mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy » lak | 5.3.2018 08:57
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:04
Možno bude jayýčkom na váhach Kba :)
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:07
zalezi len na faktoch. mas pravdu - faktom je ze fico vladne 10 rokov a jeho zlodejska banda nikdy nic nevysetrila a rozkrada sa vsetko a vsetko ide pod koberec - to je absolutny fakt. z tohoto hladiska nemaju ziadne pravo vladnut, treba ich zvrhnut alebo zacat vysetrovanie. ale co sa vysetri ked policia a prokuratura a sudy, su ich dosadeni ludia? takze to nie je o emociach ale o zdravom rozume. nezaujma ma opozicia ani vrazda kuciaka. ale o to ze okradaju nas, nase deti. doveru sudov mame najnizsiu v eu - to je fakt. fakt je ze vlada a jej ludia kradnu a su beztrestny, do riti s nimi. kto toto nechape tak ozaj by si mal urobit zasadnu inventuru v sebe, kto ma usi nech uší.

nie so za opoziciu ani za koaliciu. ani za nikoho ineho
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:16
No vieš, keď sa Soros vo svojich prejavoch chváli, ako zachraňuje demokraciu v rôznych štátoch a rôznych častiach zeme, ako vytrhol Slovensko z moci Mečiara, keď nesmerovalo správnym smerom (!) atď, tak je to sotva úlet. A že Orbán svojho slávneho rodáka poslal do teplých krajín vysokou rýchlosťou je tiež známy fakt ...

Som za to, aby si každý národ robil poriadky vo svojej krajine zásadne sám! A tomu rozpútavanie vášní skôr škodí, ako pomáha - presne tak, ako to napísal v predchádzajúcom príspevku:-)
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:20
Tak s týmto plne súhlasím-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:30
Fica neriešim. Ja hovorím o terajšej situácii.
Ešte raz, na domnienky nie je miesto. Skús mi spísať fakty ohľadom tých dosadených ľudí. Ak neveríš vyšetrovateľom a súdom, tak to chceš ako riešiť? A kto verí tebe? Kto verí opozícii? Odkedy sa vražda vyšetruje cez noviny? A čo o nej vedia? Zatiaľ to bolo len divadlo.
Ohľadom toho tvojho "treba ho zvrhnúť". Anarchia sa dosahuje ľahko, demokracia už ťažšie. Podobne uvažovali nacisti. Noc dlhých nožov bola tiež o odstraňovaní konkurencie. Ak uznávaš demokraciu, tak musíš uznávať aj výsledky volieb. Ak ich neuznávaš, tak mi je ľúto. Ja sám s nimi nie som spokojný ale neriešim situáciu násilím. Systém položený na násilí nikdy nič dobré nesplodil.
Tvoja správa ale bola emotívna.
Gitus
Gitus | 5.3.2018 09:37
Prosim?? Ja stale nechapem o com tocite.
Nemali medzi sebou bohvieake vztahy... Teraz medzi sebou bojuju este viac.
Ako to suvisi s tym, ze sa k tomu pridali ludia? Myslis ze ich niekto zaplatitl????tieto konspiracne teorie by ma inokedy pobavili, ale teraz je to dop lacu, ze sa niektori ludia nevedia postavit za spravodlivost.
Ja netusim kto to urobil, nemam ani teoriu!
Ale ked niekto prinesie milion eur na tlacovku, nema to asi v hlave v poriadku.
Ani ked ma statnu,, radkynu,, ktora je snubenica taliana, na ktoreho je vydany zatykac... A to ostatne co tu urobil, to uz ani nehovoriac. Pracujem v zdravotnictve a tam je to teda ozaj uz hore nohami... Nestacilo uz?
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:38
Ono je to tak, že tu v diskusii vládne atmosféra, že tí, ktorí upozorňujú na zneužívanie situácie opozíciou a majú vážne podozrenia voči vplyvu zvonku, sú automaticky nazývaní
Ficovými, či Mečiarovými babkami z pasienkov.
Rovnako ako 4400 plne súhlasím s tým, čo píšeš, tiež nie som za opozíciu ani koalíciu.
Pochybujem, že by niekto po tých kauzách, ktoré vyšli najavo ešte slepo dôveroval Ficovi a Smeru.
Lenže o toto tu dávno nejde.
Nech sa konečne začne liečiť táto chorá spoločnosť, kde ale choroba trvá od prevratu v 1989-tom.
A je úplne jedno, kto bol pri moci aj to kto práve je,aj kto si teraz na moc brúsi zuby. Je to stále o tom istom.
Táto spoločnosť je polarizovaná. Časť spoločnosti ešte stále ide s víziou západu o trvalom ekonomickom raste a nevšíma si, že tam kdesi už len zdochýna starý kôň.
A časť spoločnosti začína ožívať, hľadať svoje korene, svoju slovanskú spolupatričnosť.
Toto je niečo, čo sa buď cíti, alebo nie a dáva vysvetlenie pre mnohé udalosti dnešných dní.
Všetci tu chceme spravodlivosť, všetci sme mysliace a cítiace bytosti. Hoci to vypadá, že máme zásadne rozdielne názory, ja si to nemyslím.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 09:40
:-)
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 09:44
Ako tí ľudia súvisia s politikou? A prečo sa ich smrť používa v politickom boji? Odpoveď sú emócie, ktoré to môže vyvolať a pomôcť ľudí manipulovať. Z môjho pohľadu samozrejme. Stačí si pozrieť ten dav čo bol pred úradom vlády teraz v piatok tuším.
A kto rozhodne čo je spravodlivé? Kto zo seba bude robiť sudcu? A ak chce byť dav sudcom, kto mu bude veriť?
Ten milión eur bola somarina. Inšpirovali sa odmenou vypísanou vládou na Malte minulý rok keď tam zomrela novinárka.
A na čo to teda stačilo? Na prevrat? :-) Netreba byť emotívny. veci by mohli byť aj lepšie. No prevratom to bdue akurát horšie, stačí sa pozrieť na Ukrajinu ako si pomohli. A teraz nariekajú.
Gitus
Gitus | 5.3.2018 09:52
Ty kde zijes? Ludia su opravnene nahnevani na tie zapredane svine... .... Nechapes to stale????? Ze uz stacilo???A ako to suvisi s vrazdou? Nepocul si, ze toto bol posledny clanok na ktorom pracoval, o nasom Fickovi a jeho aktivitach? List od ceskej novinarky ktora sa teraz ukryva, ktora natom pracovala s nim?? Vies co tak ani tomu neverme, uz nicomu, a cakajme co sa bude diat. Idem si uvarit caj k tomu. Raci vzdy vedeli tak pekne hovorit, ale su to prazdne reci. Skoda.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 10:02
jasne od 89ho nas len okradaju, tazko povedat, ktory premier SR bol vacsi zlodej a hajzel. lebo kradlo sa v mega meritku, urobilo sa pramalo. vrazdilo sa, kradlo sa a zametalo pod koberec vsetko, nikto nikdy nebol odsudeni. toto je o tom ze stacilo. pohar pretiekol. tu ide o to aby zaslepeni pochopili ze nas okradaju na ukor nasej zivotnej urovne, na ukor nas, nasich deti. ze miesto 350 eur dochodku sme mohli mat pri spravnych politikoch 1000 eur dochodok aj viac. toto vam dochodcom ozaj nevadi?

a aj dalsia vlada bude len dalsia forma sklamania. aj dalsia zmena rezimu dakedy, bude len dalsia forma manipulacie. pokial sa nezmeni clovek, nezmeni sa ani svet, lebo clovek stvoril svet s jeho systemom. vsetko je jeden celok. clovek je svetom, clovek je ludstvom. je to cele len o tebe a mne. takze tak idem do velkych lovist. pan s vami
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 10:03
Ľudia sú práve v tejto chvíli nahnevaní, lebo sa v nich vyvolávajú emócie vďaka domnienkam a tvrdeniam ľudí, ktorí zo seba spravili vyšetrovateľov a sudcov v jednej osobe. Takto demokracia nefunguje. Ostatne stačí sa pozrieť naozaj na tú Ukrajinu ako to tam krásne "zafungovalo" a teraz sú šťastím bez seba.
Kuciak bol analytik, na základe už publikovaných informácií robil analýzy a tak aj v tomto prípade čerpal už z dávno zverejnených informácií. Článok o týchto veciach vyšiel už v roku 2016. A žiaden ohlas nepriniesol, žiadne vyhrážanie a nie to ešte vraždu. Takže to nesedí. Príliš veľa emócií a málo rozvahy a overovania informácií tu cítiť.
S rakmi to samozrejme nemá nič, tu ide o myšlienkovú samostatnosť a rozvahu. Samostatný človek v tejto situácii skôr vyčkáva na viac informácií. Ovládaný človek vylamuje dvere na úrade vlády.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=219&v=6gv2XdTfAKA
Gitus
Gitus | 5.3.2018 10:22
Ja naozaj nevidim zmysel vety typu...
,, ludia sú práve v tejto chvíli nahnevaní, lebo sa v nich vyvolávajú emócie vďaka domnienkam a tvrdeniam ľudí, ktorí zo seba spravili vyšetrovateľov a sudcov v jednej osobe,,
Tato veta nema ziadny zmysel. Je maximalne prazdna.
Bol si s nejakymi ludmi? Pytal si sa ich osobne preco su nahnevani? Prid do Nitry na kavu, posadim ta k sestre a mozete sa porozpravat.
Toto je nehorazne zovseobecnovanie, prirovnavanie to k ukrajine co je uplne mimo nas, dalej rusko a usa... Iluminati?
Ludom ale ide o nieco uplne ine.... -HEART-
neznámy
neznámy | 5.3.2018 10:33
Tak ja ešte dôchodca nie som, ešte mi chýba takých 13 rokov do odpočinku. :-D
Ale keď budem, chcela by som žiť vitálny život ako môj 83 ročný svokor, ktorý chodí v zime na bežky a v lete bicykluje. :-) Chcela by som žiť v krajine, ktorá ešte bude mať svoju pôdu, vodu a vzduch, svoje tradície, kde ľudia budú cítiť kam patria. Kde nebude každý druhý novorodenec Mohamed a kde nebudú najpopularnejšími osobnostiami Conchity Wurst.
A kde nebude existovať niečo ako politické strany.
https://blogy.hnonline.sk/peter-husar/riesenie-problemu-zmena-volebneho-systemu-a-zakaz-politickych-stran" rel="nofollow" target="_blank"> https://blogy.hnonline.sk/peter-husar/riesenie-problemu-zmena-volebneho-systemu-a-zakaz-politickych-stran
neznámy
neznámy | 5.3.2018 10:39
pisem uz z vecnych lovist. lebo ego mi nedovoli nereagovat :D

hej viem ze nie si dochodca. ja pisem vseobecne, to nebolo tebe. akurat prva veta tak tebe
neznámy
neznámy | 5.3.2018 11:03
Skúste si prečítať tento článok. Konfrontácie bolo naozaj dosť.

http://edochmelar.sk/mam-o-slovensko-velke-obavy/

Nechcem tu však žiadnu ďalšiu „farebnú revolúciu“, ktorá iba vymení vládnucich a ovládaných. Nechcem, aby sa zabudlo na vyšetrenie smrti Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, aby ich mená nezneužili na to, na čo v novembri 1989 poslúžila falošná správa o smrti študenta Šmída (no áno, fake news stáli už pri zrode Nežnej revolúcie, prekvapení, milé deti?).
neznámy
neznámy » Ona | 5.3.2018 11:17
Keď už máme byť objektívni, prečo stále spájate starého dedka Sorosa (ktorého by sme sa mali podľa vás všetci báť) iba s Kiskom a opozíciou? Akosi sa zabudlo spomenúť pána Lajčáka .... Či to iba čistou náhodou si ho Soros vybral, keď ho odporučil Hilary Clintonovej, ako vysokopostaveného európskeho úradníka za vyjednávača v Albánsku?
https://m.youtube.com/watch?v=g2FjDphc_80 />

Nemá on náhodou za cieľ stať sa slovenským prezidentom...???
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 11:34
Gituš, hovorím, že hneď bez toho aby sa o tom vedelo dosť sa robia závery vhodné pre istú stranu. Robia sa na základe emócií, vražda sa na to hodí veľmi dobre. Je to cynické a naozaj to robia len hyeny. Normálny človek si počká na dosť informácií. Naopak, človek emočne manipulovateľný ide triasť bránou na úrade vlády. Nič nevie a trasie. Chceš to obhajovať?
Kdeže zovšeobecňovanie, je to veľmi veľmi podobné. Tiež tam padla vláda, lebo opozícia, ktorá mala malú podporu obyvateľstva chcela a aj sa jej podarilo zmanipulovať dav. Ak to chceš označiť konšpiráciou, bude dobre, keď sa zoznámiš s tým o čom píšeš. Naozaj treba vedieť nejaké fakty o tom. Ľuďom ide o spravodlivosť, no spravodlivosť nevyzerá tak, že dav bez dôkazov vyšetrí, rozhodne a odsúdi. :-) Tak sa upaľovali čarodejnice. Princíp rovnaký. :)
V podstate je opozícia v pozícii inkvizítora práve teraz. :-)
Gitus
Gitus | 5.3.2018 11:49
Nikto nikoho nesudi. Ludia mali tichy protest po celom svete, tisice ludi vysli z tepla domova a cestovali, aby zapalili sviecku, aby ukazali ze im nieje jedno co sa tu deje.... Je odkaz politikom, aby okamzite prestali zahmlievat. To ze sa par sibnutich neovladlo...??? To neznizuje silu ludskych srdc, a absolutne to nieje manipulacia. Kazdy sa sam rozhodol a mrzi ma ze to vela ludi nepochopilo, nepocitilo... Je to velmi smutne.
Stránka:
< 4 5 6 7 8 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...