mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Opozícia Urana na Saturn a zároveň aj opačne

neznámy
neznámy | 24.12.2019 09:00
Neviem čo očakavať alebo ako to vôbec vyložiť - nikde som to nenašla na nete -Urán v opozícií na Saturn a Lilith ale aj tranzitujúci Saturn je v opozicií na nat. Slnko a uran.
Nakoľko mi idú aj iné kvadraty, tak by to malo byť ťažké obdobie, ale ja ten pocit nemám, práve naopak, jednoznačná úľava a výdych.
Mám pocit akoby sa navzájom zrušili.
suhail
suhail | 25.12.2019 09:47
U opozic je výsledkem dopadem často nějaké vyhrocení vyústění rozlousknutí problémů a nebo jen ukončení nějakého období (problému) - někdy i z donucení z okolností z vnějšku - ale je důležité vědět, kterým oblatem života (domům) vládnou tranzitující planety, a ma ty které aspektují, a mrknout na jejich vzájemné postavení v radixu (pozitivní nebo negativní ?) , stejně tak se podívat na direkce na stejné období nebo i soláry, ale bylo možné odhalit, co působí asi nejsilněji, nejcitelněji atd..... a nebo i to, proč to působí tak mírně, že to vlastně nepociťujete ....
neznámy
neznámy » suhail | 25.12.2019 12:35
No ja celkovo opoziciu neberiem ako niečo hrozné, len tam treba niečo riešiť ale o tom je život. Saturn je u mňa vládcom 11 domu ale v ňom je iba Cheiron a SU, Uran je vládcom 12 domu a prazdneho, ale stojí u mňa pred Slnkom. Tiež Saturn je silný v Škorpionovi v konj. s Lilith v 8 dome
Ked sa pozriem teraz na tranz. horoskop tak to stélium je v opozicií na moje stélium v 5 dome a teda mala by to byť ťažká doba, ale v podstate to tak nie je a ja som mala aj celkom pekný úspech či iné veci. Odrazu mi vrátili 100 eur ktoré som už odpísala a podobné veci sa mi udiali, cítim sa aj vo svojom vnútri taká vyrovnaná.
emanuel
emanuel | 25.12.2019 22:30
tak ja opozície prežívam hrozne,musím sa priznať že som si všimla že obdobie kvadrátov zvládam lepšie...niečo sa udeje a ja len reagujem
suhail
suhail | 28.12.2019 11:38
tak 8 dům je mimo jiné také "peníze jiných" resp. se vám vrátily nějaké peníze, které jak jste sama napsala - s něma jste už nepočítala... 8 dům je taky o schopnoti regenerace a osobní tranformace.
5 dům děti milostné vztahy zájmy koníčky
já si myslím to co jsem už napsala, že opozice může na rozdíl od kvadratury něco uvolnit a nechat rozplynout a může přínést "úlevu". U kvadratury jsem nic takového nikdy nezažila vždy jen napětí problém který v nic neústí nevyřeší se , leda se tak lehce mírně upozadí - a člověk trně kdy tase problém vyleze na povrch. U opozic jsem ona vyřešení věcí a úlevu poznala pocítila v životě také.
Rakům jde aktuálně dlouhodobě severní lunární uzel (draříhlava) přes toto znamení, a já si u raků ve svém okolí velice silně všímám jak by nalezli cestu kam patří a nějaký vnitřní klid .... samozřejmě je to velice povrchní letmý dojem který není podložen podrobným zkoukáním radixů, ale ten dojem je nepřehlédnutelný.
Taky je možné, že v sobě máte schopnost přijmat věci pokorně, a hledat v dění to lepší a pozitivní , a nikoliv to negativní a špatné. A to je cesta k té vaší vyrovnanosti - kterou lze v tom dobrém slova smyslu jen závidět :-)
neznámy
neznámy » suhail | 29.12.2019 09:38
Dakujem, áno veľmi dobre napísané takto to vnímam aj ja a je pravda že som väčšinu svojho života prežila s veľmi pozitívnym prístupom vo svojom srdci, ak ľudia niekoho začnú odsúdzovať a vyhybajú sa mi, už ako malé dievča som si začala takého človeka všímať a dať mu pocit že nie je sám - verila som že ak sú všetci rpoti tak to už nie je pravda a tak stačilo nájsť niečo pozitívneho na tom človeku a zaujímavé bolo to že sa aj ti vôkol neho začali meniť k nemu samemu. Neviem či som to správne napísala, od malého dieťaťa verím že neexistuje iba zlý alebo iba dobrý človek a každý sme si rovní.
Včera som sa stretla s rodinou na jednej veľkej oslave a bolo úžasne a v podstate to bolo tak silné akoby som nemala žiadne opozície ani nič iné. Bola som a som šťastná a ten pokoj v srdci aj ked oči plačú prajem každému, je to ako zázrak v nás samych, od vtedy som sa už nikdy necítila sama aj ked sama žijem dosť daleko aj od rodiny a známych.
Môj SU je v Kozorohu a teda sa moje uzly už dlhšie prekryvajú.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...