mesiac
Sobota, 26.9.2026
Meniny má Edita

Cesty tela i ducha - 

NeuroRestart

neznámy
neznámy | 3.6.2013 10:25
To souhlas-ROLL- a když se k nějaké takové záležitosti připojí i hezky promyšlená šmejdo-motivace, tak je průser.-WALL-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 10:29
Nejsmutnejsi je ze vetsinou to odnesou lide v "osobni zoufale situaci" jdou do toho protoze uz ze sveho hlediska vycerpali vsechny moznosti.-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 10:49
Nevadilo by mi to,pokud by člověk měl možnost reklamace,jako je to třeba v Německu.Na nějakým videu jsem viděla,že u pana Čmolíka možnost reklamace a vrácení celé peněžní částky je,ale tušim,že v tom bude nějakej háček...-WINKIE-

Jinak k tomu můžu říct jen to,že jsou to starý pravdy v novým kabátě...
Vždycky mne překvapí,když někdo dokáže vytřískat prachy na věcech,který jsou už stokrát provařený...v podstatě je to šikovnost.;)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 10:57
Ja to spis nazyvam "neeticka vychcanost" sikovnost mam osobne v jine kategorii.-ROLL-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 10:59
No,on je to vlastně koučink...
neznámy
neznámy | 3.6.2013 11:00
Napadla ma otazka, ci to vzdy bolo takto alebo sa vsetko deje len v poslednych rokoch? Nove technologie, mnozstvo informacii, ku kterym mame velku dostupnost vdaka internetu-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 11:14
mě jen fascinuje, že jste toho člověka zdá se nikdo naživo neviděl, ale už máte o všem "jasno"..

no nic no-ROLL-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 12:55
A díky bohu za to, že jsem ho na živo neviděla:D. Když někdo mluví na hodinovém videu jako hňup, myslím si, že mě to opravňuje k tomu, domnívat se, že na živo by tomu nebylo jinak. A ještě k tomu bych se na něj musela koukat! brrrr
neznámy
neznámy | 3.6.2013 13:48
-LOL- Vyjádřeno manific :D -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 15:47
jj, ne každej má dar zaujmout do kamery a obsah není vždycky totéž co forma, ale to je jedno..
neznámy
neznámy | 4.6.2013 21:38
Som tu vcera nebola, takze davam "Odpovedat vsetkym"

Dovod, preco som vobec otvorila tuto diskusiu, bolo skor to slovicko Neurorestart, ako Cmolik samotny, ten o tom nema podla mna ani paru, nastudoval si zopar knih o vesmirnych zakonoch a chce sa na tom nabalit.

Skor mi slo o to, ci je to vobec mozne, dat si do slova a do pismena preprogramovat mozog, aby reagoval inak. Ako to Cmolik slubuje ... dostat sa do toho dobreho vesmiru a prestat pritahovat prusery. Lebo mne by sa to pacilo :D

Neviem, ci je to momentalnym tranzitom Saturna v oblasti AC, ale mne prave pride vsetko nesmierne tazke a ta predstava, ze si pustim nahravku a vsetko bude fajn, je jednoducho bajecna a samozrejme aj naivna. A to citanie knih o sebarozvoji uz aj mna prestalo bavit. Rata sa len to, je je takpovediac odzite.
neznámy
neznámy | 4.6.2013 21:56
Videa som nevidela, ale podla mna svojou volou alebo myslenim nie....alebo inymi technikami.
Mozno v buducnosti ludia budu dostavat cipy...zase fantazirujem-ROLL-
neznámy
neznámy | 5.6.2013 08:40
noo, konečně dotaz k tématu o který tu běží:D

Mně se to zdá složitější, v tom dobrým slova smyslu.

Nějakou cílenou prací s myslí resp. s jednotlivými centry mozku (ty zmíněný nahrávky apod.), můžeš ovlivňovat svůj přístup k realitě (třeba se v průserech nevztekat, apod) kterej se postupně může vžít jakovědomej i nevědomej zvyk.

Na druhou stranu o důvodu proč se vztekáš to nevypovídá nic. Ten je potřeba najít. Ve skutečnosti ale nejde o to bejt vždycky "v pohodě", ale umět si konstruktivně poradit s co nejširším rejstříkem situací, který se dějou.(nereagovat dokola pořád jedním způsobem, např.)

A tam různý způsoby práce s mozkem můžou pomoct. aktivovat třeba ráno před prací určitý centra který normálně spěj, může dávat možnosti nacházet jiný způsoby řešení úkolů, apod.

Přeprogramování "vadnýho" softwaru ale nic neřeší, neb bude dál padat, jen jinak, ale práce s ním ti může pomoct najít jiný způsoby pohledů na jeho podstatu a tím si o něm vytvořit ucelenější obraz:)
neznámy
neznámy | 24.8.2013 15:53
Ahojte,
Hneď na začiatku kampane po odvisielaní videa som obratom urobil akciu a kúpil som si červenú pilulku.
Hneď po spustení deň 0 - úvod som si uvedomil že ma zaujala Prosperita.
Sám si neviem vysvetliť, ako následne pri googlení mi prišla do cesty infomácia, ktorá ma veľmi zaujala, pozrel som odkaz a v tele som zacítil vnútorný hlas "TO MUSÍM MAŤ", skúste si aj Vy pozrieť odkaz a dajte vedieť čo to s Vami urobilo:
www.revolucni-prijem.cz/1E241A

Ja som už členom a do prvého dňa sa rútim s nadšením a potvrdením, že vstup sem sa oplatil, nakoľko ma priviedol k:
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 24.8.2013 15:58
Hneď na začiatku kampane po odvisielaní videa som obratom urobil akciu a kúpil som si červenú pilulku.
Sám si neviem vysvetliť, ako následne pri googlení mi prišla do cesty infomácia, ktorá ma veľmi zaujala, pozrel som odkaz a v tele som zacítil vnútorný hlas "TO MUSÍM MAŤ", skúste si aj Vy pozrieť odkaz a dajte vedieť čo to s Vami urobilo:

Ja som už členom a do prvého dňa sa rútim s nadšením a potvrdením, že vstup sem sa oplatil, nakoľko ma priviedol k:
neznámy
neznámy | 24.8.2013 18:23
Ahojte,
Hneď na začiatku kampane po odvisielaní videa Neurorestart som obratom urobil akciu a kúpil som si červenú pilulku.

neznámy
neznámy | 24.8.2013 18:29
neznámy
neznámy | 24.8.2013 18:53
hned ti napíšem, čo to so mnou urobilo

ROZOSMIALO MA TO

tieto bláboly -THUMBSUP--LOL-
neznámy
neznámy | 24.8.2013 19:01
My ti to nadšení přejem -THUMBSUP-,ale ještě uvaž jestli budem taky nadšení pro čtení téhož příspěvku 3x za sebou -ROLL-;)
neznámy
neznámy | 24.8.2013 22:27
a proc to ctes jako? -LOL-:)-PUH-

ted uz presne nevim, kdo to v diskuzi zminil, ale co ze se to presne da reklamovat v Nemecku? nejake sluzby spojene s cistenim karmy a "temidle vecmi" ? :)
Stránka:
1 2 3 4

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...