Zdravie a výživa -
Recept roku 2015
Pohankové placky se zeleninou dají se použít na mnoho způsobů s pomazánkou jako příloha svačina snídaně večeře na cesty se sýrem prostě u mně recept roku.
http://www.biolenka.cz/recepty.php?rid=86
http://www.biolenka.cz/news.php
http://www.regenerace.cz/zprava-id-279.html
To je jedinečné protože jinak koupíš jenom jizerku která se nedá jíst je nechutná anebo scher německý který je strašné drahý kilo přes stovku.
A navíc v těch kupovaných je samá kukuřice která není nic moc nedá se jíst často.
Z těch směsí se pak dá dělat všecko pizza placky sladké koláče i normální sortiment pečiva. Je dobré mít mlýnek svůj kamenný. Člověk do sebe pak dostává různé druhy bezlepkových obilnin což je velmi cenné. Když to meleš celozrnné. Vláknina hlavně ale i to ostatní.
ještě k tomu hot chilli pepper. a je to uvařené. -YUMMIE-
tohle přece na ženy působí eroticky ne? ;)
I've got to take it on the otherside
https://www.youtube.com/watch?v=rn_YodiJO6k
hele není nad chlapa co umí vařit ne? -PUH-
http://i.gr-assets.com/images/S/photo.goodreads.com/hostedimages/1379799299i/652635.jpg
Výskumník, ktorý pôvodne prišiel s dôkazom o citlivosti na lepok, publikoval v súčasnosti pokračovanie svojho výskumu. Teraz však už tvrdí presný opak.
Tento výskum nadväzoval na experiment, ktorý v roku 2011 vykonal Peter Gibson v laboratóriu na Monashskej univerzite v Austrálii.
Vtedy síce malá, no vedecky významná štúdia zistila, že strava obsahujúca lepok môže aj u ľudí netrpiacich plnohodnotnou celiakiou (známym autoimunitným ochorením spúšťaným lepkom) vyvolať ťažkosti v tráviacom systéme.
http://www.badatel.net/vedci-ktori-objavili-citlivost-na-lepok-teraz-ukazali-ze-neexistuje/