak moc tlačeni k tomu se jich zbavit.Když už ale vidíš,co způsobují,uděláš to z vlastní vůle -protože to budeš vidět jako nutnost;)
Příklad :reklama -vybereš si podvědomě to co si máš vybrat...a kde je intuice -PUH- ?Abys to neudělala,musíš buď ten vložený program vymazat a nebo ještě líp - vůbec si ho do hlavy nepustit -to ale znamená vědomou kontrolu,jinak zafunguje podvědomí
Je jedno príslovie : "Diabol na chóre spieva krajšie ako anjeli."
Iné bláboly väčšinou ľudia prehliadnu, lebo je v nich vždy kus naivity. Ale toto pracuje s faktami, ktoré sa nedajú odmietnuť. Je to pravdivé, ale nie je to celé.
A to, že to nie je celé, dáva možnosť tvorcom neurorestartu vsunúť do toho ako podstatu, čo chcú oni.
Možno je dobre, že nie všetci sú ochotní, schopní naskočiť, lebo našťastie každý človek sa nachádza niekde inde na ceste. A každý rieši to, čo je pre neho aktuálne, hoci aj úplne zle, ale v zmysle svojej cesty.
Nechcem si ani predstaviť ako si túto filozofiu dokážu mnohí upraviť a zdeformovať podľa svojho aktuálne nastaveného vedomia. -NOSMILE-
V podobném duchu jsem chtěla reagovat, akorát v rámci dnešních tranzitů Mars kv. Pluto, jsem to odložila -LOL-, ale teď už mi to nedá...
Koupíme si neurorestart, a už se budeme mít úúúúžasně žůžově -WINKIE-... mám pocit, že tohle je stejná iluze jako iluze chudoby člověka, co žije pod mostem.
Hledala jsem slova jak vyjádřit pocit co mi vlastně vadí a tys to pojmenovala.
CELISTVOST... ta tam není.
Nedá sa mať sa skvele a žúžovo bez toho, aby som nejakou časťou seba nebola spojená aj s odvrátenou stranou reality. Aj to som ja.
Neviem si predstaviť dokonalé blaho na tomto svete, lebo tu nie som sama. Ani keby som sa izolovala akokoľvek, kolektívne nevedomie steny nepozná.
Podvědomí je něco jako blackbox,běžně do něj nevidíš.Abych se nezamotal,budu se držet příkladu s reklamou.Když jí sleduješ,máš na výběr - přijmeš ji jako pravdivou nebo v ní vidíš lež a manipulaci.Když jí přijmeš,je to stejné jako když klikneš na "intalovat-OK" -pak si do PC (mozku) nainstaluješ program.Když ne,nenainstaluje se.Cos doopravdy udělala poznáš na "výstupu"blackboxu tj u regálu,kde buď bezmyšlenkovitě sáhneš po "tom správném" - a nebo ne.A tady máš možnost si uvědomit,že sis ne-vědomě (?) odsouhlasila instalaci programu. Když se nebudeš výhýbat zodpovědnosti,uznáš,že ty máš práva správce (není dobré je z pohodlnosti přenechávat někomu jinému).A jako správce máš možnost nežádoucí program deaktivovat.Když budeš navíc prozíravá,vytvoříš si "červenou kontrolku" pro podobné pokusy o "zavirování". Tyhle analogie fungujou,protože mozek vytvořil počítač k obrazu svému (jinak by se mu blbě spolupracovalo:D )
Tím neříkám,že nemáš pravdu.Z určitého úhlu pohledu ano...myslím,že rozumím cos tím chtěla říct :)
Tady to kdysi probíhalo podobně na První pražské astrologicko-léčitelské škole.
Po 4 letech dálkového studia jsi prostě složil zkoušky před komisí,kde seděl i jeden lékař,spolupracující se školou...
Přijde mi to nějak naruby,protože "věštbu" v jeho oboru dělají většinou ti,co na to "mají vzdělání" -ROLL-.