Cesty tela i ducha -
NÁVOD NA PREŽITIE v roku 2020
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=gQg2puaHhuk&fbclid=IwAR0JbRM7UiynEiQFH5R036o-KcbuNXclfn5M_JiRq5ttdZju5DUaPdKP37k&app=desktop
Takže áno - bude nesmierne ťažký pre tých ktorí žijú lživé životy alebo životy všetkých iných len nie ten svoj a ľahký ba priam povzbudzujúci a úspešný pre tých ktorý žiju vo svojom strede teda vo svojom ASC.
Ja mám nesmierne dobrý pocit už dlhší čas aj napriek mojim tranzitom a aj napriek terajšej chorobe, ten pokoj v srdci je úžasný, takže ja neprevezmem žiadnych strašiakov a tak je to vždy - všetko je iba o nás, len tento rok zrejme už nebude platiť:
Postavím sa do zrkadla a budem si hovoriť som krásna, som úspešná..... mohla by sa tam aj striga objaviť
Ani ja to nemôžem napísať že je to blaženosť ale ten nekutočný pokoj vo mne je úžasný, teraz prekonávam mutantnú chrípku ktorá spôsobila zápal lymfatických uzlin a predsa sa behom jednej noci kedy som si myslela že snad neprežijem, všetko zmenilo. Divné - hlava bila na poplach - umieraš, ale srdce to vôbec tak nevnímalo, akoby na niečo čakalo. Možno neviem správne popísať tie pocity.
Ešte k roku 2020 - každá 2 sú 2 nohy a tak už rok hovorí o pevnej stoličke, takže ak si niekto myslí že môže s niekym manipulovať tak sa mýli, už sa nedá ničím oklamať - ta stolička je aj neustupčívosť a teda tento rok je pevny vo svojom základe, takže ak sme pevní vo svojich zásadach veľmi nám to pomôže - teda správnych zásadach - celý tento rok je o pravej miere, spadne hodne masiek.
Už vidím ako sa ľudia budú chcieť brať 20.2.2020 či podobné dátumy, ale tam je toľko tvrdohlavosti že iba ťažko sa to da ustať, ale ľudom to pripada magické.
www.sergej-lazarev.cz treba si to nahodiť ručne
Možno ani toto pekné krátke video ti nesadne, ale niekoho poteší.
V čom je zmysel života /Lazarev/
https://www.youtube.com/watch?v=EvuDZVf--yk
Risk? - veru teraz sú iba 2 roviny, aspoň čo ja vidím okolo seba -riskujúci vždy aj ked netreba a potom ti alibisti, ja za nič nemôžem - akoby stred v terajšom svete vypadol.